Dodaj do ulubionych

Tarot Apokalipsy - Światosław Nowicki

14.06.11, 10:44
Tarot Apokalipsy

14.06.2011 w warszawskim Tarabuku na ul. Browarnej (godz. 18.00, wstęp wolny, ale wypada kupić choćby herbatkę) odbędzie się spotkanie ze Światosławem Florianem Nowickim, twórcą Tarota Apokalipsy.
arnion.bloog.pl/id,329784186,title,Przeciwnicy-potrzebni-na-gwalt,index.html?ticaid=6c7ba
Chciałabym bardzo być tam, ale mam zajęcia astrologiczne i nie wiem, w co łapki włożyć najpierw sad więc podaję info innym zainteresowanym.
Obserwuj wątek
    • mii.krogulska Re: Tarot Apokalipsy dzisiaj w I Programie PR 14.06.11, 13:27
      Światosław uzupełnił mój wpis o następującą informację:

"Zaraz po spotkaniu z autorami w Tarabuku wystąpię w programie I Polskiego Radia, w godzinach 22-23, w audycji „Księga Tajemnic. Naukowy wieczór z jedynką”, w której będę składał zeznania na temat naszej książki i zaprezentowanej w niej nowej talii tarota. A ponieważ jest to program na żywo, więc różne rzeczy mogą się w nim zdarzyć. Tak czy owak „Tarot Apokalipsy” został zupełnie nieoczekiwanie podniesiony do godności nauki, choć pewnie zdaniem niektórych jest po prostu odrażającym zabobonem, do tego w beletrystycznym sosie."
      • zainteresowany1977 Re: 14.06.11, 16:02
        To nie jest spotkanie dla tych którzy interesują się tarotem, autor zaprasza przeciwników ,,tym razem szukamy ludzi, którzy nas ganią, nie lubią i chcieliby dać temu wyraz oraz złożyć świadectwo o innej prawdzie niż nasza." (arnion.bloog.pl/id,329784186,title,Przeciwnicy-potrzebni-na-gwalt,index.html?ticaid=6c7bf), więc po co miałby się tam pojawić ktoś kto zagląda na to forum, no i na dodatek tam będzie kamera.
        • ma_ewa01 Re: 14.06.11, 16:07
          Zawsze warto mieć wybór...
          Msmile
        • mii.krogulska Re: 15.06.11, 10:47
          Światosław wydał talię Tarota, zorganizował spotkanie dyskusyjne i nie jest to interesujące dla tarocistów?
          To co jest według Ciebie interesujące?
          • zainteresowany1977 Re: 15.06.11, 11:09
            Interesujące, no ale On napisał kogo by chciał widzieć na minionym spotkaniu, oponentów, czyli nie tych dla których Jego talia jest interesująca w taki sposób w jaki może zainteresować tych którzy sami próbują swoich sił z tarotem. Z resztą, kto się nie zagłębił to poszedł.
    • mwalulik Re: Tarot Apokalipsy - Światosław Nowicki 07.10.11, 16:46
      Zapraszam na stronę do obejrzenia talii: www.tarotapokalipsy.com

Pozdrawiam, Magda Walulik
      • zainteresowany1977 Re: 07.10.11, 17:10
        Talia wyjątkowo mi się nie podoba, z tych odjechanych. Dawniej było kilka talii a teraz narobili setki i mało która z nowych jest dobra.
        • algaria Re: 07.10.11, 17:38
          Mnie dobiły takie jak "hello Kitty" i asteriks i obeliks to już dla mnie jest profanacja tarota
          • nielaik Re: 07.10.11, 18:08
            Hello Kity? Asterix i Obelix tę drugą chciałabym mieć!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka