Dodaj do ulubionych

Jaką przyjąć postawę?

04.06.12, 13:44
Dokładnie, jaką przyjąć postawę w trakcie rozmowy
1. z p.X - 10 Mieczy
2. z p.Y - 10 Buław

Co uzyskam poprzez to, jaką ona wobec tego przyjmie postawę
3. p.X - As Denarów
4. p.Y - 2 Denarów

No ciekawe, okazuje się, że powinnam okazać zdołowanie, załamanie i okazać brak sił, że mam już dość i sama nie wiem co dalej robić/10 Mieczy/
Okaże się, że p.X da szansę na poprawę sytuacji.

Z p.Y widać jest podobnie, tylko trzeba pokazać, że nie daje sobie sama rady z problemami, jestem przeciążona obowiązkami, że wszystko na mojej głowie i też mi brak sił aby podołać.
Pani może zaproponować jakieś alternatywy rozwiązań, gotowość do współpracy.

Chyba to jakoś za proste, czyżby na prawdę poprzez okazanie słabości dały szansę na poprawę?
Za proste, ale tak to wychodzismile
Obserwuj wątek
    • coill Re: Jaką przyjąć postawę? 04.06.12, 14:35
      niwa1 napisała:

> Dokładnie, jaką przyjąć postawę w trakcie rozmowy
      > 1. z p.X - 10 Mieczy
      załamanie,przybicie brak sił,koniec moziwosci do walki itp,o cokolwiek chodzismile

> 2. z p.Y - 10 Buław
      tu tez przygniecenie problemami, za duzo tego na ciebie i na Twoją glowe...jednak 10 kijow to nie dokonca takie "nie radzenie sobie" 10 kijow jest bardzo silna,ale wiec pokazujesz ze mimo iz jestes przygnieciona do granic to masz jeszcze jakies tam sily,dasz rade swoją pracą ale ciezko Ci wiec moze potrzeba pomocy?
      >
      > Co uzyskam poprzez to, jaką ona wobec tego przyjmie postawę
      > 3. p.X - As Denarów
      powinna dac szanse.nie wiem o co tu chodzi, moze dopłaci cos dorzuci penieznie jesli potrzeba takiego tez wsparcia.
      > 4. p.Y - 2 Denarów
      tez na +,ale dwójka bywa niezdecydowana moze jeszcze "zastanawiac się co dalej", "zobaczymy""niewiem,pomysle"...tu tez moze byc wspolpraca 50/50 czyli jakas osoba do pomocy, do przejecia 50%ciezaru. W 2 monet mamy do czynienia z umowa itp,ale niestety jej cieniem jest wlasnie niezdecydowanie
      • niwa1 Re: Jaką przyjąć postawę? 04.06.12, 15:38
        Masz rację coil z tą 10 Buław, powinnam okazać, że mimo przeciążenia sobie poradzę, /no przynajmniej że panuję nad sytuacją, że dysponuje jeszcze energią aby zając się sprawą i ją pozytywnie doprowadzić do końca/.
        Dzięki.
        • freya_v Re: Jaką przyjąć postawę? 04.06.12, 16:32
          Zgadzam sie co do 10bulaw, jesli zobaczy jaka jestes silna i jak sobie radzisz to ladnie Ci to wynagrodzi(as monet)smile
          Co do pani drugiej to mozliwe ze zaproponuje Ci prace na zmiany (2monet) albo jakis grafik pracy ktory bedzie Ci sprzyjal..
          • niwa1 Odpowiadam 04.06.12, 22:25
            10 Mieczy ujawniła się jednak w innej odsłonie - rozmowa z p. X się po prostu nie odbyła. Pokazała więc sytuację, w której nic już nie można zrobić, jako kres czegoś na co nie ma się wpływu, z czym trzeba się pogodzić.
            10 Mieczy to takie "małe " Koło F, to cykliczność-koniec-początek. Coś trachnęło nie dając możliwości zapoczątkowania/no tej rozmowy/ - dobrze kombinuje?

Szkoda tylko, że interpretując na to nie wpadłam, takie błędy zniechęcają sad
            Chyba, że macie inne pomysły co do tej 10-tki?

Z p.Y rozmowa się odbyła, dałam jej odczuć jak to mi ciężko, ale kontroluje sytuacjesmile,
            będzie dalsza współpraca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka