Dodaj do ulubionych

Z kim na studniówkę? :)

04.10.11, 15:10

Przed moją siostrzenicą stoi wybór partnera na studniówkę.Zapytałyśmy kart:

Kolega nr 1
(dobry kolega, kiedyś kontakt był dość bliski,teraz już nie bardzo, aczkolwiek się lubią)
Sąd, Królowa Mieczy, Umiarkowanie
Kartę Sąd interpretowałabym pozytywnie, ale dokładnie to nie wiem jak..
Królowa Mieczy - heh..tuaj tak jakby ona jednak nie bardzo miała ochotę mu to zaproponować.(wiem, że trochę się wstydzi i nie jest pewna czy dotrzyma chłopak słowa)
Umiarkowanie- jest to dla mnie również pozytywna karta, ale bez żadnych emocji..na zasadzie ok..może być

Kolega nr 2(dobry kolega z klasy)
Giermek Buław, 7 monet, 7 pucharów.
Giermek mi tutaj sugeruje jakby już były jakieś mało konkretne rozmowy na ten temat.
7 monet- zysk i to jak najbardziej by się potwierdzało, ponieważ wybierając partnera z klasy nie bedzie musiała za niego płacić.
7 pucharów- tutaj też mam problem z interpretacją, ale jakoś z nadużyciem alkoholu mi się skojarzyło tu.

Proszę Was o pomoc,bo sama nie wiem, który lepszy. Żadnej rewelacji nie widzę w obu przypadkach i nie wiem ku któremu bardziej powinna się skłaniać.

Obserwuj wątek
    • coill Re: Z kim na studniówkę? :) 04.10.11, 16:56
      to zalezy CZEGO ona oczekuje, gdybysa napisala jaki jest jej ideal partnera na impreze latwiej byloby wybrac, bo np ja chyba wybralabym opcje 1. Krolowa mieczy troche mnei tylko ostrzega, ona jest zła na impreze,moze on nawet odmowi(??) choc jej plusem jest fakt ze moze bedzie im sie b dobrze rozmawiac. Tez wolę Sąd i Umiar od 7 monet, to mi sie kojarzy z sytuacja gdzie ona np tanczy a on siedzi sam i sie patrzy, nie towarzyszy?
    • nielaik Re: Z kim na studniówkę? :) 04.10.11, 19:37
      Giermek Buław, 7 monet, 7 pucharów.
      Czy jest możliwość, że on się za bardzo upije? 7 monet i 7 pucharów na rozluźnienie. Albo rozkręci się pod koniec imprezy.
      • czu-jka Re: Z kim na studniówkę? :) 04.10.11, 20:32
        A które karty świadczą o tym upiciu? Giermek Buław?
    • arcoiris1 Re: Z kim na studniówkę? :) 04.10.11, 19:41
      ja bym wybrała drugiego smile Studniówka to jedyna impreza w swoim rodzaju, Umiarkowanie i krolowa Mieczy jakoś mi nie grają z jej tradycja. Puchary i Buławy o wiele bardziej smile
    • lena201990 Re: Z kim na studniówkę? :) 04.10.11, 21:09
      hmmm do Pana nr 1 to bym powiedziała że to jej ex bo królowa mieczy?? tak jakby zakończony był jakiś etap, raczej tak bez emocji sumą kart jest sąd ostateczny i mi się wydaję że raczej nie z nim. z nr 2 to z podsumy wieża to raczej nic z tego nie będzie
      • qiia Re: Z kim na studniówkę? :) 18.10.11, 13:56
        lena201990 napisała:

> hmmm do Pana nr 1 to bym powiedziała że to jej ex bo królowa mieczy?? tak jakby
        > zakończony był jakiś etap, raczej tak bez emocji sumą kart jest sąd ostateczny
        > i mi się wydaję że raczej nie z nim. z nr 2 to z podsumy wieża to raczej nic z
        > tego nie będzie

Pan nr 1 ponoć nie jest ex, ale kiedyś ją podrywał smile
        Pan nr 2 - wyglada na razie na to, że masz racje Leno, bo dziewczyna doszła do wniosku,
        że z nim jednak nie chce iść.
        Zaczęła rozważać jeszcze inne opcje i jest niezdecydowana.

Chciała podpytać kart jak będzie wyglądał jej partner studniówkowy:
        6 pucharów, 7 pucharów, król Kielichów
        Na moje oko to jakiś bardzo sympatyczny uśmiechnięty , delikatny blondynek.
        Tak się zastanawiam co 7 pucharów może mówić o wyglądzie..nieziemsko przystojny? big_grin
        Pytała dziewczyna o wygląd , ale tak mnie zastanawia fakt dużego ładunku emocjonalnego wyciągniętych kart...korci mnie żeby inaczej to zinterpretować. No, ale pytała w wygląd,
        więc nie wiem czy powinnam.
        Co Wy o tym myślicie?
        • algaria Re: Z kim na studniówkę? :) 18.10.11, 16:19
          chciałam napisać - żaden z kandydatów Wybierze kogoś innego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka