29.04.11, 14:02
prosila mnie, abym spytala kart - dlaczego jej facet od kilku dni sie do niej nie odzywa ?
wyszlo : rycerz monet + kolo fortuny + smierc
hmm...ciezko jest mi to interpretowac, moze zajal sie czyms co go zaskoczylo i przez to nastapi jakas zmiana ?
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: kolezanka 29.04.11, 14:03
      Moze zajął się pomnażaniem pieniędzy, pracą? Ale Śmierc na koncu to zmiana, więc pewnie się odezwiewink.
      • szeltie Re: kolezanka 29.04.11, 14:06
        oni maja luzny zwiazek, ale zeby nie reagowal wcale na jej esy czy nie odbieral tel i nie oddzwanial, to podobno jakas nowosc u nich. Wcale sie nie dziwie, ze ona sie zastanawia. Ech te chlopy...
        • czu-jka Re: kolezanka 29.04.11, 14:14
          Chyba, żeby Śmierc zinterpretowac jako zmianę kierunku z jego strony, zwłaszcza przy Kole Fortuny. Ale w którą stronę? Dobrze by było optymistyczna. stad moj wniosek ze sie odezwie, ale z tymi facetami to nic niewiadomosmile.
          • szeltie Re: kolezanka 29.04.11, 14:17
            no wlasnie. Ona zaraz ma dzwonic, a ja nie wiem, co jej przekazac, bo jakies niejednoznaczne te karty ;/
    • justillo Re: kolezanka 29.04.11, 14:26
      poprzewracało mu się w głowie i postanowił uciąć znajomość
      tak mi się kojarzy koło +śmierć a może się na koleżankę obraził ,rycerz monet to uparciuch łatwo zdania nie zmienia
      • szeltie Re: kolezanka 29.04.11, 14:28
        nie powiem jej tego sad...Nic na to nie wskazywalo. Chcial, aby przyjechala do niego na jeden dzien swiat. A potem nie bylo z nim kontaktu. Nic nie rozumiem.
        • czu-jka Re: kolezanka 29.04.11, 14:35
          Nie no niema co dziewczyny stresować, zwłaszcza, ze tak naprawdę nie wiadomo co się stało. Jak uda jej sie dodzwonic bedzie wiadomo, Daj koniecznie znac, jestem ogromnie ciekawa na co to polaczenie wskazuje.
    • misboaa Re: kolezanka 29.04.11, 23:23
      może przypadek losowy? Choroba w rodzinie, coś się wydarzyło?
      On jest nieugięty. Coś sie stało i to go powstrzymało. Czegoś innego się spodziewał niż miało miejsce,
      • szeltie Re: kolezanka 30.04.11, 08:43
        dokladnie to samo jej sugerowalam, mowi, ze raczej nie. Chociaz jej kolezanka miala z nim kontakt 2 dni temu, wiec wypadku pewnie nie mial. Co dziwne, dalej wyciagalam, a raczej dociagalam po jednej karcie na to, czy odezwie sie do niej w przyszlym tygodniu i znow :
        kaplanka, kolo fortuny, smierc...no masakra jakas...moze cos ukrywa ?
        • czu-jka Re: kolezanka 30.04.11, 11:04
          Zadziwiają mnie te kartysmile
          Może jakaś kobieta go zatrzymała...
        • asia.33 Re: kolezanka 30.04.11, 11:13
          o kurcze znowu to samo
          najpierw byl ryc monet teraz na jego miejscu kapłanka to moze byc sytuacja teraz
          zas kolo f i smierc mowic moze o tym ze on jest rozchwiany lub bedzie pojawial sie i znikał
          kolo pojawia sie czesto gdy sa rozterki i miotanie sie , jakies zmiany ...moze kogos poznał (kapłanka) i ma metlik w głowie co teraz ale raczej moim zdaniem smierc na koncu przemawia na niekorzysc kolezanki bo ta zmiana z kola w smierc moze mowic o zerwaniu, zakonczeniu

jesli pojawila sie kapłanka to moze to sie niebawen wydac, moze cos odkryc
          wez zrob im parterski to pokaze sie co sie zadzieje
    • zainteresowany1977 Re: kolezanka 30.04.11, 23:53
      Za mało kart, trzeba było powyciągać 10 to może by się coś pokazało, a tak na serio, lepiej konkretne pytanie i trzy karty na odpowiednich pozycjach, to będzie miało ręce i nogi.
      • szeltie Re: kolezanka 02.05.11, 16:37
        facet kolezanki raczyl sie odezwac. Okazalo sie, ze nigdzie nie wyjechal, ale strzelił focha, bo mu sie jej esy nie spodobaly. No masakra jakas...
        • czu-jka Re: kolezanka 02.05.11, 19:22
          No niesmile. Chyba to jakaś wymówka, bo jak nie to jakiś niepoważny facetsmile.
        • misboaa Re: kolezanka 02.05.11, 22:38
          Tylko z chorobą w rodzinie nie trafiłam smile Sam się pochorował big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka