Dodaj do ulubionych

cicho coś

01.10.11, 19:24
Wszyscy zamilkli. Ja np dzisiaj robiłam to: Tekst linka

Ktoś zgadnie co?

Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: cicho coś 01.10.11, 19:25
      Hmm. Testowałaś Google?
      • mrgodot Re: cicho coś 01.10.11, 19:53
        czu-jka napisała:

> Hmm. Testowałaś Google?
        Nie, a Księżyc się nie pokazał? U mnie działa link smile
        • czu-jka Re: cicho coś 01.10.11, 20:02
          U mnie otwiera się tylko strona googla, nic więcej.
          • mrgodot Re: cicho coś 01.10.11, 20:23
            Księżyc miał być z Divine Legacy

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/rc/ia/nibi/w1lrpFgcDvPssz7SqB.jpg[/img]
            • algaria Re: cicho coś 01.10.11, 20:25
              Byłaś na basenie, albo u fryzjerki albo kosmetyczki albo sama w domciu dbałaś o urodę odpoczywałaś
              • mrgodot Re: cicho coś 01.10.11, 20:33
                algaria napisała:

> Byłaś na basenie, albo u fryzjerki albo kosmetyczki albo sama w domciu dbałaś o
                > urodę odpoczywałaś
                Z tego co napisałaś zgadza się, że sama w domciu ale z tym dbaniem o urodę to bym nie przesadzała - tak pół na pół. Niektórzy uważają, że to niezdrowe. Ale chodziło o odpoczynek - tu też się zgadza.

A widać zdjęcie? Bo sugeruję bardziej dosłownie odczytać. Tarot mi to pokazał jako kartę na popołudnie i to właśnie uprawiałam po południu.
                • algaria Re: cicho coś 01.10.11, 20:46
                  joga?
                • babowa Re: cicho coś 01.10.11, 20:47
                  leniuchowałassmile
                  lezalas i moze tv ogladałas?
                  boki zmienialas tylko i tak ci mineło popłudnie
                  zgadłam?
                  no powiedz, ze choc trochewink
                  • mrgodot Re: cicho coś 01.10.11, 21:05
                    Nie uprawiam jogi. Był to wypoczynek i leniuchowanie. Od czasu do czasu przybierałam pozę tej kobiety z karty. Nie chcę powiedzieć za dużo, ale jest w tej karcie coś co idealnie pasuje do tego jak spędziłam popołudnie.
                    Większość już zgadłyście, jesteście blisko, bardzo blisko. To jest nawet trochę śmieszne smile dosłowność Tarota jest zabawna.
                    • babowa Re: cicho coś 01.10.11, 21:14
                      taka pozycje?
                      mnie sie to z seksem skojarzyło
                      taak?wink
                      • mrgodot Re: cicho coś 01.10.11, 21:17
                        babowa napisała:

> taka pozycje?
                        > mnie sie to z seksem skojarzyło
                        > taak?wink
                        Babowa, ale z samotnym?! Przecież Algaria zgadła już że sama byłam. Toż to by była m.. No już pominę, żeby nie gorszyć.
                        • babowa Re: cicho coś 01.10.11, 21:27
                          no co?
                          ja tam wiem co ty tam sama wyczyniasz?tongue_out
                          no to moze choc rozmyslałas o seksie?
                          no wez przytaknij, cieszyc sie bede:d
                          • mrgodot Re: cicho coś 01.10.11, 21:32
                            babowa napisała:

> no co?
                            > ja tam wiem co ty tam sama wyczyniasz?tongue_out
                            > no to moze choc rozmyslałas o seksie?
                            > no wez przytaknij, cieszyc sie bede:d
                            No ja bym chciała przytaknąć ale kurcze nie mogę - bo bym skłamała smile Może tyle z tego seksu, że sexy to ja wyglądałam?
                            • babowa Re: cicho coś 01.10.11, 21:42

Może tyle z tego seksu, że sexy to ja wyglądałam?

i dziekuje bardzo, micha mi sie cieszy i miszczem kart zostałamwink
                              • mrgodot Re: cicho coś 01.10.11, 21:47
                                babowa napisała:

> i dziekuje bardzo, micha mi sie cieszy i miszczem kart zostałamwink
                    • algaria Re: cicho coś 01.10.11, 21:21

Przeciąganie się
                      kapiel w jakuzzi
                      Odżywka do włosów
                      Opalałaś się a w zasadzie wygrzewałaś w słońcu
                      • mrgodot Re: cicho coś 01.10.11, 21:25
                        algaria napisała:

> Opalałaś się a w zasadzie wygrzewałaś w słońcu
                        Brawo Algario! smile Dokładnie to - opalałam się a raczej próbowałam łapać ostatnie promienie słońca tego roku. A może jeszcze dopełnisz szczegółów tego opalania? Karta to oddaje super przejrzyście, a przy okazji Tarot dał mi prztyczka w nos i pokazał w całej krasie co tak naprawdę robiłam i w jaki sposób.
                        • czu-jka Re: cicho coś 01.10.11, 21:47
                          Opalałaś się toples?smile
                          • zainteresowany1977 Re: cicho coś 02.10.11, 01:07
                            Jak nic na golasa i nie miał kto wysmarować oliwką smile
                            • mrgodot Re: cicho coś 02.10.11, 16:30
                              Brawo Czujko - topless smile Ale to u mnie norma, bo tylko takie kostiumy posiadam. A przy okazji - jak wskazuje Księżyc - w jednej rączce miałam szklaneczkę piwa, w drugiej na zmianę papierosa i książkę. Rozwijałam się w ostatnich promieniach słońca tego roku - intelektualnie i nałogowo.

Zet - stringi miałam smile - pani na karcie ma jednak jakiś przysłonięty fragment ciała. U mnie to są takie trzy sznureczki z tyłu. A u niej coś na kształt.

A dzisiaj to powtórzyłam. Jak dobrze pójdzie to może i jutro się da. Przed nadejściem niekończącej się zimy sad
                              • czu-jka Re: cicho coś 02.10.11, 18:18
                                Godotko tylko nie podawaj adresu bo Zet będzie podglądałsmile.
                                • mrgodot Re: cicho coś 02.10.11, 18:42
                                  czu-jka napisała:

> Godotko tylko nie podawaj adresu bo Zet będzie podglądałsmile.
                                  Czujko, Zet szuka prawdziwej miłości, tej jednej jedynej królewny z bajki a nie okazji do podglądanie kogoś tak starego i zbalzowanego jak ja.
                                  A poza tym pogoda już nie sprzyja smile
                                  • czu-jka Re: cicho coś 02.10.11, 18:49
                                    Weź Godotko, nie osłabiaj mnie-stara i zblazowanasmile. Napewno jesteś atrakcyjną kobietą.
                                    A mężczyzna zawsze chętnie zerknie, mimo stanu cywilnego i wiekusmile.
                                    • mrgodot Re: cicho coś 02.10.11, 19:05
                                      Hehe smile Spoko, Czujko!
                                      Ja tak sobie lubię sama z siebie robić sobie jaja "siedząc okrakiem na grobie". Autoironia to podstawa. 11-tki tak mają.
                                      "Zerkaczy" to mam pewnie dużo jak się tak opalam - ale zza okien zerkają to mało widzę. Dzisiaj przyuważyłam jednego zerkacza - kobietę! smile

• czu-jka Re: cicho coś 02.10.11, 19:14
                                        Jakby moja sąsiadka opalała się toples też pewnie bym zerkałasmile.
                                        • zainteresowany1977 Re: 02.10.11, 20:46
                                          Ty mała podglądaczko smile
                                          • czu-jka Re: 02.10.11, 20:56
                                            Nie taka małasmile.
                                            Podglądać niepodglądam, ale mam coś chyba z ekhibicjonistki, bo mam krotkie firanki i nie lubie rolet. Więc pewnie mnei podglądają.
                                            No i lubię krótkie spódnice, co cieszy moich kolegow i panów na ulicachsmile.
                                            • mrgodot Re: 02.10.11, 21:09
                                              Czujka-Bliźniaczka smile
                                              Od razu widać, słychać i czuć. Przecież musi wiedzieć co się dzieje i w ogóle ciekawe świata to to. Zawsze mi się to podobało w Bliźniakach, że im się chce wiedzieć więcej, że mają w sobie tę ciekawość, otwarcie i nie zamykają się w skorupkach. Podobno Bliźniaki to wieczna młodość.

Ale na mnie to byś chyba Czujko nie zerkała? Ja nie w twoim typie. Ale gdybym była przystojnym brunetem o urzekającej muskulaturze i spojrzeniu? To wtedy bym zrozumiała. Ale cóż, nie jestem przystojnym brunetem o urzekającym spojrzeniu, powalającym intelecie, nienagannej muskulaturze i wypasionych bicepsach. Kobiety się za mną nie oglądją, gołębie srają mi na balkon smile (dobrze, że nie na mnie).
                                              • czu-jka Re: 02.10.11, 21:22
                                                Kobiety się za mną nie oglądją, gołębie srają mi na balkon smile (dobrze, że nie na mnie
                                                > ).

smile
                                                A pewnie, ze bym zerknełasmile. Sama bym sie poopalała toples, ale balkon mam za mały.
                                                Muskulaturnych nie lubię. Ostatnio o mocne bicie serca przysporzył mnie blond wysoki patyk.
                                                Staram się ograniczać te swoje Blizniacze zapędy. Chciałabym być Bykiem lub Baranem. Mocno stąpać po ziemii, co staram się czynić.
                                                Ps. Juz na tym forum takie głupoty wypisuję, że pewnie pomyślicie, ze niespełna rozumu jestemsmile.
                                                • babowa Re: 02.10.11, 22:22
                                                  sie podepne
                                                  blizniakiem byc to wcale nie tak lekko
                                                  wszystko na dwa rozkładam, , ciezko mi decyzje podjac, jezor mam niewyparzony i szybciej gadam niz mysle
                                                  pomysłow masa ale z realizacja gorzej, bo juz nudno i za długo
                                                  i wszystko mnie interesuje i czytam na kazdy temat ale szybko i potem gdzies mi cos brzeczy, cos wiem ale nie konca i suma sumarum mało wiem na wiele tematow
                                                  i mnie to meczy
                                                  i tez nie mam firanek:d
                                                  lubie tak sobie popatrzecwink
                                                  • czu-jka Re: 03.10.11, 08:33
                                                    Fajnie, że nie jestem jedynym forumowym bliźniakiemsmile
                                                    Pozdrawiam serdecznie.
                                                • anna151sx Re: 03.10.11, 09:40
                                                  Wcale nie, lubie Twoje posty, uważam, że jestes swietna dziewczyną.
                                                  • czu-jka Re: 03.10.11, 14:05
                                                    Dzięki Anno za miłe słowasmile.
                                  • zainteresowany1977 Re: cicho coś 03.10.11, 11:05
                                    I sprowokować go, a co, jak jeża patykiem tak z dwóch metrów smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka