Dodaj do ulubionych

10 monet i 4 buław

17.02.12, 09:46
Jaki dziś będę miała dzień: 10 monet , a najważniejsze wydarzenie dnia: 4 buław. Chyba to będzie miły dzieńsmile
Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: 10 monet i 4 buław 17.02.12, 09:55
      Już dzis zaczynasz weekend? Będzie miło i beztrosko chwilami smile Jakieś związki z domem rodzinnym? Moze wyjazd? Udany zresztą wink czego Ci życzę.
      • czu-jka Re: 10 monet i 4 buław 17.02.12, 10:14
        Jutro wyjeżdżam na weekend w ramach karnawałowego szaleństwasmile, ale dopiero jutrosmile. Dziś będę pakować sukienkę i szpilkismile, ale dopiero wieczorem.
    • leda-is-one Re: 10 monet i 4 buław 17.02.12, 10:47
      winkto ja mysle że będzie bardzo fajna atmosfera rodzinna i przekroj wieku towarzystwa bardzo zróżnicowany.Organizacja i jedzenie na dobrym poziomie.Moze jakies miłe z kims chwile we dwoje będziesz miała?Raczej powinno byc super.Baw sie dobrze i nie połam szpilek!!wink
      • czu-jka Re: 10 monet i 4 buław 17.02.12, 11:11
        Ach, niesmile. Wyjazd i impreza dopiero jutro. A pytałam o dzisiejszy dzien. Standardowy piątek dla mniesmile
        • freya_v Re: 10 monet i 4 buław 17.02.12, 12:18
          Moze bedziesz myslala nad budżetem domowymtongue_out 4bulaw to tez cieplo ogniska domowego to moze cos z ogrzewaniem domusmile
          • czu-jka Re: 10 monet i 4 buław 17.02.12, 12:34
            A to standard. Ostatnio codziennie myślę o domowym budżeciesmile. Myślałam, ze raczej moze cos milego sie wydarzysmile.
            • algaria Re: 10 monet i 4 buław 17.02.12, 20:00
              Powrót na łono rodziny - może przejrzysz stare zdjęcia, może porozmawiasz z kimś z rodziny Bardzo fajna miła karta no i gotówkowa ... 4 buław szykowanie na imprezę - może to pakowanie plecenie wianka wink też karta domu ... romans? wink dobry humor przez cały dzień choć przeplatany wspomnieniami
              • czu-jka Re: 10 monet i 4 buław 17.02.12, 20:11
                Nic własciwie się nie zdarzyło zaskakującego. Ot zwykly dzień. Dużo pracy, kurs. Zakupy na wyjazd. I generalnie to chyba przestanę wyciągać karty na dzień. Bo nie bardzo wiem jakie jest najważniejsze wydarzenie dnia. Ciągle coś się klecismile. I tutaj może chodzi o jakiś nastrój dnia, ale tak konkretnie to nie wiem czy np. te 4 buław to jakiś komplement naprzykład czy miła rozmowa z kimś, czy nawet długie zakupy?smile
    • czu-jka 4 buław 17.02.12, 22:29
      Mogą oznaczać komplementy od mężczyzn, dziś jakoś wyjątkowo dużo ich słyszałamsmile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka