anna151sx 10.11.11, 20:03 A jesli tak, to co ona niesie ze sobą? Jaki ma wpływ na nas? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hoaxx Re: Czy to dzis jest pelnia? 11.11.11, 00:40 anna151sx napisała: > A jesli tak, to co ona niesie ze sobą? Jaki ma wpływ na nas? Spać nie mogę i chodzę rozdrażniony. I kły mi rosną... Odpowiedz Link
czu-jka Re: Czy to dzis jest pelnia? 11.11.11, 05:30 Chodziłam rozdrażniona i zdołowana. A wszystkie bolączki zajadałam wszystkim co było naokoło. Miałam ochotę albo kogoś pobić albo zakopać się pod kołdrą z tabliczką czekolady Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 11.11.11, 11:34 Pod kołdrą powiadasz Fakstycznie coś nie widać Godota , pewnie poznała jakiegoś samca i już nie ma czasu się zadawać z singlami Odpowiedz Link
mrgodot A fe! 16.11.11, 16:44 zainteresowany1977 napisał: > Pod kołdrą powiadasz > Fakstycznie coś nie widać Godota , pewnie poznała jakiegoś samca i już nie ma > czasu się zadawać z singlami Zet, jak ja ci dam samca to ty mnie popamiętasz! Ja nie jestem jakaś samica żebyś mnie "animalizował". Człowiekiem jestem i nic co ludzkie .... itd. Algario, moja niewidzialna ręka i oko sięga gdzie wzrok nie sięga a to że milczę to nie znaczy, że mnie nie ma. Weszłam w fazę Pustelnika. A propos pełni - była całkiem spokojna dla mnie czego nie można powiedzieć o tym co się działo na ulicach W-wy w dniu kolejnym. Pełnia były na linii Skorpion-Byk i jak zawsze przy Skorpionie emocje wzięły górę nad wszystkim. Ciekawe, że Słońce w horoskopie Polski jest właśnie w Byku więc dowaliło nam patriotycznie, narodowo i "po prawdziwie polsku". A ja dla odmiany 11 czyli ciągle jeszcze przy działającej pełni umówiłam się z koleżanką na kolację, wino i dłuższe posiedzenie. U mnie Słońce akurat się wpakowało do 4 domu a Księżyc na osi był na wierzchołku 10, na moim Saturnie. Koleżanka z dawnej pracy, dawno nie widziana. No i weszła mi fizycznie do domu (4 dom). Ja zadbałam o żarcie (Księzyc) a do tego pomyślałam, że warto by jakąś flagę mieć. Pech chciał, że miałam w domu tylko włoską. To sobie w domu, wewnątrz, powiesiłam włoską flagę. Jak by tak ukryć zieloną część i odwrócić o 90 stopni to by była polska. A wieczorem był mecz Polska-Włochy więc wymyśliłam, że obejrzymy - ona będzie kibicować Polsce, ja Włochom. I obejrzałyśmy, i w sumie można sobie było odpuścić. Włochy wygrały 2:0 a skład i tak miały taki na przetrwanie, w ogóle nie musieli się starać bo samo im wpadało. Tyle co mój ulubiony Gigi Buffon w bramce więc było na kogo popatrzeć - bo na co to nie. I nawet w święto nas ograli Włosi - z ziemi włoskiej przyszli. I o czym tu gadać. "Prawdziwi" Polacy zdemolowali miasto, mecz przerżnęliśmy a trudno go nazwać spektakularnym, a Polska jako taka po prostu zebrała niezłe cięgi i do dzisiaj się kłócą wszyscy czyja wina. I taka ta pełnia była narodowa. Tyle co Neptun dwa dni wcześniej wszedł w ruch prosty i wyszło na jaw parę spraw skrzętnie gdzieś tam ukrywanych lub zapomnianych. I wszyscy sobie zaczęli przypominać jak to było przez ostatnie miesiące i tygodnie - kto za co odpowiada a za co nie. Odpowiedz Link
algaria Re: A fe! 16.11.11, 17:56 Uffff Ty żyjesz, a już myślałam, że wyjechałaś w ciepłe kraje na jakieś Bora Bora (nie mylić z bara bara) i brak zasięgu Cię dopadł, a Ty tylko się zaszyłaś w cichości i spokoju. Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: A fe! 16.11.11, 20:37 dla mnie ta pełnia była interesująca pod wieloma względami. Było jak to na linii Byk-Skorpion intensywnie i wyczeprująco ale fajnie.. no niestety, krajowo to zle sie rozegrało, jakas mega jazda, moze dlatego ze Wawa to Neptun i Ryby- skutek taki ze juz chyba nikt w tym kraju nie wiem kto z kim o co sie naparzał na tych zadymach. Odpowiedz Link
mrgodot Re: A fe! 16.11.11, 21:23 arcoiris1 napisała: > no niestety, krajowo > to zle sie rozegrało, jakas mega jazda, moze dlatego ze Wawa to Neptun i Ryby- > skutek taki ze juz chyba nikt w tym kraju nie wiem kto z kim o co sie naparzał > na tych zadymach. Dla mnie obecne zadymy to taki delikatny przedśpiew kwadratu Uran-Pluton, a że akurat na stacjonarnym Neptunie i praktycznie na pełni padło u nas 11 listopada to właśnie efekt jest taki, że nie wiadomo kto kogo gdzie kiedy za co i jak w ogóle to się wszystko zaczęło. Ale masy uraniczne wyszły na ulicę i sie spotkały z Plutonem. Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: A fe! 16.11.11, 21:32 dokładnie.. ale na wawe nakłada sie Neptun... Bo u nas bylo mega rozrwykowo w paradach ulicznych, wlacznie z kankanem uprawianym przez starsze panie, zero zadym. Świety Marcin dostal klucze do miasta, imieniny ulicy, korowód, figury na szczudłach, no teatr uliczny u nas byl, wesoly Odpowiedz Link
mrgodot Re: A fe! 16.11.11, 22:02 arcoiris1 napisała: > dokładnie.. ale na wawe nakłada sie Neptun... Bo u nas bylo mega rozrwykowo w > paradach ulicznych, wlacznie z kankanem uprawianym przez starsze panie, zero za > dym. Świety Marcin dostal klucze do miasta, imieniny ulicy, korowód, figury na > szczudłach, no teatr uliczny u nas byl, wesoly Właśnie - taki urok stolicy i Neptuna. Jak zadyma, to tak żeby było widać i słychać a i tak nie wiadomo o co chodziło. Fajnie, że w innych miastach wyszło bez przemocy. Już się nie mogę doczekać kiedy przynajmniej Uran przestanie się cofać. Bo jak juz mają robić rewolucję to lepiej na prostym. Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: A fe! 16.11.11, 22:09 ja osobiscie Urana bym popedzila buja mi sie w opozycji do Ksiezyco-plutona i zez sie doczekac nie moge Odpowiedz Link
algaria Re: A fe! 16.11.11, 22:12 Ja bym chciała choć raz pojechać do Poznania właśnie na 11.11 Spróbować rogala i popatrzeć jak można się fajnie i miło bawić (zwłaszcza że w domu mam Marcina) Odpowiedz Link
hoaxx Re: A fe! 16.11.11, 23:25 mrgodot napisała: > Dla mnie obecne zadymy to taki delikatny przedśpiew kwadratu Uran-Pluton, Sugerujesz jakąś wojnę domową? Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 16.11.11, 21:28 ale nerwuska , a do pizzy najlepszy jest ketchup Odpowiedz Link
mrgodot Re: 16.11.11, 21:31 zainteresowany1977 napisał: > ale nerwuska , a do pizzy najlepszy jest ketchup znowu chcesz ketchupem w łeb oberwać? Miałeś być jak byczek Fernando a atakujesz matadora ? Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 16.11.11, 23:20 Zawodnik jest za cienki w uszach żeby się na mnie porywał , niech poćwiczy na pluszaku Odpowiedz Link
anna151sx Re: Czy to dzis jest pelnia? 11.11.11, 08:37 Szczegolnie te rosnace kly dzialaja na wyobraznie Odpowiedz Link
algaria Re: Czy to dzis jest pelnia? 11.11.11, 11:21 A ja luz, spokój, cisza gdyby nie Ania to bym nawet tej pełni nie zauważyła - ale to chyba wynik podwójnej dawki magnezu która biorę od kilku dni Od kilku tyg nie widzę tu Mrgodot ona by wiedziała co i jak z tą pełnią Odpowiedz Link
algaria Re: Czy to dzis jest pelnia? 11.11.11, 11:19 hoaxx napisał: > anna151sx napisała: > > Spać nie mogę i chodzę rozdrażniony. I kły mi rosną... Dobrze że nie sierść Odpowiedz Link
hoaxx Re: Czy to dzis jest pelnia? 11.11.11, 13:12 algaria napisała: > hoaxx napisał: > > > anna151sx napisała: > > > > > Spać nie mogę i chodzę rozdrażniony. I kły mi rosną... > Dobrze że nie sierść > I tak jestem sierściuch. Odpowiedz Link
algaria Re: Czy to dzis jest pelnia? 11.11.11, 16:15 ooołłłłłłłłłłłłł jjjjjjjjjjjaaaaaaaaa futro puszyste Odpowiedz Link
anna151sx Re: Czy to dzis jest pelnia? 11.11.11, 20:50 Futro puszyste na zime - dobra rzecz, a i przytulic sie tez milo Odpowiedz Link
hoaxx Re: Czy to dzis jest pelnia? 12.11.11, 10:02 Polecam: www.pluszaki.com/index.php?cPath=43 Odpowiedz Link
anna151sx Re: Czy to dzis jest pelnia? 12.11.11, 11:10 Misiaczki sa super, ale co bym zrobila z moimi dwoma psami? W tym jeden duzy kudlaty pies w chalupie? Odpowiedz Link