Dodaj do ulubionych

Koło lubi się zataczać-deja vou

25.05.11, 23:07
Dostałam zaproszenie z Badoo, więc zalogowałam się (myślałam, że to serwis społecznościowy, coż okazało się, że randkowy). Oczywiście natknęłam się na Pana o ktorym niemoge zapomniec, a on juz wszytskie mozliwe portale opanowal. No cożsmile. W kazdym badz razie weszlam na jego profil, dopiero pozniej zauwazylam, ze widac kto kogo odiwedza,
No nic
Spytałam:
Jak zareaguje, gdy zobaczy, że weszłam na jego profil: 6 Mieczy
Będzie mu to wisiało, zamknął już ten rozdział.
Czy zobaczy: Mag
Niestety zobaczysmile
Co pomyśli: 10 monet
Hm, pomysli ze mnie zna?. Nie wiemsmile
Co poczuje: 6 buław
Hmm... ucieszy się? No nie, pomysli ze go szpieguje?
Czy się odezwie: Rycerz Pucharów
No nie... Chyba jednak nie w moim kierunkusmile
Swoja droga jakie to kobiety sa durne, jakos zapisal mi sie w pamieci i dzis tak od rana jakos mi chodzi po glowie. Byłam pewna, ze kogos juz ma.
PS. W ciagu 15 min zaczepilo mnie 10 facetow, moze to jest jakas metodasmile (ZARTsmile)

Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 25.05.11, 23:14
      Oo, ja też tam nieraz zaglądam smile, z tym że rzadko zaczepiam smile
      • algaria Re: 25.05.11, 23:23
        Ja tam też niefortunnie się zalogowałam ale mnie mało zaczepiają i chwała smile
        • czu-jka Re: 25.05.11, 23:35
          smile Myslisz ALgario, ze zauwazy?
      • czu-jka Re: 25.05.11, 23:24
        Ja pierwszy razsmile. A patrząc na karty myślisz, że zauwazy?
        • algaria Re: 25.05.11, 23:53
          Zauważy ale oleje - nie martw się będzie dobrze wink
          • czu-jka Re: 26.05.11, 00:10
            Włąsnie dostałam zaproszenie do Hiszpanii od jakiegoś przystojnego Hiszpanasmile. Coż taki polski kasanowasmile.
            • czu-jka Re: 26.05.11, 08:31
              Tak sobie myślę, czy tak faktycznie może działać Koło F. Chyba poprostu jak się bywa w podobnych miejscach, w jednym miescie trudno na siebie niewpasc.
              • lilka107 Re: 27.05.11, 20:49
                zauwazyl i poczuł satysfakcję, powiedzialabym ze sie odezwie, 6mieczy + ryc puch- kontakt, podryw netowy jak najbardziej, ale w tym rycerzu mogł tez wyjsc ktos inny, kto bedzie do Ciebie podbijał.. trudno powiedziec po 1 karcie
                • lilka107 Re: 27.05.11, 20:52
                  ahaś, a Koło wam wydzodzilo na przyszlosc? to na bank powroty i w tym przypadku kolo ładnie pokazuje jak los was ciagle styka ze sobą wink
                  • czu-jka Re: 29.05.11, 20:18
                    Koło wypadło mi, gdy pytałam o kontakt. Ale gdy spytałam, kto sie odezwie pierwszy u niego była Wieża u mnie Cesarz.
                    Minęło kilka dni, nie widziałam zeby wchodzil na moj profil. NIe odezwał się, byc moze pomyslal, ze nadal sie nim interesuje jednak watpie w to, zeby sie odezwal do mnie. Moze R.Puch pokazal jego amory w kierunku innych, pewnie licznych lasek 20-35lat smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka