atakajedna86 03.04.11, 19:28 29.09.1986 anna Czy uda mi sie odnaleźć miłośc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma_ewa01 Re: prośba o miłosny rozkład 04.04.11, 10:44 Atakajedna86 ma wymaganą liczbę postów. Kto ma ochotę, niech wróży. Proszę tylko ustalić, czy Atakajedna zna regulamin w zakresie zapłaty za wróżbę, najlepiej - jako nieznaną tutaj- poprosić o zapłatę z góry. No to pozdrawiam i życzę samych pomyślnych wróżb M Odpowiedz Link
atakajedna86 Re: prośba o miłosny rozkład 04.04.11, 16:26 no zaznajomuiłam sie z regulainem ale zastanawiałam sie jak ma wygladac ta zapłata z góry bo nie wiem komu miałabym "zapłacic" coś mało chetnych Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: prośba o miłosny rozkład 04.04.11, 16:36 Podnoś wątek co jakiś czas, na pewno ktoś się wkrótce podejmie i się zgłosi. Wtedy się dogadacie względem zapłaty - z góry, albo z dołu. Wiesz, czasami ktoś pojawia się tylko po wróżbę a potem znika bez zapłaty i komentarza... Chcę ograniczyć tego typu przypadki. M Odpowiedz Link
algaria Re: prośba o miłosny rozkład 04.04.11, 17:21 ja postawie mam nawet rozkład i jeszcze dziś tu wstawię z interpretacją Odpowiedz Link
algaria rozkład 04.04.11, 18:16 Rozkład na nowy związek według Chmielewskiej z przełożenia: as kielichów, król monet, śmierć - mam wrażenie właśnie skończył Ci się związek z pewnym miłym i bogatym starszym panem 1 Sygnifikator - 9 buław - jesteś zmęczona osłabiona po "walce" ale wiesz że jeszcze nie koniec teraz odpoczywasz i nabierasz sił Nowy związek - nowy partner nie przyjdzie tak szybko 2 Jakie jest twoje życzenie - 10 buław - chcesz by "życie" cię tak nie przytłaczało wzięłaś bardzo dużo na siebie cierpisz i pragniesz z całych sił by zakończyło się to cierpienie chcesz otworzyć się na nowy związek ale czy jesteś gotowa? mi wydaje się że jeszcze nie 3 Czy poznasz nowego partnera - Q pucharów- jesteś kobieca masz bujną wyobraźnię marzysz i wzdychasz każdego nowego faceta porównujesz do tego który cię zranił 4 Czy będziesz zadowolona - wisielec - czekasz obserwujesz i nie możesz się zdecydować zastanawiasz się czujesz się jak zawieszona w próżni i nie możesz ruszyć do przodu wpadłaś w jakiś marazm 5 Co możesz zrobić by poznać nowego partnera - cesarzowa - być kobiecą nie zamykać się w 4 ścianach wyjść do ludzi bawić się cieszyć 6 rada - 5 kielichów, rycerz mieczy, sąd - jeśli będziesz cieszyć się z tego co masz nie mieć wygórowanych wymagań, a jednocześnie nie będziesz rzucała się na każdą propozycje i okazywane zainteresowanie to się odrodzisz i znajdziesz sobie dobrego faceta Interpretowałam trochę w ciemno bo nie znam twojej sytuacji - może coś napiszesz o sobie Odpowiedz Link
atakajedna86 Re: rozkład 04.04.11, 19:26 a no powiem ci ze masz racje..zakończyłam zwiazek jakies 4 miesiace temu (aczkolwiek pan nie był bogaty hehe), ale niestety jeszce mi "nie przeszło"..chociaz juz myślałam ze to koniec i cieszyłam sie wolnościa..jednak ostatnio mój były o sobie przypomniał i troche mnie ruszyło. w miedzyczasie spotykałam sie z 2 facetami ale nic nie czułam zupełnie. ALe i tak sobie swietnie radziłam po rozstaniu..ostatnio mam troszke słabsze dni dziekuje za rozkład..tylko teraz zastanawiam sie jak mam sie odwdzieczyc na maila prezenty wysyłac?? Odpowiedz Link
algaria Re: rozkład 04.04.11, 20:00 ja lubię przepisy na ciasta albo na sałatki - a mail gazetowy Odpowiedz Link
czu-jka Re: rozkład 04.04.11, 20:43 Powiedziałabym, że zaczął się nowy etap dla Ciebie (Smierc), a Król Monet to pewnie jakiś ważny męzczyzna w Twoim życiu,który odszedł. Teraz jesteś ostrożna, doświadczenia wywarły na Tobie piętno, ale pragniesz, by one odeszły. Wydaje mi się, że kogoś poznasz (Qpuch), ale trochę czasu musi upłynąć (Wisielec), by odrodzić się na nowo i przygotować do nowego związku (Sąd). Żeby kogoś poznać musisz poczuć się kobieco i pewnie w swojej skórze Tak mi się wydaje Odpowiedz Link
atakajedna86 Re: rozkład 04.04.11, 21:18 dziekuje wam dziewczyny hehe sporo racji bo odszedł ode mnie wampir enenergetyczny,z którym podobno miałam zwiazek karmiczny i zwiazek z góry skazany był na nieowodzenie i wiele z tego związku wyciagnęłam wniosków i wiele sie też nauczyłam Zreszta teraz nawet nie czuje potrzeby kogoś poznac, raczej mam ochote sie rozwijać..szukac nowej pracy..ale tutaj u mnie cięzko ale zobaczymy co bedzie Odpowiedz Link