03.06.11, 21:46
czy będzie egzamin wstępny na kurs
karty proste
to jest za Król pucharów
to jest przeciw Śmierć
rezultat Moc
chyba nie będzie tego egzaminu sądząc po śmierci ale moc to takie zmagania się
w sumie nie wiem na szczęście kobieta na karcie moc mocno się nie siłuje z lwem więc nie powinno być problemów ,chyba smile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: egzamin 03.06.11, 22:17
      Moc to dobra karta - sukcesy i w pracy i w domu i w miłości Jak również dużo siły fizycznej i psychicznej do pokonania trudności
      A sam egzamin będzie miły przyjemny i tylko formalny.
      • nielaik Re: egzamin 18.06.11, 18:27
        A jak interpretować Śmierć?
    • indi12 Re: egzamin 20.06.11, 15:35
      Witaj!
      Popatrzyłam na Twoje karty i tak sobie myślę że chcesz zmiany i ten kurs może Ci to zapewnić a karty to twoje obawy . To co ja z nich wyczytałam
      > to jest za Król pucharów - król pucharów w takich pytaniach reprezentuje czynności związane z związane z pracą społeczną, nauczaniem, doradzaniem. – Więc egzamin jak najbardziej podlega pod znaczenie tej karty – tak odbędzie się
      > to jest przeciw Śmierć – karta zmiany – nieodwracalnej i nowego początku, nie będzie nowego jeśli nie podejdziesz do tego egzaminu . Nie będzie go dla Ciebie. Jeśli chcesz wprowadzić zmiany w swoje życie musisz iść na ten egzamin.
      > rezultat Moc - Tu oznacza że stoisz przed ważną decyzją, którą musisz sama podjąć.

Czy masz obawy lub wahasz się czy podejść do tego egzaminu ?
      Pozdrawiam INDI
      • justillo Re: egzamin 20.06.11, 20:25
        Indi ja się nie waham czy iść czy nie dla mnie to oczywiste że się stawię
        Najbardziej trafna jak na razie jest wizja algari że to formalność na tą chwilę tak to się zapowiada ale zobaczymy
        • indi12 Re: egzamin 20.06.11, 20:34
          To to jak formalność to jak by nie było tematu , ale i tak życzę powodzenia , bo jednak to zawsze sprawdzian jaki by nie był , ja zawsze miałam stresa smile
          P.S
          Tylko teraz to mnie ta śmierć tu zastanawia hmmm - koniecznie napisz jak było
          • justillo Re: egzamin 20.06.11, 20:38
            odpiszę ale to dopiero za parę miesięcysmiledzięki serdeczne
            • justillo Re: egzamin - odpowiedź 09.09.11, 20:59
              Witajcie,egzaminu nie będzie a jak by był to typowa formalność
              To tyle ,pa pasmile
    • gosmara13 Krolu Pucharów - co sie w Tobie kryje????? 09.09.11, 22:13
      hmmm tak mnie zastanawia Krol Pucharów.... tu jak dla mnie mowil potwierdzająco, podobną miałam sytuację z nim kiedy stawiałam karty na pytanie czy pewna(zagubiona w czasie) przesylka do mnie dotrze.Rownież wyszedł mi krol, co odczytałam ,ze tak-bedzie napewno.
      Tymczasem rzeczywistosc pokazala się zupełnie odwrotna. Jak rozumiecie (w kwesti okreslenia czegos na tak lub nie )tę karte? Uprzejmie prosze o jakąs podpowiedz, bo jaj już jej w ogole nie rozumiem smile
      • asia.33 Re: Krolu Pucharów - co sie w Tobie kryje????? 09.09.11, 23:13
        wg mnie krol puch czesto mowi o organizatorze czyli w tym wypadku ktos kto powinien przesyłke dostrczyc np poczta pollska jesli juz i reszta zalezy od kart sasiednich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka