Dodaj do ulubionych

Asy ananasy:)

12.09.11, 20:03
Zastanawiam się nad znaczeniem Asów.
Ostatnio często pojawiał mi się As Buław. Czy jest to jakaś nowa energia? Jak Wam sprawdzają się Asy?
Widziałam w jednym wątku wypowiedź Mii.krogulskiej, ze jest to energia, zalazek na ktory jeszcze trzeba zapracować (jesli dobrze pamiętam).
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Asy ananasy:) 12.09.11, 20:13
      tak , jako sznase pomysł - as mieczy, checi, plany , ochota na cos -askiji, as puch - jako szanse na uczucia , emocje przyjazn, az monet- okazja jaka nam los podsyła ..wszystkie asy sa szasna i wyzwaniem , ktore podejmiemy badz nie , okazja jaka sie trafia, punktem wyjscia itp
      Nie raz asy pkazuja rzeczy bardzo przyziemne, as puch jak np moj zepsuty czajnik , ktory przeciekał i cały dzien lub zbiornik paliwa w aucie ktory przeciekał czy inne czesci własnie zwiazne z woda , cieczami
      • czu-jka Re: Asy ananasy:) 12.09.11, 20:18
        Czyli As buław może oznaczać np samą ochotę na seks, a nie już konkrety (taki przykład).
        Albo As Monet jako szansa na dodatkowy zarobek?
        • asia.33 Re: Asy ananasy:) 12.09.11, 20:32
          tak dokładnie , to sama mozliwosc i chec , konkretnie jesli o sex chodzi i asa kiji to jest tu wyrazona chec wlasnie , pobudzenie , działanie na kogos w ten sposób ale czy to bedzie zrealizowane zalezy od działania ...bo np mozesz sie podobac koledze w pracy i bedziesz mial w kartach na niego asa kiji ale czy dojdzie do czegos to juz inna kwestia...mze Ty nie pozwolisz albo on nie zrobi kroku w tym kierunku ..taki oto konkretny przykład...albo np wysylasz komus zdjecie lub ktos widzi Ciebie na facebooku (przykład) i jest pobudzenie, odpowiadasz jego oczekiwaniom, moze nawte o tym powiedziec,napisac ale czy dojdzie do czegokolwiek to juz inne karty, w asie sa okazje,checi i mozliwosci ktore albo sie wykorzysta albo odrzuci
          • czu-jka Re: Asy ananasy:) 12.09.11, 20:36
            No właśniesmile. Mój As Buław to sam duży kij w dłoni, więc ewidentniesmile. No, ale mi to się wszystko kojarzy ostatniosmile.
            Dziękuję Asienkosmile.
    • zainteresowany1977 Re: Asy ananasy:) 12.09.11, 20:26
      As to 1, połóż na stole Maga a wokół cztery asy i znajdź analogie smile
      • zainteresowany1977 Re: Asy ananasy:) 12.09.11, 20:28
        Dary, możliwości, talenty.
        • czu-jka Re: Asy ananasy:) 12.09.11, 20:34
          Dziękujęsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka