Dodaj do ulubionych

DZIEN DOBRY

15.02.12, 15:37
LUDZIE, siedze se w kafejce internetowej w pieknym miescie Tubingen i serfuje.
Zabrzmi to szpanersko ale cholera nie mam tego na celu ´- serio. Niemcy maja zupelnie inne klawiatury (Z zamienuiine miejscem z Y i znaki przystankowe sa gdzie indyiej) wiec moge sie mylic pryz pisaniu. Nawet nie wiem jak zroic dwukropek zeby narysowac wam usmieszek!
OGOLNIE - jest ok, duyo zwiedyam, robie zdjecia (zobaczycie jak wroce), jestem po raz pierwszy wzluzowana i zadowolona.
Na pewno nie bede miala jak odczytac odpowiedzi bo spadam za godzine (1h netu 1,45 euro), ale caluje was wszystkich i naprawde tym razem jest inaczej.
Aha, info dla dziewczyn ktore przepowiadaly mi tu jakiegos faceta- owszem jest. Spotykamy sie co tydz we wtorki przy okazji innych zajec naszych (to nie sa randki ani umawianie si€, po prostu sytuacja nas dwoje zmusza do przebywania w tym saym mscu we wtorki). Facet po 40sce, obraczki nie widzialam nigdy (ale to o niczym nie swiadczy - same wiecie), coraz lepiej go rozumiem bo mowi w dialekcie szwabskim (boszsz, na poczatku nie wiedzialam o co kaman!). Blondyn, szczuply, niezachwycajacy ale ja dla niego jestem jak 9 monet (tak mi moja talia pokazuje). Milo si€ gada i nic wiecej.

A jestem tutaj -
pl.wikipedia.org/wiki/Tybinga
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: DZIEN DOBRY 15.02.12, 15:40
      No i zapomnialam - pozdrawiam wszystkich serdecznie, moze jeszcze wpadne do kafejki ale niepredko (miasto uniwersyteckie ale cholera nie ma neta za free przy ratuszu!).
      Czujko, jak nowy facet? jest juz czy nie?
      • algaria Re: DZIEN DOBRY 15.02.12, 16:57
        Witaj kochana - jak dobrze że się pokazałaś - choć tylko na chwilę smile Pozdrawiam serdecznie
        • krolowa.mieczy Re: DZIEN DOBRY 16.02.12, 15:00
          Witaj Algario smile
          Postanowilam dzis przepuscis znow 1,45 eur i jestem wink
          Pozdrawiam Ci€ rowniez i trzymam kciuki za pana B. (czy to nieaktualne juz?
      • czu-jka Re: DZIEN DOBRY 15.02.12, 17:44
        Cześć Królowosmile.
        Cieszę się, że dobrze Ci się układa. W sprawie blondyna warto pomóc losowi i ładnie się do niego uśmiechać.
        U mnie w sprawach damsko-męskich nic nowego. Nic a nic. Zastój kompletnysmile.Choć w innych sprawach trochę się komplikowało, ale jestem dobrej myślismile. Przesyłam Ci gorące buziakismile.

krolowa.mieczy napisała:

> No i zapomnialam - pozdrawiam wszystkich serdecznie, moze jeszcze wpadne do kaf
        > ejki ale niepredko (miasto uniwersyteckie ale cholera nie ma neta za free przy
        > ratuszu!).
        > Czujko, jak nowy facet? jest juz czy nie?
        >
        • krolowa.mieczy Re: DZIEN DOBRY 16.02.12, 15:02
          Podpytalam sie wczoraj kart o jego status prywatny i pokazala mi sie Kaplanka. Czy chce zalozyc rodzine - 2monet.
          No tak, wszystko jasne, co nie? Pousmiechac sie mozna bez skutkow ubocznych i tyklo milo pogadac.

Pamietam pazika monet na stycyen lub luty u Ciebie. Wiec zajmujesz sie praca? Facet wraz z wiosna?
          • czu-jka Re: DZIEN DOBRY 16.02.12, 15:34
            A tamsmile Nic tak naprawdę nie wiadomo, spróbować zawsze wartosmile. Może to Ty byłabys tą Kapłanką, choc nie ejst to wymarzona perspektywasmile.
            Miałam na styczen Pazika. na luty 9 bul, ale juz na marzec miałam 5 bulaw a w seksie 6 bulawsmile, wiec liczę ze coś się ruszysmile. Mam problemy mieszkaniowe teraz, pracą też jak najbardziejsmile.
            Buziaki
    • nielaik Re: DZIEN DOBRY 15.02.12, 17:06
      Przynajmniej ci się sprawdza. Ja to trochę mam obawy co do tego kim jest osoba, która może się we mnie zabujać.
      • babowa Re: DZIEN DOBRY 15.02.12, 21:05
        oo, jak miło, ze sie odezwałas
        i jak dobrze, ze ci dobrzesmile
        i ,chociaz sie nie znamy, to mi tu ciebie brakuje
        niech ci czas szybko plynie w miłym towarzystwiesmile
        pozdrawiam serdecznie
        babowa
        • krolowa.mieczy Re: DZIEN DOBRY 16.02.12, 15:08
          Czas zleci szybko. Teraz juz leci dzien ya dniem nie wiem kiedz jest juz kolejna niedziela.
          Juz wiem ze wracam po Wielkanocy a nie jak wczesniej myslaam ze przed.
          A dzis jest tu swieto gminne - schutziger Donnerstag (a my mamy dzis Tusty Czwartek)
          ( tlumaczenie translatorem:rozpoczyna się w Szwabii-Alemannic w karnawale. Wchodzi w czwartek przed Środą Popielcową. W wielu parady karnawałowe odbywają twierdze i ulica Dodać Szybki obchodzony, "wyzwolone" uczniów i przekazany do oficjalnej działalności ratusza i klucze od burmistrza do Zapusty symbolicznie do głupców. W wielu miejscach (szczególnie w Alemannic regionu) są zjadane smażone na tłuszczu frytki Carnival (drożdżówka).
          smile
      • krolowa.mieczy Re: DZIEN DOBRY 16.02.12, 15:03
        Dlaczego masz obawy? Stawialas karty czy pojawil sie jakis podejany ktos?
    • leda-is-one Re: DZIEN DOBRY 16.02.12, 05:37
      Witaj Kochana!!Co za niespodzianka!!Wchodzac dzisiaj na Szkółke pomyslalam o Tobie-że może ktoregos dnia Ci sie uda jakims cudem do nas skrobnać-i prosze!!Mam!!
      Zatem sciskam Cie serdecznie-ciesze się że poznałas faceta.Czasy sie zmieniły i Wanda tez może zechcieć Niemca!Oby tylko na nią zasłużył!!wink
      • krolowa.mieczy Re: DZIEN DOBRY 16.02.12, 15:12
        No witaj! big_grin
        Zbieg okolicznosci smile
        Wanda nadal nie chce Niemca ale milo jest poprzegladac sie w oczach cudzoziemca. wink
        Tym bardziej ze mimo ze Niemki sa atrakcyjne (bardzo szczuple m.in.) ale brakuje im czegos. Czegos co hipnotyzuje, co powoduje ze nawet ja jako kobieta moglabym sie zatrzymac na ulicy i stwierdzic: Dies Mädchen ist richtig hübsch.
        smile
        A co u Ciebie?
        • anna151sx Re: DZIEN DOBRY 16.02.12, 15:26
          Niemki sa atrakcyjne??? I szczupłe??? Jakoś nie zauważyłam, a mam je za miedzą. Wylatkowo szpetna nacja - i dotyczy to obu płci wink Ale w mieście uniwersyteckim może być inaczej smile
          • krolowa.mieczy Re: DZIEN DOBRY 16.02.12, 15:35
            Kochana, one tu maja fiola na punkcie sportu. Jogginguja, roweruja z mal#ymi dzecmi; mroz, nie mroz, deszcz nie deszcz! Cholera, ja mam 4kg wiecej i czuje sie tlusta przy nich. Ale za to mam wiecej tego co ma w sobie babka z 9 monet tongue_out
          • czu-jka Re: DZIEN DOBRY 16.02.12, 15:36
            Nie no Niemcy są przystojni, przykładem jest Benno Furmann. A Krolowo w miescie uniwersyteckim jakis przystojny lekarz to wymarzony partnersmile
            • krolowa.mieczy Re: DZIEN DOBRY 16.02.12, 15:38
              Ten blondyn nie jest lekarzem. Automechaniker. W kazdym razie tak mi powiedzial.
              • czu-jka Re: DZIEN DOBRY 16.02.12, 15:43
                To pewnie męskismile Mi się to bardzo podoba, gdy mężczyzna jest majsterkowiczem. Z śrubokrętem biega w samych ogrodniczkachsmile Królowo korzystajsmile
    • anna151sx Re: DZIEN DOBRY 16.02.12, 10:05
      Ładne sa te niemieckie miasteczka, sama w mniejszym poniemieckim też mieszkałam. A więc jestes dla niego zadbaną atrakcyjna kobietą wink Pozdrawiam. Ania
      • krolowa.mieczy Re: DZIEN DOBRY 16.02.12, 15:16
        No wlasnie mowilam juz tej rodzinie ze w Tybindze moglabym zamieszkac. Choc tutaj zadnego przemyslu nie ma bo polowa miasta to lekarze (Ak Medyczna ksztalcaca najlepszych lekarzy w Niem jest wlasnie tu), a w Reutlingen (20km stad). Mam zamiar wybrac sie do Arbeitsamt z zapytaniem o mozliwosci legalnej pracy tutaj.
        Slyszalam ze nowo wybraieloni i uniwerki sa otwarte i bezplatne dla takich jak ja. Moze zaczne studiowac j.niem? Na razie luzne mysli bez podjecia decyzji.
        smile
    • krolowa.mieczy Re: DZIEN DOBRY 16.02.12, 15:31
      pojawiam sie i znikam smile

Bis Wiederlesen.
      Moze nast razem bede miec wiecej wiadomosci o blondynie mowiacym auf Deutsch aber mit schwäbischem Dialekt, leider uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka