Dodaj do ulubionych

Tarot Online

06.11.11, 13:58
ma ktos do zaproponowania taka str moze?
bo szukam iszukam..i znajduja mi google tylko jakies wrózki i taroty ktore mozna miec za sms itpwink
a ja chce takie cos co komputerowo moge karty postawic i niby to takie samo jak normalnie(jestem zagranica, jeszcze tu troche posiedze..nie mam kart a chcialabym sobie postawicwink
Obserwuj wątek
    • hoaxx Re: Tarot Online 06.11.11, 14:02
      W "Tarace" jest automagiczna wyrocznia, za darmo losuje jedną kartę, jeżeli zostaniesz abonentem (nie pamiętam ile, ale niedużo), możesz stawiać do woli wg. rozkładu W. Jóźwiaka.

www.taraka.pl/oracle.php
      • babowa Re: Tarot Online 06.11.11, 14:07
        magia.onet.pl/tarot/
        tu jest taki
        zobacz
        • coill a 06.11.11, 14:45
          dziekibig_grin zaraz oblukam

a zna ktos jeszcze moze taki gdzie mozna 3 karty albo jakis uklad do wybora?smile
          ja mialam taka fajna str i niestety po popsuciu dysku stracilam,co prawda to byly karty lenormand i klasyczne ale fajne, mnóstwo bylo do wyboru ukladow tam, jak uda mi sie odnalesc to wam podam
      • hoaxx Re: Tarot Online 06.11.11, 23:05
        I jeszcze www.fourthdimension.net/thoth/
    • coill a ktora reka?:D 06.11.11, 14:47
      glupie pyt hahasmile
      ale zawsze wyciagam lewa reka karty. czy to tez ma znaczenie ze mam lewa reka na laptopie robic?smile
      • czu-jka Re: a ktora reka?:D 06.11.11, 15:16
        www.facade.com/tarot/
        www.newagestore.com/divination/tarot.aspx
        www.llewellyn.com/tarot_reading.php
    • pageofcups Re: Tarot Online 08.11.11, 15:32
      www.corax.com/tarot/ - kliknąć Raven's Spreads i Shuffle - co do tej strony mam mieszane uczucia. Jest oparta na Thocie, którego nie znam, więc mi się wszystko myli, ale z kolei system tasowania jest najbardziej chyba zbliżony do doświadczenia prawdziwej talii.

www.ifate.com/tarot_index.html
      www.byzant.com/Mystical/Tarot/FreeReadings.aspx
      students-of-tarot.com/tarot1/
      Jeszcze miałam jedną stronę w zakładkach, gdzie można było sobie samemu wybrać liczbę kart, ale jestem w tej chwili poza domem.
    • wands Re: Tarot Online 08.11.11, 22:38
      www.tarot.de/karten-english/ smile
    • edysia1604 Re: Tarot Online 15.11.11, 10:40
      www.freedownloadscenter.com/Utilities/Misc__Utilities/Power_Tarot_English_Download.html
      Tutaj jest darmowy program. Można rozłożyć więcej kart. Oprócz zwykłych mam ten zainstalowany i jest ok. W menu jest celtycki, karta dniai parę innych rozkładów. Na górze pisze draw your cards i tam można zrobić po swojemu. Ogólnie wersja jest bepłatna ale posiada limit 14 kart i nie wyświetlają się opisy. Ale to i tak nie potrzebne wink
      Pozdrawiam
      Edyta
    • gosmara13 Re: Tarot Online 19.11.11, 19:41

dodam od siebie

cms.mni.pl/client/plus_ezoteryka/index.php?page=tarot_wrozba&karty=17,34&nr=3&np_id=index.php
    • gosmara13 Re: Tarot Online 19.11.11, 19:42
      co prawda to karty lenormand,ale pokrewne

www.lenormand.eu/daily-oracle-card-astrological-lenormand.php
    • pageofcups Re: Tarot Online 27.11.11, 00:20
      Znalazłam tę stronę, o której pisałam wcześniej
      www.students-of-tarot.com/mml/mml-drag-drop.htm
    • nielaik Re: Tarot Online 27.04.12, 19:02
      Różne talie tarota
      Tylu talli jeszcze nie widziałam.
    • nielaik Re: Tarot Online 27.04.12, 19:24
      Hello Kitty
      Tylko dla śmiałków. Porzuć wszelką nadzieję, zobacz swój problem...big_grin
    • 1alaska Re: Tarot Online 28.04.12, 13:12
      na stronie czary.pl w zakładce "darmowe wróżby"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka