Dodaj do ulubionych

Jestem tam a nie tu ~ zagadka

18.05.12, 15:53
Juz kilka dni.
Mam ciezki rozruch, myslami jestem w domu i z rodzina.
ALE! jedyne co jest fajne to to, ze zdazylam juz obleciec sklepy i nabyc droga kupna kilkanascie ciuchow (oczywiscie wyprzedaz). Kupilam przepiekna torbe letnia styliyowana na koszyk za... 5 euro! big_grin
Ale do rzeczy tarotowych.
Stawialam sobie karty jaki mi tu bedzie i z zaskoczeniem odkrylam ze karty pokazaly rzecy ktora wydarzy sie w podrozy.
To byla talia druid craft.
1. moja syt. wyj. Qpuch
2. pomaga lub\ i przeszkadza 8 monet
3. swiadomosc 3 mieczy
4. podswiadomosc krol kijow
5. co bylo ryc mieczy
6. bedzie 1sze 10 monet
7. moj wl. stos. krol monet
8. okol. zewn. 8 puvh
9. nadz\ obawy ksiezyc
10. przyszl. 7 pucharow (3 puch, 6 puch, Qmieczy)

Zgadnijcie co sie stalo w podrozy? Rozwiazanie w nast. tyg (jesli uda mi sie wyrwac bo kolejne 2 tyg cienko widze).
Obserwuj wątek
    • o-misia Re: Jestem tam a nie tu ~ zagadka 19.05.12, 09:49
      mialas wielka walizke w podrozy ktorej nie umialas zaladowac i pomogl ci jakis pan ,ktorego przypadkowo poznalas nawiazalas z nim rozmowe ale bardzo sceptycznie do tego pana podchodzilaś smile hehe
      • o-misia Re: Jestem tam a nie tu ~ zagadka 19.05.12, 09:50
        acha zaczelas prowadzic z nim jaka szersza dyskusje na jakis temat
        • magdalena.1230 Re: Jestem tam a nie tu ~ zagadka 19.05.12, 12:21

1. moja syt. wyj. Qpuch Bardzo tęsknisz za rodziną , domem -chciała byś już być na miejscu i wszystkich uściskać smile
          2. pomaga lub\ i przeszkadza 8 monet Wie.sz , że jak przyjedziesz to będziesz musiała dalej myśleć i rozwijać co dalej

4. podswiadomosc krol kijow Czeka na ciebie jakiś pan , który pociąga cię fizycznie smile może w podróży razem z kimś będziesz jechać kogo już znasz.
          5. co bylo ryc mieczy - kłótnia , lub wiadomości konkretne .
          6. bedzie 1sze 10 monet Pieniążki otrzymasz , ale też będzie spotkanie z kimś lub z jakąś grupką dobrze znanych ludzi .

8. okol. zewn. 8 puvh Jakieś spotkanie będzie , do którego czujesz różne emocje .

• krolowa.mieczy odpowiedz 25.05.12, 15:11
            Najpierw w Legnicy czekalam ponad 2h na autokar a gdy juz sie przesiadlam to po niem str. tuz kolo Chemnitz babka w autokarze zaczela sie lekko awanturowac. Na poczatku myslelismy ze gada przez sen ale jak sie okazalo pociagala sobie procenty i zaczela walic piesciami w szybe ze slowami "oddaj mi te pieniadze i wypusc mnie". Miala jakies zwidy albo delirke czy co. Kierrowca wezwal policje stalismy dlugo na stacji benzynowej, ale jej nie zgarneli. RANO WYSIADALA OK 9 i miala mokre cale spodnie... Normalnie szok.

A pan krol kijow czekal mna mnie (znaczy Hajo), ucieszyl sie ze mnie widzi znow. Zachowuje sie jak krol pucharow raczej a nie krol kijow. Tak se mysle ze krol kijow to ten z Polski jednak a pucharowy to Hajo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka