26.04.11, 23:35
Zastanawiam się nad wyjazdem za granicę .wszystko jest na razie na początku w tak zwanym umysłowym zarodku ,rozmowach z mężem
karty proste pictorial key
1 .to jest za wyjazdem As monet
2.to jest przeciw Rycerz Kijów
3.rezultat 2Monety
no i właśnie te dwie monety wychodzą mi za każdym razem jako rezultat
czy to by oznaczało inną opcję niż wyjazd za granice ,może to będzie jakaś druga praca
macie jakieś propozycje ,podpowiedzi?
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: wyjazd 26.04.11, 23:41
      zabjest as monet - czyli szansa zarobku ..karta brama
      przecie samo zdecydowanie sie ruszenie konkretne
      2monet to rozumialabym w taki sposob; wahanie sie wlasnie ale tez jakas trudnosc w utrzymaniu, czy koniecznosc utrzymania dosc stabilneej sytuacji

zrob decyzje co jest za wyjazdem co przeciw
      kazdy taki wyjazd to swego rodzaju egzamin dla zwiazku tez
    • justillo Re: wyjazd 27.04.11, 00:00
      dzięki asia smiletak jak mówisz zrobię decyzję i wkleję
    • justillo Re: rozkład 27.04.11, 14:11
      decyzja

1.karta problem 9 Monet no wiadomo kasa
      gdy wyjade
      2.stan obecny 5 Kijów chce się sprawdzić spróbować ,czegoś nowego jestem gotowa do walki
      3.rada Królowa Pucharów trzeba posłuchać pewnej pani która taki wyjazd by zorganizowała (znajoma się zaoferowała pasuje do opisu kobieta po 40 życzliwa chyba?smile
      4.wynik Królowa Mieczy może faktycznie jakieś panie pomogą Królowa walczy o swoje

gdy zostanę
      5.stan obecny giermek kijów to mi się kojarzy z dziećmi i nauką
      6.rada Księżyc pozbyć się złudzeń
      7.wynik Rycerz pucharów i będę marzyć albo wdam się w jaki romans nie wie

buziasmile
      • asia.33 Re: rozkład 27.04.11, 19:14
        sedno sadb] 9monet[/b]
        wyjecha c= 5kiji, q puch, q mieczy..............zostac = paz kiji, ksiezyc, ryc puch
        widac ze 5kiji sklonna jestes jechac, rada to tez mi sie skojarzyło z pomoca kogos a q mieczy to moze byc jezyk obcy..czy dasz tu rade chyba ze tu moze tez byc czyjas opozycja np tesciowej, moze robic problemy..3wersja bedziesz starac sie o posade i tu wazne kwestie jezykowe

gdy zostaniesz bedzie Cie nosic ze nie sprobowałas, rozmyslac..nie wiem co to bedzie ryc puch ale w zadnym nie widac wyjazdu , tak jakby o ta prace byla kakas walka ...wydaje mi sie ze jednak nie pojedziesz sad nie ma wyraznego wyjazdu oprocz pazia kiji a to tylko checi sad
        • justillo Re: rozkład 27.04.11, 19:31
          dzięki asia może dlatego też jako rezultat wychodzi mi 2 monet na wyjazd nie wskazuje ale to moze jakaś dodatkowa praca będzie
          a może nie widać wyjazdu bo to jeszcze za wcześnie no to pytanie ,nie wiem ja myślałam żeby za 2-3 lata wyjechać już się języka uczę sad
          • asia.33 Re: rozkład 27.04.11, 19:33
            no mozliwe za 2 - 3 lata ..wiec jezyk podstawa bo na teraz nie widac nic konkretnego..zadnych monet nawet
            • justillo Re: drążę temat 28.04.11, 13:53
              Niemcy
              1.co przemawia za tym by wyjechać do Niemiec Król pucharów ktoś będzie doradzał aby tam się udać
              2.czego się spodziewam As Monet
              3.tego się nie spodziewam 4 Puchary nie będzie emocjonalnie łatwo
              4.czy wyjadę Moc

Dania
              1.co przemawia za wyjazdem do Danii 3 puchary
              2.czego się spodziewam 4 Monet że się dorobię
              3.tego się nie spodziewam 2 Puchary ludzie będą tu miło nastawieni
              4.rezultat 10 Monet
              ciągnie mnie bardzo do tych krajów boję sie niemców że będą nie mili o duńczykach dużo nie wiem ale jakoś chyba są fajniejsi smile
              • cosmic.tower Re: drążę temat 28.04.11, 14:19
                Moim zdaniem lepsze karty masz na wyjazd do Danii - wszystkie pozytywne, a szczególnie na 10 denarów w wyniku smile Szkoda, że na Niemcy nie położyłaś karty rezultatu.

Ja bym wybrała Danię smile
              • justillo Re: drążę temat 28.04.11, 14:22
                Ta Moc to rezultat jeśli chodzi o Niemcy
                • cosmic.tower Re: drążę temat 29.04.11, 10:52
                  Jeśli Moc jest rezultatem no to w sumie też dobra karta smile No i AW. Mnie jednak bardziej ta Dania przekonuje smile Jeśli się wahasz, którą drogę wybrać, to może zrób rozkład Decyzja Bazhafa, może pojawią Cię się w nim karty sygnalizujące. Ja bardzo lubię ten rozkład.
                  • asia.33 Re: drążę temat 29.04.11, 11:17
                    co do danii sadze ze karty ładne i o to chodzi - chodziło o pieniazki i jest 10monet
                    natomiast niemcy - chyba trudniej byłoby pod kazdym wzgledem, rowniez karta mocy moze moeic ze potrzebowalabys tam wiecej siły i tej psychicznej i fizycznej
              • nielaik Re: drążę temat 05.05.11, 19:58
                Dania wygląda na sympatyczniejszą pod względem ludzi i pieniędzy jakie możesz zarobić. 3 kielichów, może mówić, że łatwo się tam zaaklimatyzujesz, ludzie powinni być do ciebie życzliwie nastawieni. Trzy osoby na karcie, jesteś włączona do grona osób, a nie odizolowana. Nawiązywanie kontaktów, przyjemność z pracy, czas na zabawę. Owoce przedstawione na karcie są symbolem ofitości, bogactwa.
                4 denarów-ale o tym kraju myślisz jako zamkniętym na obcokrajowców, przygotowujesz się na to, że nikt cię tam z otwarymi ramionami nie przyjmie. Pieniądze powinnaś zarobić, ale nie wiem jak wielkie.
                2 kielichy, nie taki daibeł straszny jak go malują. Właściwie to twoje wyobrażenia moga się w ogóle rozminąć z rzeczywistością. Spokój ducha, łatwość znalezienia pracy, pomocni ludzie.
                10 denarów, finansowo dobrze, ciekawe czy kogoś tam nie poznasz i na stałe nie zapuścisz korzeni?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka