Dodaj do ulubionych

co to moze byc ???

29.07.11, 16:30
no własnie od jakis 2 tyg pokazuje mi sie Krolowa puch w parterskim u mojego chłopa i on wychodzi jako krol puch ale to ciutke wczesniej ...kurcze i teraz nie wiem kto to..niby ładna para ale kto kim tu jest
moza mialaby ktos z Was czas i zrobil mi parterski??? bo naprawde mysllam ze to przypadek ale ta krolowa non stop mi i wypada i pokazuje sie w kartach równo 2 tyg i mam o czym myslec wink
odczytam wieczorem poznym lub jutro bo bede w drodze a zaplata wg zyczenia wrpzacego smile
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: co to moze byc ??? 29.07.11, 16:33
      na dodatek gdy pytam kto jest ta q puch dostaje odp ze to cesarzowa smile)))))))) i nie wiem
    • krolowa.mieczy Re: co to moze byc ??? 29.07.11, 20:48
      Chyba Ty, Asiu.
      Może sobie Ciebie wizualizuje?
      Zobacz na Qpucharów w 78 drzwiach - jakby błagał: przyjedź już, bądź obok smile
      • asia.33 Re: co to moze byc ??? 30.07.11, 00:40
        jej ale na karcie blondynka smile a ja czarna eh big_grin
        jak Ktos bedzie miał czas to mimo wszystko poprosze o mały parterski ...oczywiscie w zamian tez cos wykonam smile jestem po prostu ciekawa czy i tym razem u Niego wyjdzie to dziewcze czy tylko mi sie pokazuje
    • korka123 Re: Partnerski dla Asi 30.07.11, 10:18
      Asia Partner

Co wnosi do związku 6 Pucharów Giermek mieczy
      O czym myśli, co ma w głowie 8 Pucharów 5 Pucharów
      Co czuje, co ma w sercu Rycerz Kielichów Koło Fortuny
      Co pokazuje na zewnątrz 3 Buław As Buław

Co łączy 5 Mieczy
      • korka123 Re: Partnerski dla Asi 30.07.11, 10:21
        Odważyłam się, jesteś pierwszą osobą, której postawiłam karty, do tej pory tylko sobie.... dlatego proszę o wyrozumiałość
        • ma_ewa01 Re: Partnerski dla Asi 30.07.11, 14:31
          Korka, ale teraz powinnas je zinterpretować jeszcze.
          Msmile
          • korka123 Re: Partnerski dla Asi 30.07.11, 15:40
            wiesz nawet nie śmiałam, ja wróżce karty interpretować, to chyba byłoby przegięcie z mojej strony ......ale nie uciekam od tego, jeśli Asia zechce bardzo proszę, mogę spróbować
            • asia.33 Re: Partnerski dla Asi 30.07.11, 15:51
              taka sama ze mnie wrózka jak i z Ciebie smile
              pewnie ze chce
              najwazniejsze co czujesz Ty bo to Twoje karty, kazdy moze widziec cos innego w nich
              • korka123 Re: Partnerski dla Asi 30.07.11, 16:26
                ok,
            • korka123 Re: moja interpretacja 30.07.11, 16:45
              Ja widzę to tak, Ty Asiu jesteś tą lepszą stroną w związku. Jesteś ciepłą, opiekuńczą kobietką, kochasz swojego faceta, mówisz o tym otwarcie. Jednocześnie jesteś zdesperowana, pragniesz zmiany, chcesz spalić mosty - wyjechać do niego. On związku nie traktuje, aż tak serio jest w tej kwestii bardziej wyluzowany. Myślę, że ma jakiś problem, chce się z nim uporać. Stąd też boi się Twojego przyjazdu, jest wręcz spanikowany. Chyba sporo razem przeszliście - ta przeszłość i wspólne doświadczenia jest dla was ważna.

Traktuj to z dystansem, dużym
              • asia.33 Re: moja interpretacja 30.07.11, 17:01
                jest tak jak karty pokazuja ..moj facet jest facetem ale jest słaby psychicznie ...szybko sie zniecheca i z byle powodu rezygnuje , poddaje sie ( 5puch) ma wahania nastrojow to tez z uwagi na wiek ..szybko sa gorki i dołki ..jak cos sie nie udaje od razu jest na dnie ...ja tu jestem siła i choc to wyglada inaczej z prozu ja malkutka on duzy to sily nam sie poprzestwiały ..coz as kiji u niego jednak wie ze to moja mocna strona i wie ze we mnie sila i ja nie dam sie jemu poddac ..bede go rozliczac z kazdego wypowiedzianego slowa - obietnicy musze nie moge inaczej ...oboje udajemy troszke przed soba bo kazde chce byc adorowane (5mi) chodzi o te wlasnie pozory ze kobieta tą szyja co sprawnie kreci tą głowa
                dzieki za karty ..napsiz jakiej oczekujesz zapłaty
                • korka123 Re: moja interpretacja 30.07.11, 17:30
                  Ha, wiedziałam.... pierwsze koty za płoty....

Z mojego punktu widzenia i Twojej Cesarzowej, tak mi się nasunęło, że u Niego nie wszystko jest tak jakby chciał, chciałby uczynić Cię Cesarzową jak w Twoich kartach, stąd może obawy, które ja zobaczyłam...

drobiazg

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka