Dodaj do ulubionych

10 monet i 4 monet

29.08.11, 08:36
jako sytuacja uczuciowa. o czym swiadczy? O stabilizacji czy raczej ze komus jest dobrze tak jak jest?
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 10 monet i 4 monet 29.08.11, 10:32
      Może chodzi o to, że komuś wcale nie w głowie uczuciowość a jeśli o niej mówi to fałszuje fakty i tak naprawdę chodzi o wygodę wynikającą ze stabilności finansowej, z 4 monet to może zarazem nawet taki wyjątkowy hermetyzm i chytruskowatość czy też zaborczość? Z zalet to może dbałość o dobro rodziny a z wad właśnie taka zapalczywość wobec tych spoza układu a nawet chytruskowatość w samym układzie? Ogólnie to chyba karty stabilności związku.
      • czu-jka Re: 10 monet i 4 monet 29.08.11, 10:41
        no własnie nie wiem, czy ktos jest w zwiazku.
        I tak sie zastanawiam jak je traktowac?
        10 monet mozna traktowac jako kobietę w życiu? A 4 monet jako stabilność tego związku?
        • asia.33 Re: 10 monet i 4 monet 29.08.11, 10:51
          napislam dlugi post i nie ma sad
          nie wiem czy uchwyce to co mialam na mysli 2 raz
          wiec oboje macie duzo racji bo to wlasnie zalezy od sytuacji
          jesli zwiazek dlugoletni to jest rodzina-dynastia nawet bo 10 monet to juz nie rodzina 2+1 ale to juz kilka pokolen
          po za tym jeskli zwiazek "dopiero co" to podstawa moga byc finanse , wygoda, chec stabilizacji..bo to za powane karty na uczucia tu raczej rodzina z korzeniami i obie karty mowia o koniecznosci ochrony majatku badz rodziny tego co sie zdobyło. Tak nie raz jest w zwiazkach z dlugim stazem ze ludzie sa ze soba z tych powodow majatkowych. A dla nowego uczucia to nie ma tu uczuc wlasnie tylko perspektywy ochrony tego co sie ma lub tego co ma partner ..taki zwiazek z rozsadku gdzie w tle sa monety i wygodne zycie. Podsumowaniem jest karta umiaru 10+4 czyli znowu chec harmonijnego zycia, spokoju, stabilizacji, bez hustawek, bezpiecznie , zgodnie , spokojnie
        • zainteresowany1977 Re: 29.08.11, 10:52
          O 10 monet mawiają, że to karta rodziny, monety to ponoć dwór opowiadający o sprawach rodzinnych, więc 10 monet może określać związek, no ale zależy na jakiej pozycji Ci wypadła. 10 monet to ponoć odpowiednik karty świat w małych arkanach.
          • czu-jka Re: 29.08.11, 10:58
            No własnie nie wiem czy facet jest w zwiazku. Jesli jest to w max kilku miesiecznym. Nie powinnam jednak o to dopytywac.
            • asia.33 Re: 29.08.11, 11:01
              czujko mozesz dopytac gdyz jesli robi umizgi do Ciebie musisz wiedziec czy warto i jaka jest szczerosc jego zachowan wobec ciebie jesli np ma juz rodzine ... to jest dbanie o siebie i o jego intencje czy sa szczere . Jesli jestes jedna ze stron ktora miałaby sie angazowac i na tym cierpiec to mozesz pytac.
              • czu-jka Re: 29.08.11, 11:05
                No wlasnie Asiu niemam z nim kontaktu. I to bardziej wynika z mojej ciekawosci. Bo mi nadal zalezy, wiec nie powinnam. Bo wiem, ze i tak nic z tego nie bedzie.
                Rodziny nie ma napewno. To byl zawszw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka