nielaik
03.04.11, 17:26
Russian Tarot
Sygnifikator- Królowa Buław
1. Gdzie tkwi przyczyna moich problemów- 9 buław
2. Czego nie umiem dostrzec- 9 kielichów
5. Czy wyciagam wnioski z tego czego doswiadczyłam?- Królowa Mieczy dociągnięta 2 buław
6. Co powinnam zmienic - Mag
7. Co moge zrobic sama - 10 mieczy
8. W czym pomoze mi los- Rycerz Kielichów
9. Jakich rezultatów moge sie spodziewac? - 5 denarów dociągnięta 7 buław
Sygnifikator Królowa Buław jest zaprzeczniem 9 buław. Na co jeszcze czekasz, na kogo? Tak jakbyś potrzebowała potwierdzenia, towarzystwa, wsparcia do tego co robisz. Obawiasz się wyjść przed szereg, wyróżnić. Czasem pionierzy mają trudniej, bo są pierwsi, robią rzeczy na które nikt wcześniej nie wpadł, nie śmiał zrobić. Masz wszystko co trzeba, a jednak nie działasz. Mogłabyś sama coś rozpoczać, a resztę samą posciąniesz za sobą. Królowa Buław na karcie wyszywa, ona coś już robi, działa, nie interesuje jej czy się komuś spodoba wzór czy nie, ona nie ma czasu na takie bzdety. Zainwestowała, zdecydowała się na coś i co ważniejsze trzyma sprawy w swoich rękach.
9 kielichów, nie wiem o co chodzi w tym pytaniu. Ale może nie potrafisz dostrzec tego, że sama doskolale sobie radzisz. Potrafisz się odnaleźć wśród obcych ludzi, nie robisz probleów z tego, że ktoś cię nie lubi. Jesteś świadoma swojej wartości.
Królowa Mieczy, wnisoski wyciągasz. Dołożyłam karę wyjasniającą 2 buław. Widzisz dwie strony medalu i nie potrafisz się zdecydować, na to która lepsza. Czy czasem najednym rozwiązaniu nie stracisz, czy drugiej strony nie urazisz. Zjeść ciastko i mieć ciastko.
Mag, z tą kartą mam pewnien problem. Nie wiem czy do wymiany jest za dużo kombinacji, myślenia, czy chodzi o to, że trzeba pokazać swoją idnwyidulaność, to że czasem twoje pomysły, osobówość, może odstawać od grupy. Może brakować śmiałości w działaniu. Zacząć wychodzić z inicjatywą, nie obawiać się porażek, odmowy. Nie czekać aż ciebie znajdą. Nie podejmowanie decyzji sprawia, że stroisz w miejscu. Nic się nie dzieje. Nie rusza do przodu.
10 mieczy tu mam problem, ale wydaje mi się, że możesz coś skończyć, odciąć się od czegoś nie ogladając się na resztę. Rzucasz ręcznik i idziesz dalej.
Rycerz Kielichów, nie wiem.
5 denarów, dociągnełam 7 buław. Coś wreszcie ruszyło, łącząc tę kartę z 10 mieczy, opuszczasz stary układ, który cię nie satysfakcjonuje, 7 buław walczy, ale ta karta z zapałemzabiera się do roboty i jest duże prawdopodobieństwo, że wie jak pokonac problem, zaczyna działać, jest ruch w interesie.