Dodaj do ulubionych

Kaplankaa vs Cesarowa:D

07.07.11, 23:33
tak mi zlosliwie tarot zapodal. pytalam juz jakis czas temu o traktowanie faceta i mam:
co robic - Kaplanka(mag), nie robic - Cesarzowa.
wczoraj znow pytalam iznow rada to kaplanka(+as mieczy)..a wiec ona bardzo wazna..

eh..pewnie skupic sie w ew.rozmowach bardziej na aspektach duchowych niz fizycznych co? K. to przyjaciolka taka tez w sumie, no i jest tajemnicza. z Magiem i asem podkresla mi rozum, moze i lekka manipulacje ale tak delikatnie ze nikt nie zauwazy..ze wrazie czego ona wychodzi na niewinną.
No ale np w kwestii fochow hm..to chyba brziej domena cesarzowej prawda?
Z kolei kaplanka tez kojarzy mi sie z pewna ulegloscia jednak(tego nie umiem haha)... ALE jednak niby obie są Damami, mimo to cos bardziej mi to pasuje do Kaplanki, cesarzowa wyniosła niby traktowac ją jak dame ale moze byc z byt wyrazista co odbierze elegancje?? A w Kaplance widze chyba taką postac..cieplą, co to np zapyta jak kto sie czuje, doradzi, wyslucha..ale jest na poziomie,nie pcha sie z pomocą i jezeli np zostalaby zignorowana to by chyba sie obrazila nie? Bo kurde jej uleglosc kłuci mi sie z tym, Cesarzowa kojarzy mi sie z wychowywaniem faceta...jednak Kaplanka to tez matka i nauczycielka - ktora umie sprytnie delikatnoscia sobie kogos ustawic. Bo cesarzowa to chyba bardziej taka butna?
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka