Dodaj do ulubionych

Gniew Bogów

03.04.11, 17:26
Russian Tarot
Sygnifikator- Królowa Buław
1. Gdzie tkwi przyczyna moich problemów- 9 buław
2. Czego nie umiem dostrzec- 9 kielichów
5. Czy wyciagam wnioski z tego czego doswiadczyłam?- Królowa Mieczy dociągnięta 2 buław
6. Co powinnam zmienic - Mag
7. Co moge zrobic sama - 10 mieczy
8. W czym pomoze mi los- Rycerz Kielichów
9. Jakich rezultatów moge sie spodziewac? - 5 denarów dociągnięta 7 buław

Sygnifikator Królowa Buław jest zaprzeczniem 9 buław. Na co jeszcze czekasz, na kogo? Tak jakbyś potrzebowała potwierdzenia, towarzystwa, wsparcia do tego co robisz. Obawiasz się wyjść przed szereg, wyróżnić. Czasem pionierzy mają trudniej, bo są pierwsi, robią rzeczy na które nikt wcześniej nie wpadł, nie śmiał zrobić. Masz wszystko co trzeba, a jednak nie działasz. Mogłabyś sama coś rozpoczać, a resztę samą posciąniesz za sobą. Królowa Buław na karcie wyszywa, ona coś już robi, działa, nie interesuje jej czy się komuś spodoba wzór czy nie, ona nie ma czasu na takie bzdety. Zainwestowała, zdecydowała się na coś i co ważniejsze trzyma sprawy w swoich rękach.
9 kielichów, nie wiem o co chodzi w tym pytaniu. Ale może nie potrafisz dostrzec tego, że sama doskolale sobie radzisz. Potrafisz się odnaleźć wśród obcych ludzi, nie robisz probleów z tego, że ktoś cię nie lubi. Jesteś świadoma swojej wartości.
Królowa Mieczy, wnisoski wyciągasz. Dołożyłam karę wyjasniającą 2 buław. Widzisz dwie strony medalu i nie potrafisz się zdecydować, na to która lepsza. Czy czasem najednym rozwiązaniu nie stracisz, czy drugiej strony nie urazisz. Zjeść ciastko i mieć ciastko.
Mag, z tą kartą mam pewnien problem. Nie wiem czy do wymiany jest za dużo kombinacji, myślenia, czy chodzi o to, że trzeba pokazać swoją idnwyidulaność, to że czasem twoje pomysły, osobówość, może odstawać od grupy. Może brakować śmiałości w działaniu. Zacząć wychodzić z inicjatywą, nie obawiać się porażek, odmowy. Nie czekać aż ciebie znajdą. Nie podejmowanie decyzji sprawia, że stroisz w miejscu. Nic się nie dzieje. Nie rusza do przodu.
10 mieczy tu mam problem, ale wydaje mi się, że możesz coś skończyć, odciąć się od czegoś nie ogladając się na resztę. Rzucasz ręcznik i idziesz dalej.
Rycerz Kielichów, nie wiem.
5 denarów, dociągnełam 7 buław. Coś wreszcie ruszyło, łącząc tę kartę z 10 mieczy, opuszczasz stary układ, który cię nie satysfakcjonuje, 7 buław walczy, ale ta karta z zapałemzabiera się do roboty i jest duże prawdopodobieństwo, że wie jak pokonac problem, zaczyna działać, jest ruch w interesie.
Obserwuj wątek
    • nielaik Re: Gniew Bogów dla Doroty.1230 04.04.11, 11:53
      Ktoś dorzuci własne przemyślenia? Czy Rycerz Kielichw może oznaczaś przyjazną osobę z otoczenia, która wesprze?
      • misboaa jakie było pytanie? 04.04.11, 12:04
        smile
        • nielaik Re: jakie było pytanie? 04.04.11, 12:13
          1)Do rozkładu ''Gniew Bogów''
          Nielaik chciała bym się dowiedzieć co w sobie poprawić ,jak uporządkować życie tak aby być zadowolonym .

• lukrusia Re:Gniew Bogów ''Dorotki '' 04.04.11, 12:26
          Dorotka dołączam się do interpretacji :
          Sygnifikator- Królowa Buław

Dorotko energiczna kobieta z ciebie , pełna chęci do działania ,przebudzenie na wiosnę wiesz co chciała byś robić i jak zająć się przybliżaniem do celu upragnionego .
          Lubisz przebywać wsród kwiatów , przyrody ,tak gdzie możesz poczuć świeże powietrze wiatr, móc się rozluźnić.
          Szukasz partnera jęli go nie masz takiego , który by wszedł w rolę sługi gdyż lubisz dominować taka twoja natura postawisz na swoim jeśli jestes bardzo pewna swojej decyzji.
          Czuła, popędliwa, wrażliwa i uparta. Ma wielkie zaufanie do siebie samej, zna swoją wartość, cierpi, gdy doznaje niepowodzenia, z trudem wybacza upokorzenia. Idzie swoją drogą i depcze beztrosko to, co jej przeszkadza. Łatwo daje się ponieść namiętności. Oczekiwanie na przyjemność stwarza jej więcej radości niż spełnienie. Niszczy to co kochała. Jej natura, dumna i nieposkromiona.
          Jesteś bardzo energiczną i atrakcyjną kobietą , która wie jak wziąc sprawy we własne ręce i działac .

1. Gdzie tkwi przyczyna moich problemów- 9 buław
          Czujesz sie Królową Kijów wartościową pełną energii kobieta ale blokuje cię 9kijów masz jakiś opór przed działaniem, i wstrzymujesz sie na pomarańczowym świetle.

2. Czego nie umiem dostrzec- 9 kielichów
          Że zasługujesz na dobry odpoczynek , relaks,nie cieszysz się z sukcesów jak coś zdobędziesz to uważasz już to za normalną rzecz ,musisz sie zacząć doceniać -fundować sobie prezenty za coś co osiągnełas ,co zdobyłaś .

5. Czy wyciagam wnioski z tego czego doswiadczyłam?- Królowa Mieczy dociągnięta 2 buław
          Jaknajbardziej wyciągasz wnioski ztego co przezywasz , kontrolujesz potem każda sytuację , ze starych doświadczeń bierzesz naukę .

6. Co powinnam zmienic - Mag
          Uwierzyć w siebie !!! .Zrozumiec , że dasz sobie radę bo jesteś Magiem jesteś na wysokim stopniu gdzie nie potrzeba ci innych ludzi aby osiągać cele .
          Uwierz w siebie potrafisz zmieniać świat dla siebie .

7. Co moge zrobic sama - 10 mieczy
          Opuścić stan 10 mieczy coś cię w przeszłosci zawaliło mieczami i trudno ci ten schemat opuścić .
          8. W czym pomorze mi los- Rycerz Kielichów
          Poprzez miłość wyjdziesz z tego co cię męczyło , poznasz kogoś ,ale i będziesz miała wiele okazji do zabawy w tym roku .Podbudujesz swojego ducha .

9. Jakich rezultatów moge sie spodziewać? - 5 denarów dociągnięta 7 buław
          Z 5monet zaczniesz wychodzic i walczyć
    • misboaa Re: Gniew Bogów 04.04.11, 12:47
      nielaik napisała:
      > Sygnifikator- Królowa Buław
      > 1. Gdzie tkwi przyczyna moich problemów- 9 buław
      > 2. Czego nie umiem dostrzec- 9 kielichów
      > 5. Czy wyciagam wnioski z tego czego doswiadczyłam?- Królowa Mieczy doci
      > ągnięta 2 buław
      > 6. Co powinnam zmienic - Mag
      > 7. Co moge zrobic sama - 10 mieczy
      > 8. W czym pomoze mi los- Rycerz Kielichów
      > 9. Jakich rezultatów moge sie spodziewac? - 5 denarów dociągnięta 7 b
      > uław

Los zsyła ci przyjazna otoczenie, ludzi bądź osobę która ma wiele empatii dla ciebie. Sama jesteś mało zdecydowana w działaniu, może niepewna swoich pomysłów czy racji i Rycerz jest tym "popychaczem" który pomoże ci się "ruszyć", otworzyć.
      Myślę, że czasami możesz za bardzo szukać dziury w całym, może masz jakiś kompleks tej sfery o którą pytasz i nie oceniasz siebie obiektywnie. Wyolbrzymiasz niedoskonałości i nie widzisz, że właściwie to niczego ci nie brakuje smile Całkiem fajna babka z ciebie smile
      Oczywiście zawsze jest coś co moglibyśmy jeszcze osiągnąć, rozbudować, udoskonalić, ale w twoim przypadku to nie jest "absolutna konieczność".
      Rzecz w tym, że jesteś wulkanem energii w każdej chwili gotowym do działania, do zrobienia tego, ale porozbijanym na mniejsze części i jest coś w tobie takiego co powstrzymuje cię przed zebraniem tego (siebie) do kupy. Otwórz się troszkę, nie bądź smutaskiem, pokaż swój pieprzyk big_grin Inni przyjmą to z zachwytem.
      • dorota.1230 Re: Gniew Bogów :) 04.04.11, 15:44
        Podziękowanie dla Nielaik za wróżbę oraz dla Misboaa,Lukrusia za ładną interpretację kart.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka