Dodaj do ulubionych

Karty dla Algarii

13.07.11, 11:48
Zadałam dwa pytania. Wlaściwie to mialam problem jaki rozkład wybrać, bo partnerski jest na teraz a nie na długi okres czasu. W końcu jakoś sobie poradziłam. Nie wiem czy będziesz usatysfakcjonowana.

On teraz: 7 monet
Ty teraz: Król kijów
Przeszłośc relacji - 3 pucharów
Teraźniejszośc relacji - 2 mieczy
Przyszłosc relacji: 8 mieczy
Podsumowanie relacji - 3 monet

Przełożenie as kijów, 2 mieczy, cesarz
No więc facet się zawiesił lub odkłada "na jutro" odezwanie sie do ciebie. Algario, nosisz spodnie! On chyba mientki jest trochę jak to pan z 3 pucharów. Odezwie się dość dziwnie, bo może puścić sygnał, zadzwonić i milczeć w słuchawce, wysłać maila sondujacego itp. Kontakt nadal będzie trwał, ale raczej pisemny no i on jakoś zajęty monetowo pracą.

Dodatkowo zadałam osobne pytanie: czy do końca roku spotkacie się: 9 mieczy (sens 2 kijów).
Moim zdaniem nie. Będziesz go pytała o spotkanie, możecie ustalić termin, ale chyba do spotkania nie dojdzie.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/xj/qb/dm1b/2TqoyOtfyb5MucIkKX.jpg
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Karty dla Algarii 13.07.11, 12:32
      Dziękuję - tak sądziłam z tym spotkaniem, natomiast on odzywa się codziennie (jak na razie) tylko mailowo. Czyli przez najbliższe miesiące nic się między nami nie zmieni O to mi chodziło teraz wiem na czym stoję i co mam zrobią w najbliższej przyszłości.
      Pozdrawiam
      A co chciałabyś jako zapłatę? Może przepis na coś szybkiego? wink
    • asia.33 Re: Karty dla Algarii 13.07.11, 12:53
      [b]widze to ociupinke inacze wiec napisze ale nie wiele sie rozni[

On teraz: 7 monet
      Ty teraz: Król kijów
      Przeszłośc relacji - 3 pucharów
      Teraźniejszośc relacji - 2 mieczy
      Przyszłosc relacji: 8 mieczy
      Podsumowanie relacji - 3 monet

Przełożenie as kijów, 2 mieczy, cesarz /b]

on na cos czeka ...cos sie okaze niebawem dla niego stad jego biernosc..moze o czyms nie wiesz..cos w jego zyciu ma sie okazac byc moze..i dopiero wtedy bedzie wiedzial ale to juz od niego nie zalezy bo 7monet moze tylko czekac albo wynik bedzie pozytywny albo nie to co mogl zrobil. 7monet to koniec sezonu jakis..minie jakis czas i wtedy sie okaze tak rozumiem ta karte, mi pokazala sie raz jako tydzien czasu tez czekalam na wynik w pewnej spr a innym razem bylo to kilka miesiecy .
      Ty...Krol Kiji sadze ze Ty tez oczekczujesz od niego własnie az to on cos konkretnego zrobi i wiesz ze od niego zalezy.
      8mi to trudnosc z podjeciem decyzji bardzo stresujaca sytuacja czy zrobic jakis krok i w jakim kierunku. Nie wiem jak rozumiec 3monet dla mnei to wystawienie na probe , sprawdzenie w realu.
      Po przełozeniu widac tylko ze koneczne jest podjecie decyzji w asie kiji 2mi i rozmowa konkretna byc moze do takiej dojdzie ale tu mimo wszystko od niego zalezy krol kiji i cesarz to on dyktuje warunki.
      • asia.33 Re: Karty dla Algarii 13.07.11, 13:01
        jesli przyszlosc ryzuje sie tak to:
        3puch, 2mi ,cesarz

to mi 3puch pokazal poznanie kogos w gronie osob na portalu internetowym hihi naprawde
        krol kiji to pan z drogi i jego przyjazd konieczny to on musialby przyjechac do Ciebie ...od pewnego czasu nie kojarze juz krola kiji z macho tylko z panem mieszkajacym gdzies dalej z drogi wlasnie - przyjezdny lub podrozujacy lub mieszkajcy w innym wojewodztwie czy kraju
        2mi dla mnie natomiast to okres przemyslen po ktorych nadchodzi czas na rozmowe szczera bardzo takie przygotowanie do rozmowy
        • algaria asiu 13.07.11, 13:10
          Poznałam go przez internet
          Mieszka obecnie w Niemczech
          Czeka na związanie spraw osobistych (dziewczyna) i w sumie od tego zależy co zrobi z "nami" Jestem już tym zmęczona (takie zawieszenie trwa już 8 miesięcy) chcę się wycofać - on mi nie daje bo tak mu dobrze - ale ja serio mam już dość Chciałam tym spotkaniem zakończyć ale skoro go nie będzie to .... chyba wink zakończę tę znajomość w inny tradycyjny sposób smile
          Nie wiem co będzie dla mnie lepsze - jeszcze poczekać czy zakończyć działalność artystyczną - może podeprę się rozkładem decyzja tongue_out
          • asia.33 Re: asiu 13.07.11, 13:18
            wiesz Algario jesli czeka na to co bedzie miedzy nim a jego byla dziewczyna to nie za dobrze bo jesli sie pogodza to on zwyczajnie zniknie a Ciebie potraktowalby jak kogos w tzw rezerwie . Nie wiem czy jest sens byc czyims plastrem gdy w glowie bedzie mial kogs innego ..stale by to bylo czekaniem na to czy jutro do niej nie wroci ..lepiej chyba poznac kogos wolnego i zdecydowanego bo to wyglada na to jakby on przeciagal ta spr celowo majac nadzieje az sie ulozy a jak nie to wtedy ewentualnie sie zdecyduje. Z jedenj str to dobrze ze tak face robi (sorrydla Ciebie) bo sa tacy co dzilaja na dwa albo i na wiecej frontow i maja to w nosie a on jednak cos tobie powiedzial skoro tak, jesli wiesz ze to czekanie na spr zwiazane z jego dziewczyna.
            • algaria Re: asiu 13.07.11, 13:33
              Wiem i dlatego jestem tym zmęczona
              Chciałam poznać co będzie z "nami" do końca roku wyszło czekanie zawieszenie i nic więcej i ja już tego nie chcę.
              Dostałam odpowiedź której się spodziewałam a jednocześnie taką dzięki której mogę zacząć działać, zrobić tak aby to mi było dobrze
              • asia.33 Re: asiu 13.07.11, 13:41
                rozkład decyzja co robic z owym panem a czego nie robic na pewno nie zaszkodzi
    • krolowa.mieczy Re: Karty dla Algarii 13.07.11, 13:45
      On jest niezdecydowany. Algario, tak było od początku chyba, prawda?
      Po Twojej stronie Król Kijów, on 7 monet...
      Jakoś mi się kojarzy z powiedzeniem: i chciałbym i boję się.
      Wyślij co masz dobrego. Obojętnie - mniam smile
    • nielaik Re: Karty dla Algarii 19.07.11, 13:52
      Mężczyzna jest zadowolony z tego, że jest wokół niego tyle zainteresowania. Czytając karty obrazkiem 3 kielichów, 7 denarów, 3 denarów widać postać męską, która jest w centrum, którą kobiety są zaciekawione, same mu coś proponują, ale on nie wychodzi z inicjatywą, tylko cieszy się atrakcyjny, że widać jest w nim coś przyciągającego. Z tym że układ 3 tak długo jak to chyba możliwe. Aż do momentu 8 mieczy, kiedy trzeba będzie podjąć jakąś decyzję, albo aż sytuacja sama się rozwiąże w ten sposób, że jedna z pań go opuści. W tej chwili jest w 7 denarów, która też wygląda na kartę, do której przychodzą z interesem, jej się wyjść poza gabinet chyba nie chce. Nie wiem co by mogło go ruszyć, ale wygląda na takiego co wymaga ciągnięcia za sobą wink
      • algaria Re: Karty dla Algarii 19.07.11, 14:14
        Trafiłaś w sedno właśnie pan już 5 dzień się zastanawia co zrobić - chętnie nic nie robiąc i czekając aż się sprawa sama wyjaśni Jest to dziecko którym trzeba kierować prowadzić za rączkę i za niego decydować - nie wiem jakim on będzie prezesem za 2 lata (ktoś chce mu powierzyć swoją firmę a samemu przejść w stan spoczynku) skoro podjęcie najprostszej decyzji zajmuje mu aż tyle czasusmile - Ja mu nie ułatwię - skończyło się - może wreszcie wyjdzie w roli miękkiego siurka jednak w co wątpię
        • asia.33 Re: Karty dla Algarii 19.07.11, 14:24
          Algario tylko ze to moze tak wygladac a najczesciej faceci nie robia nic gdyz tak jest najwygodniej a jakies zamiany pociagaja za soba konsekwencje czasami zmieniaja zycie, burza ta ich wygode ..mozliwe ze w spr pracy potrafi podejmowac decyzje ...a w sor uczcu nie poniewaz mówiac Tobie "dziekuje" pozbawi sie sam tej przyjemnosci jaka jest zainteresowanie jego osoba to jakos go podnosi na duchu widac i wiekszosc facetów tak niestety robi i to z wyrachowania.
          • czu-jka Re: Karty dla Algarii 19.07.11, 14:38
            Miałam dziś spytac jak to się dalej rozwinęło.
            Moze zwlekac z podjeciem decyzji, z okresleniem sie. Ale to chyba nie jets kwestia wieku a zwykłej odwagi cywilnejsmile
            W kazdym badz razie trzymam kciuki
            Ps, A co z panem o ktorego pytałas ostatnio, Michalem bodajze. Cos takiego pamietamsmile.
            • asia.33 Re: Karty dla Algarii 19.07.11, 14:42
              a wiecie co Krol Kiji w tym rozkladzie to oczekiwanie Algari na podjecie decyzji, ze Pan okaze sie stanowczy w podejmowaniu decyzji
              • nielaik Re: Karty dla Algarii 19.07.11, 14:58
                Ten Król Kiji z Arcus Arcanum to strach się baćwink Ale karta jest odwrócona do 7 denarów. On swoje wie, wyczuwa niemal każdy szelest na karcie obok, aż kipi żeby żeby gość z 7 denarów wziął ten papier, odwrócił się, albo podzielił się chociaż 3 denarami wink Pisząc poważniej ma coś co może zaproponować, dać z siebie ale tego nie robi i jeszcze się cieszy, że mu tak dobrze, bo nic nie musi inwestować.
                • szeltie Re: Karty dla Algarii 19.07.11, 16:02
                  królowo, jakiej talii uzyłas ?
                  • krolowa.mieczy Re: Karty dla Algarii 19.07.11, 16:24
                    To jest Arcus Arcanum.
                    smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka