Dodaj do ulubionych

pytanie o kierunek studiów

15.08.11, 02:20
Moja siostrzenica bardzo chce studiować prawo no i podpytałyśmy kart.
Czy to dobry wybór?
Diabeł, Król buław, Królowa pucharów
Na moje oko nie bardzo.Obsesyjnie i za wszelką cenę tego pragnie, być może nie tylko dla siebie, ale również żeby zadowolić matkę. Studiami może być rozczarowana.
Czy się dostanie?
Kapłanka, 10 denarów, Gwiazda
Szanse widzę spore, należało by jeszcze zainwestować w przygotowania, jakieś korki, kursy i wtedy sukces jest prawie pewny.
Czy się utrzyma na studiach?
Rycerz buław,2 puchary, Rycerz Kielichów
Hm, powinna, łatwo nie będzie, będzie to kosztowac sporo wysiłku i emocji, wydaje mi się
że sama może zrezygnować.
Bardzo proszę o pomoc i Wasze sugestie smile
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: pytanie o kierunek studiów 15.08.11, 15:23
      Czy to dobry wybór?
      > Diabeł, Król buław, Królowa pucharów
      sadze ze tu karty pokazały iz to ja kusi albo nawet ze nalezy miecniesety doscsilny przywodczy chcrakter by umiec sprytnie manipulowac innymi ..a ostatnia karta moze mowic ze Ona ma nie co słabszy ten charakter zbyt emocjonalna i uczuciowa by dac rade

> Czy się dostanie?
      > Kapłanka, 10 denarów, Gwiazda
      kapalnke odczytuje juz jako dokumenty same w sobie, 10 monet podstawy ktore sa wymagane tez ..ale gwiazda moze tu mowic o tym ze nie teraz , ze w przyszlosci jednak gdyz gwiazda realizuje sie z pewnym opoznieniem
      ale wogole gdy zerknelam na ten rozkalad ogolnie po raz 1 to ostatnie karty moga mowic , ze
      > Czy się utrzyma na studiach?
      > Rycerz buław,2 puchary, Rycerz Kielichów
      w jej zyciu pojawi sie mezczyzna , ktory moze cos tu zmienic ...i bedzie mial na te plany wpływ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka