19.06.11, 00:55
Postawiłam sobie karty na stronie tarot.de, bo jakoś lubię tę stronę - wychodzą mi odpowiedzi "na temat":

Wróżba "Oracle of Love"
!. Co dzieje się wewnątrz mnie - 9 mieczy - no cóż, touche, przynajmniej na ten wieczór.
2. Co on myśli o mnie - Cesarz
3. Co się dzieje teraz w związku - Koło Fortuny
4. Co radzi wyrocznia - As Mieczy
5. Kwintesencja - Kochankowie

Wszystkie te karty tak zusammen do kupy interpretowałabym tak, że pora się przestać zastanawiać, czy on coś do mnie czuje, czy nie i albo się szczerze rozmówić, albo uciąć znajomość - wóz albo przewóz, jak to w kole fortuny bywa. Ale potem dociągnęłam jeszcze jedną kartę z prośbą o radę, co konkretnie zrobić w tej sytuacji i wyszedł mi... Świat. Znaczy że nic nie robić, samo się wyklaruje?
Obserwuj wątek
    • blue_kwiatuszek Re: co robić 21.06.11, 14:02
      Wróżba "Oracle of Love"
      > !. Co dzieje się wewnątrz mnie - 9 MIECZY
      Myśli cięzkie , stan męczący umysł -zamartwianie się nad problemem , sprawa , cię męczy .

> 2. Co on myśli o mnie - Cesarz
      Jesteś osobą , która jest władcza , lubi mieć władzę nad mężczyzna takie cechy dominują cesarza -nie lubisz ludzi , którzy nie wywiązują się ze słów , obietnic.
      Nie zależy ci na ludziach nieszczerych potrafisz ich odrazu odkryć -nie jest łatwo cię okłamać .

> 3. Co się dzieje teraz w związku - Koło Fortuny
      Raz dobrze .. raz żle jak pogoda

> 4. Co radzi wyrocznia - As Mieczy
      Działaj poprzez słowa , umysł nie słuchaj uczuć , emocji bo cię zgubią .

> 5. Kwintesencja - Kochankowie
      Jesteście swoją połówką jabłka ,dobrze sie uzupełniacie -zgrzyty mogą wam popsuć związek -dlatego nalezy każdą zawiłość rozwiązywać poprzez rozmowę (As mieczy ?)
      • pageofcups Re: co robić 23.06.11, 16:08
        blue_kwiatuszek napisała:

> Wróżba "Oracle of Love"
        > > !. Co dzieje się wewnątrz mnie - 9 MIECZY
        > Myśli cięzkie , stan męczący umysł -zamartwianie się nad problemem , sprawa , c
        > ię męczy .

Zgadzam się.
        > > 2. Co on myśli o mnie - Cesarz
        > Jesteś osobą , która jest władcza , lubi mieć władzę nad mężczyzna takie cechy
        > dominują cesarza -nie lubisz ludzi , którzy nie wywiązują się ze słów , obietni
        > c.
        > Nie zależy ci na ludziach nieszczerych potrafisz ich odrazu odkryć -nie jest ła
        > two cię okłamać .
        He he, to już jego by trzeba było zapytać.

> > 3. Co się dzieje teraz w związku - Koło Fortuny
        > Raz dobrze .. raz żle jak pogoda
        Zgadza się.

> > 4. Co radzi wyrocznia - As Mieczy
        > Działaj poprzez słowa , umysł nie słuchaj uczuć , emocji bo cię zgubią .
        Postaram się.

> > 5. Kwintesencja - Kochankowie
        > Jesteście swoją połówką jabłka ,dobrze sie uzupełniacie -zgrzyty mogą wam popsu
        > ć związek -dlatego nalezy każdą zawiłość rozwiązywać poprzez rozmowę (As mieczy
        > ?)

Chciałabym, aby tak było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka