Dodaj do ulubionych

Śmieszna historia :)

16.04.11, 13:37
Mój znajomy (znany wam bo nie raz interpretowałyście karty dla niego) prowadzi biznes i ostatnio poprosił o karty na rynek Czeski - nie pamiętam kart i ich nie zapisałam - rozkład na pewno Celtycki sad ale powiedziałam mu że z tym człowiekiem co pertraktuje nic nie wyjdzie ale zgłosi sie do niego ktoś i wtedy podpisze kontrakt
I wyobraźcie sobie że rzeczywiście tamte negocjacje upadły ale zgłosił się do niego człowiek nie dość że ma na nazwisko Czech to jeszcze właśnie na Czechy chce rozprowadzać towar smile To taka mała śmieszna historyjka o "przewrotności" kart
Obserwuj wątek
    • mrgodot Re: Śmieszna historia :) 16.04.11, 13:48
      Dobre! Szkoda, że kart nie spisałaś.
    • zainteresowany1977 Re: Śmieszna historia :) 16.04.11, 14:34
      No pięknie, szkoda że nie masz spisanego rozkładu crying
      • algaria Zet 16.04.11, 14:58
        Nie płacz kupie Ci chechłacz P
        • zainteresowany1977 Re: Zet 16.04.11, 15:51
          Uhuhu dobre smile, czy to taka łapka na bambusowym patyczku do drapania trudno dostępnych miejsc? smile
          • nielaik Re: Zet 16.04.11, 15:54
            Chechłacz ciężko powiedziedzieć co to jest, ale zakonnice tego nie używają big_grin
          • algaria Re: Zet 16.04.11, 16:41
            Nie to taka srebrna drapaczka w kształcie damskiej dłoni na krótkim kijku do drapania męskich klejnotów - dostępna na Allegro wink
    • czu-jka Re: Śmieszna historia :) 16.04.11, 15:37
      Super Algariosmile. Czasami karty są b. dosłownesmile. Ciągle mnie to zaskakujesmile
      • misboaa Re: Śmieszna historia :) 16.04.11, 16:02
        Dlatego tak ważne jest pytanie!!!! big_grin
        Zauważyłam, że tarot potrafi zadziałać tak jak w dowcipach o życzeniach do słotej rybki vgdzie ktoś dostje zupełnie co innego niż miał w zamyśle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka