Dodaj do ulubionych

Choroba.. czy bedzie operacja?

19.09.11, 17:42
Czy uda sie "strzymac" postepowanie choroby-"wyleczyc" lub poprawic stan zdrowia,ogolem czy lekarze polepszą sprawe?
R monet +1 0 puch + R kijów(2monet)

nie wiem kompletnie jak to rozumiec! sad

Czy bedzie potrzebna operacja - 7 monet + paz puch
troche sie zaskoczylam bo karty jednoznacznie nie pokazaly tu zabiegu, moze tylko jakas rehabilitacja/fizykoterapia? No chyba ze..trzeba bedzie poczekac z czyms troche, albo lekarz przyjrzy sie wynikom i uzna ze trzeba?
Co powie lekarz w srode - Pustelnik + 2 kije
hmm..czy pustelnik moze symbolizuje samego specjaliste? ze moze potrzebna pomoc, ze jest mozliwosc? Czy moze to smierc jest albo mowi ze choroba bedzie postepowac jak pustelnik sie starzeje..

w sumie 1sze 3 karty najwazniejsze sa i nie wygladaja zle,choc sama nie wiem;/ pytalam jakie bedzie moje samopoczuje po środowym orzeczeniu, 2 razy mialam 5 puch..wiec chyba skakac z radosci nie bede...

talia symbolika przypominajaca ridera/
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Choroba.. czy bedzie operacja? 19.09.11, 18:32
      1 nie wiem - było coś spokojnego miłego i nagle choroba ruszyła zakłóciła dotychczasową harmonię zrobiła spustoszenie i poszła sobie wink
      2 jeśli będzie potrzebny jakiś zabieg to nie w tej chwili teraz jest oczekiwanie np na wyniki czy na miejsce u specjalisty czy w szpitalu teraz będzie to tylko obserwacja czy np choroba się rozwija czy się zatrzymała jeżeli już coś lekarz zleci to raczej rehabilitacje ale bardzo spokojną odpoczynek i spokój
      3 Może wybierze nową metodę leczenia może zleci coś nowego nowe badania na które się czeka albo wręcz odeśle do innego starszego specjalisty ten lekarz nic nie zrobi może jedynie zalecić spokój odpoczynek i obserwacje.
      • lilka107 Re: Choroba.. czy bedzie operacja? 19.09.11, 20:26
        widzę to tak samo jak algaria, nie widac w tych kartach operacji, przynajmniej nie w najbl. czasie, a i pogorszenia tez raczej nie, 1 karta na kazde pytanie jest kartą spokoju, czekania, obserwacji
    • czu-jka Re: Choroba.. czy bedzie operacja? 19.09.11, 20:22
      Wiesz a mi sie wydaje, ze moze nie bedzie pewien co dolecic. Moze doradzi jakies dodatkowe badania?
      Nie umiem medycznie interpretowac kart, ale wydaje mi się, że operacji nie doradzi. Raczej nie teraz.
      W kazdym badz razie Coil zyczę zdrowiasmile.
    • coill Re: Choroba.. czy bedzie operacja? 20.09.11, 01:13
      dziekuje wam wszstkim za interpet, mam nadzieje ze rzeczywsitosc bedzie w miare podobna do nich, bo nie sa tak czarne jak zakladam..

zobaczymy co tam bedziesad ja bym wolala nawet przymus operacji jesi mialoy pomoc,byleby cos pomoglo
    • nielaik Re: Choroba.. czy bedzie operacja? 20.09.11, 13:04
      coill napisała:
      > Czy bedzie potrzebna operacja - 7 monet + paz puch
      Wstrzymanie się od operacji, metody nieagresywne.

> Co powie lekarz w srode - Pustelnik + 2 kije
      > hmm..czy pustelnik moze symbolizuje samego specjaliste? ze moze potrzebna pomoc
      > , ze jest mozliwosc? Czy moze to smierc jest albo mowi ze choroba bedzie postep
      > owac jak pustelnik sie starzeje..
      Przyjrzenie się bacznie chorobie, moim zdaniem znajdzie źródło problemu, będzie mieć pomysł jak to rozwiązać, sięgnie do własnego doświadczenia, różnych przypadków,które widział i zaproponuje kilka rozwiązań.

Próbowałaś niekonwencjonalnie?
      • coill Re: Choroba.. czy bedzie operacja? 20.09.11, 15:00
        nielaik napisała:
        >
        > Próbowałaś niekonwencjonalnie?

ta, niestety tyko gorzej jest, i fizjoterapia g*** dala, moze zle dobrana. bez specjalisty i powaznej medycyny sie nie obejdzie.

eh no coz, nie bede juz marudzic, zobaczymy jutro, odpisze jak bede cos wiedziec, zeby nie poszly interpetacje Wasze na marnesmile ja zadko klade karty na zdrowie, moze gdybym same WA wyjela i np miecze i kije to byloby mi prosciej..bo np 10 pucharow i zdrowie to dla mnie abstrakcjabig_grin
    • coill Re: Choroba.. czy bedzie operacja? 22.09.11, 01:12
      hej cudowne jestescie, wszystko co napisalyscie pasuje hehe smile
      i faktycznie teraz operacja nie, drugie badania zlecone i potem dokladna decyzje pan doktor poda jak go leczyc. teraz napewno fizjoterapia i wlasnie delikatniej. Pasuje co Algaria napisala ze choroba "robi spustoszenie i sobie idzie" tzn sama sobie nie pojdzie wiadomo hehe, ale to co innego niz bylo podejrzewane, bo obawiałam się przewlekłego paralizu wszystkiego bo wczesniej to bylo sugerowane i niestety pasowalo uncertain
      W tej chwili tez wiem ze objawy kt.wskazywaly na inne straszne choroby sa powodowane przez zupelnie cos innego i to moze byc zbieznosc tylko ze objaw ten sam. Wiec przyczyna główna najprawdopodobniej juz jest - dysk zwapniały w kregoslupie..czy cos takiego..to slowo troche przypomina mi Pustelnikawink
      • czu-jka Re: Choroba.. czy bedzie operacja? 22.09.11, 08:51
        Spróbuj regularnie pływać wzmocnisz kręgosłup.
        • coill Re: Choroba.. czy bedzie operacja? 22.09.11, 14:55
          czu-jka napisała:

> Spróbuj regularnie pływać wzmocnisz kręgosłup.
          to nie ja to moj pieseksmile
          • nielaik Re: Choroba.. czy bedzie operacja? 22.09.11, 15:23
            Psa leczyłaś niekonwencjonalnie? Może nie ma dobrych lekarzy niekonwencioanych dla zwierząt?
          • algaria Re: Choroba.. czy bedzie operacja? 22.09.11, 20:08
            To Ty pytałaś o psa??
            • coill Re: Choroba.. czy bedzie operacja? 22.09.11, 20:30
              tiak smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka