Dodaj do ulubionych

kto położy rozkład?

15.07.11, 19:17
Żadna tam poważna sprawa, tak dla samego wiedzenia chcę.
Kolega K. Pracowaliśmy razem dlugo, dziś spotkałam koleżankę z byłej pracy, a o 18:50 dostałam smsa od kolegi K. "podobno widziano cię na mieście". Uśmiałam się, bo w mojej byłej firmie wiadomości rozchodzą się błyskawicznie hehe
Jestem ciekawa jakie karty wyjdą po jego stronie. Czego on chce ode mnie?
smile
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: kto położy rozkład? 15.07.11, 19:41
      jesli chcesz to prosze smile mam czas
      czy pytania maja byc jak w typowym partnerskim?
      • krolowa.mieczy Re: kto położy rozkład? 15.07.11, 19:46
        dzięki smile
        tak, mogą być. Dodaj jeszcze jedno: czego chce? albo dlaczego się odezwał? albo oba.
        smile
        • asia.33 Re: kto położy rozkład? 15.07.11, 19:52
          smile ok
    • asia.33 WRÓŻBA 15.07.11, 20:01
      przełożenie = 4kiji,kochankowie, 5mo
      Pan K
      sygnif=4puch
      mysli o M = 7puch, 5mi
      słowa = diabeł, krol kiji
      uczucia = papiez, ryc puch
      jakie ma zamiary wobec Madzi = 10mi, as mo
      czego oczekuje od Madzi= ryc mi, spr
      jak sie zachowa = 8mo, 9kiji

relacja jaka bedzie = 6kiji, paz mi, kochankowie

łączyła was tylko praca? bo tu wyglada jakby cos wiecej jescze
      wiesz co w mysli on sobie star wyobrazic Ciebie bo moim zdnaiem kolezanka powiedzila (5mi ploteczka) ze fajnie wygladasz ..facet jest zainteresowany moim zdnaiem i chcialby sie spotkac , moze nawet zaprosi Cie lub podpyta o spotkanie
      • krolowa.mieczy Re: WRÓŻBA 15.07.11, 20:11
        heh, czyli jednak została mu slabośc do mnie.
        Czasem pisze maile co u mnie słychać.
        Kiedyś mogło nas coś łączyć gdybym zechciała. Zawsze iskrzyło.
        Teraz on ma syna i nie-żonę. Ale widzę, że ma 4pucharów to chyba się nudzi i rozglada na boki.
        Chyba już niczego nie oczekuje, bo go spławiłam smsem:"wieści szybko się rozchodzą, pozdrawiam również". Ale zamiary? Już żadne, bo go spławiłam.
        Jak to widzisz Asiu?
        • asia.33 Re: WRÓŻBA 15.07.11, 20:17
          wiec przelozenie to 4kiji nie formalny zwiazek w ktorym ma kryzys 5mo
          facet w słowach zalotny mocno polaczenie diabla i krola kiji to mix taki ze lepiej uwazac bedzie kusił. On nie sadzil ze go splawisz liczyl na wielsza wymiane zdan (10mi) i nadzije na sznase. moim zdaniem bedzie chcial sie spotkac
          • krolowa.mieczy Re: WRÓŻBA 15.07.11, 20:24
            Na razie cisza. nie odpisuje. Kurde, tyle razy w przeszłości mijaliśmy się, a teraz nic już nie wchodzi w grę bo on jest zajęty. Poza tym to typowy rycerz pucharów. Nawet wyszło mu w kartach.
            Jakoś nie chce mi sie wierzyć, ze zaproponuje spotkanie.
            A to co piszesz, ze powiedziano mu, że dobrze wyglądam to może być prawda, bo koleżanki pierwsze słowa do mnie byly "ale schudłaś!".
            Napiszę jeśli będzie ciąg dalszy (choć wątpię).
            smile
            • asia.33 Re: WRÓŻBA 15.07.11, 20:29
              głowy obciac nie dam ale zobacz słowa mocne jak na diabła i krola kiji nie padły wiec raczej bedzie dalej pisal albo wypowie to na spotkaniu

czy oan K bedzie sie dalej kontaktował z Madzia ... wyskoczyl paz puch (tak ciepłe slowa mała wiad sms?) 6puch, rydwan, 2kiji tak bedzie bedzie wspominal i moze chce porozmawiac o wyjezdziw Twoim
      • asia.33 Re: WRÓŻBA 15.07.11, 20:14
        jeszcze dopowiem ze Pan chyba aktualnie ma urlop ( tak mi pokazuje ostatanio 4puch wakacje)
        i jak karty na mysli, slowa, uczucia sa bardzo jasne tak ponizej juz mniej bo dlamnie 10mi to wilosc slow roznych, zawalenie slowami badz dokumentami lub informacjami jesli uczuciowymi to nie mile ale jesli w pracy to az za duzo tych papierow hmmm oczekuje od Cebie , spodziewa sie szybkiej oceny lub decyzji w spr spotkania by Cie ocenic ale jak to sie ma do 8monet z zach i obsewracji z 9kiji tu mam problem ... karty na przyszlosc pokazuja jakies twoje zwyciestwo i paz mieczy komunikuje sie i kochankowie to spotkanie wg mnie
        • asia.33 Re: WRÓŻBA 15.07.11, 20:20
          6kiji albo jego zwyciestwo uda sie jemu zaprosic Cie na spotkanie smile
        • nielaik Re: WRÓŻBA 15.07.11, 20:29
          https://www.boardgames.kr/tarot/TarotImage/056/056IC14_b.jpghttps://www.boardgames.kr/tarot/TarotImage/056/056AM21_b.jpghttps://www.boardgames.kr/tarot/TarotImage/056/056IS14_b.jpg
          Kanapki jedzący nich omijają ten obrazek smile
          No i co my tu mamy. Na pewno go interesujesz, chciał by wiedzieć co u ciebie słychać. Przygotuj się, że nie ma ochoty na płytką rozmowę, ale na wiadomości bardziej treściwe. Będzie się starał umiejętnie z ciebie wyciągnąć informacje, na twój temat. Jaka jesteś, co lubisz, jaką niespodziankę można ci sprawić. On chyba nawet się o martwi, przejmuje. W każdym razie gdybyś coś tam napomknęła o kłopotach, służy radą i silnym ramieniem. Rady w szczególności ma ochotę udzielić. Nazwę to wiwisekcja, myślę że o to mu chodzi wink
          • krolowa.mieczy Re: WRÓŻBA 15.07.11, 20:36
            A ja sądzę, że on przekazuje informacje o mnie naszemu wspólnemu kumplowi-szefowi.
            Dwoch króli i pomiędzy nimi świat.
            Zastanawiające...
            dzięki smile
            • asia.33 Re: WRÓŻBA 15.07.11, 20:46
              tez tak pomyslalam krol mieczy tam jest prawda?
            • asia.33 Re: WRÓŻBA 15.07.11, 20:47
              mozliwe wiec ze 10mi i as monet sznasa na wiecej informacji
              • nielaik Re: WRÓŻBA 15.07.11, 20:51
                Jeżeli chce informacji, myślę, że wiąże z tym określone korzyści dla siebie. Król Kielichów i złoty kielich wygląda dość podejrzanie. On coś wie, ale nie wiadomo czy powie.
    • zainteresowany1977 Re: kto położy rozkład? 16.07.11, 00:05
      No ale nie wolno pytać o kogoś bez jego zgody wink
      • asia.33 Re: kto położy rozkład? 16.07.11, 13:58
        wiesz co Zainteresowany z całym szacunkiem ..od jakiegos czasu czytam to co piszesz i tak: nie za bardzo chcesz pomóc ale jakos tak na przekór piszesz ..ni to złosliwie ni logicznie ...nie udzielasz sie za bardzo w rozkładasz ale dopisujesz swoje 3 grosze ktore w zaden sposob nie pomagaja nam tu rozszyfrowac karty...sorry jak chcesz to sie obraz ale jakos tak zauwazylam ostatnio..ze jak cos napiszesz to tak zeby nie pomoc a dobic , no moze nie dobic ale na pewno zbic z tropu. Jesli nie mam nic do napisania madrego=pomocnego bo oto tu chodzi to nie pisze tylko po to by komus delikatnie wbic sdzpileczke złosliwosci bo nie o to chodzi. Nie wiem moze sobie robisz zarty juz teraz bo ogolnie jestes ostatnio wszystkiemu "na nie" ...mam nadzije ze sie bardzio myle.
        Robilam rozklad dla Madzi nie o zyciu prywatnym Pana K ...to mialo zwiazek z Madzia ..nie pytalam o jego zone czy zycie osobiste ..tylko o intencje Pana K wobec Madzi a na to Madzia zgode wyraziła ...no juz przestan sie czepiac wink
        • zainteresowany1977 Re: kto położy rozkład? 16.07.11, 14:15
          ,,Żadna tam poważna sprawa, tak dla samego wiedzenia chcę.
          Kolega K. Pracowaliśmy razem dlugo, dziś spotkałam koleżankę z byłej pracy, a o 18:50 dostałam smsa od kolegi K. "podobno widziano cię na mieście". Uśmiałam się, bo w mojej byłej firmie wiadomości rozchodzą się błyskawicznie hehe
          Jestem ciekawa jakie karty wyjdą po jego stronie. Czego on chce ode mnie?"
          - bo tu już jest zaszyta odpowiedź smile, to i po co co kłaść, ja bym nie kładł na taki problem. Mieczyk mu się podoba, kręci go, zauważa Ją, on chce nawiązać kontakt, bo wyraził żywe zainteresowanie Jej osobą i tyle w temacie smile No i teraz można to rozwinąć, jeśli wcześniej zwracał na nią uwagę i nadal na Nią zwraca uwagę to ma kosmate myśli, a jak ma, to tak naprawdę chyba chciałby się spotkać na rozmowę, a jakby chciał się spotkać na rozmowę no to może i więcej by chciał itd. smile
          • asia.33 Re: kto położy rozkład? 16.07.11, 14:44
            słuchaj ja Madzie rozumiem ...bo Pan pracowal z nia dlugo..udaje przyjaciela czy nim jest o to tu chodzi
            Ty bys kart nie kladal ale miej wyrozumialosc na innych, kazdy jest inny i ma ine potrzeby priorytety..jakby tak logicznie patrzec na karty , na pytania jakie zadajemyu to dojdziemy do nosku ze to forum sensu nie ma ..bo po co wogole Tarot jesli mozna wszystko ogarnac rozumem. kazdy zadaje takie pytania jakie ma potrzeby-problemy...jasne ze dla Ciebie to moze byc smieszne ale gdy kogos sprawa dotyka osobiscie smieszne juz nie jest..uwierz mi. Ja tez zadaje pytania , dla kogos moga byc smieszne ale dla mnie nie sa ..gdyby nie to ze kiedys jakas wrozka powiedzila mi cos i to sie sr wogole bym nie pytała tylko robila swoje ...co w sumie i tak sprowadziloby sie do tego ze i tak byloby tak/czy działałabym tak jak na gorze zapisane. Czasami w zyciu jest tak ze musimy miec chco minimum nadzei by wogole miec sily zabrac sie za cos z wiara i nadzieja ze warto ..nie odbieraj tej wiary i nadziei swoim logiczno-rozumnym podejsciem.
            • zainteresowany1977 Re: kto położy rozkład? 16.07.11, 14:53
              No ale na co w tej sytuacji miałbym odbierać nadzieję?, no właśnie, to nie jest sytuacja podbramkowa a sytuacje podbramkowe są tymi na które najbardziej warto położyć karty bo wtedy człowiek może być pod ścianą, a Ty mi piszesz, że robię sobie jajka z cudzych problemów, a ja Ci napiszę prawdę, nie robię sobie tych jajek nigdy kiedy sprawa jest poważna, a jak jest mniej poważna to można i pożartować smile Napisałaś ,,ale gdy kogos sprawa dotyka osobiscie smieszne juz nie jest..uwierz mi.", i ja Ci wierzę, tylko dlaczego to przykład nie do sprawy z tego tematu, i widzisz, to taki rodzaj przykładu którym można komuś dowalić a to ja miałem być od dowalania smile, nie ma co już się ścierać.
        • zainteresowany1977 Re: kto położy rozkład? 16.07.11, 14:19
          I jeszcze, jeśli są pytania i karty które czuję że warto próbować odczytać bo mają zaangażować więcej niż zwykłe myślenie to to robię, pewnie nie zawsze to robię ale staram się. Nie mam na Was złości, nie mam do Was żalu i chęci na zemstę, żeby było jasne smile No może bywam niedobry jak zajrzy ktoś kto nie chce puścić pary z ust a tylko się reklamuje i nieraz jak chcę się z kimś podroczyć smile
          • asia.33 Re: kto położy rozkład? 16.07.11, 14:51
            I jeszcze, jeśli są pytania i karty które czuję że warto próbować odczytać bo m
            > ają zaangażować więcej niż zwykłe myślenie

zeby cwiczyc umysl to mozna rozwiazywac zadania matematyczne czy krzyzówki a nie interpretowac tarota tutaj potrzeba jednak troszke serca i wrazliwosci na czyjes zycie, losy , cierpienie nie da sie inaczej. Nie traktuj Tarota jak zadanie matematyczne bo po drugiej str stoi zywy czlowiek ....dla Ciebie to tylko zagadka ktora albo rozwiazesz albo nie i zapomnisz a dla kogos innego to krok od ktorego zalezy dalsze zycie - to jak bedzie ono wygladac. Ja nie mówie ze masz lub musisz pisac pod watkami jesli nie wiesz ale niektore uwagi sa zbedne..naprawde czasami maja odwrotny skutek...a maja pomagac.
            • zainteresowany1977 Re: kto położy rozkład? 16.07.11, 14:56
              Naprawdę wpychałem kogoś w depresję interpretacją?, nie przypominam sobie,
              • asia.33 Re: kto położy rozkład? 16.07.11, 15:04
                napisalam tylko ze niektore Twoje uwagi sa niepotrzebne bo niczego nie wnosza oprocz czczej dyskusji nie na temat a tematem sa karty i ich interpretacja a nie docinki słowna , czy złosliwosci. przeciez skoro zadaa pytanie i napisala "ze nie super waze" to moze w sensie czasu ze nie na juz teraz natychmiast ale skoro zadal pytanie to widac jakies znaczenie ma ...moze ja nie jestem az tak błyskoliwa i nie porrafie wyrazic swoich mysli i intencji.
                • zainteresowany1977 Re: kto położy rozkład? 16.07.11, 15:28
                  Jak dla mnie nie ma problemu, pogadaliśmy, wystarczy.
      • krolowa.mieczy Re: kto położy rozkład? 16.07.11, 18:14
        Ale Asia nie pytała o jego zwiazek, pracę, co robi w czasie wolnym i czy zdradza nie-żonę!
        Pytała w moim kontekście. Rozkład partnerski. tzn pół partnerskiego.
        Ja nie wiem Zet, może i go kręcę, a może sobie wyobraża różne rzeczy, bo bylam jedyną która mu odmówiła, a może tylko chce informacji o mnie żeby przekazać dalej.
        A w ogóle to ja wiem i tak - lubisz się podroczyć i pospierać dla samego spierania smile
        • zainteresowany1977 Re: kto położy rozkład? 16.07.11, 22:47
          Nie zaprzeczę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka