11.06.12, 01:06
Zrobiłam sobie rozkład na czerwiec. Oto, co wyszło.

1. Najważniejsze wydarzenie: 3 buław. Coś się zacznie? Jakiś wyjazd? W tej chwili niczego takiego nie planuję, ale plany mogą się zmienić z dnia na dzień.

2. Energie, które odchodzą: as buław. Hmmm... Spokojniej będzie? Nie będę musiała bawić się w siłaczkę?

3. Cele, które uda się osiągnąć: 10 pucharów. Dobra sytuacja w rodzinie? Może stan zdrowia mamy się poprawi?

4. Sprawy, które przechodzą: królowa mieczy. W dalszym ciągu będę wredna i nie pozwolę jeździć sobie po głowie. Baba-potwór, jednym słowem.

5. Gdzie będę: Kapłanka. Wyraźnie w tej karcie widać opiekę nad członkiem rodziny.

6. Nowe energie i możliwości: 3 pucharów. Znajomi mówią coś o jakimś grillu, na który nie mam najmniejszej ochoty.

7. Trudności, które przyjdą: Wisielec. Czyli w dalszym ciągu nie uda się ruszyć żadnej ważnej sprawy sad.

8. Cele, które mogę osiągnąć: 6 mieczy. Coś się ruszy w kwestii wyjazdu?

9. Miłość: 2 buław. Czyli nic i jest to mój świadomy wybór, tak jak postać z tej karty świadomie oddzieliła się od świata murami swojego domu czy zamku.

10. Przyjaciele: 10 buław. Głowę będą zawracać (wspomniałam już o planowanym grillu, od którego mam ochotę się wykręcić).

11. Pieniądze: 9 monet. Da się żyć.

12. Praca: 7 mieczy. Uważać na oszustów? Jakieś nieporozumienia z klientami?

13. Niespodzianki: 6 pucharów. Jakiś stary znajomy się odezwie?

14. Ogólna prognoza: 2 monet. Zero pomysłów na tę kartę - może po prostu znaczy, że miesiąc będzie znośny, raz lepszy, raz gorszy, ale wahania w żadną stronę nie będą dramatyczne?

15. Dar od wszechświata: 9 mieczy. Ta sama karta na tej pozycji pokazała się w kwietniu. Trzeba było czasu, żebym zrozumiała, że oznacza chęć ucieczki z obecnego życia.

16. Jak podsumuję czerwiec: 8 monet. Zwykły kierat, ale - wziąwszy pod uwagę, że to jednak monety - przyniesie jakieś wymierne efekty.

17. Kwintesencja: Gwiazda. Zaskakujące, wziąwszy pod uwagę poprzednie karty. Czyżby jednak jakaś miła niespodzianka?

18. Rada: Moc. Wziąć się w garść. Łatwo powiedzieć...

Wszelkie sprostowania i potwierdzenia mile widziane smile.
Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: Czerwiec 11.06.12, 14:24
      Najważniejsze wydarzenie: 3 buław. Może i wyjazd wspólny jakiś, na pewno jakis projekt przy współpracy innych, na dodatek będzie miło smile
      2. Energie, które odchodzą: as buław. Na ognisty seks raczej nie licz w tym czerwcu wink

3. Cele, które uda się osiągnąć: 10 pucharów. Będziesz w dobrym nastroju, zadowolona b
      edziesz, okazywać pozytywne uczucia, sama tez spotkasz się z ciepłem i serdecznością.
      4. Sprawy, które przechodzą: królowa mieczy. Nie, bardziej przyjazna sie zrobisz, mniej krytyczna - głównie dla siebie wink

5. Gdzie będę: Kapłanka. Może rzeczywiscie będziesz spędzac więcej czasu przy mamie.

6. Nowe energie i możliwości: 3 pucharów. Koniecznie ten grill! Na pewno nie będziesz żałować smile Będzie wesoło. Odczujesz przypływ energii, radosci z kilku źródeł.
      7. Trudności, które przyjdą: Wisielec. Rzeczywiscie chwilowo nie ruszysz ze sprawą. Jakies poczucie niespełnienia możesz mieć, ale nie na długo.

8. Cele, które mogę osiągnąć: 6 mieczy. Jakies nowe kompetencje? Wyjazd, o którym marzysz?

9. Miłość: 2 buław. Może pozwól sobie na działania intuicyjne w tej kwestii. Druga osoba może byc gdzies obok, ale trzeba wyjsc do ludzi. Wyżej były karty pucharowe, więc kto wie?

10. Przyjaciele: 10 buław. No i niech zawracaja, najwyrazniej jestes interesujaca jako towarzyszka, cenią Ciebie i lubia Twoje towarzystwo smile Dasz radę.

11. Pieniądze: 9 monet. Da się żyć. Nawet cos dodatkowego wpadnie. I nie dasz sie oszukac wink

12. Praca: 7 mieczy. Uważać na oszustów? Jakieś nieporozumienia z klientami? Uważac zawsze warto, ale to karta gromadzenia informacji, wymiana informacji, omawianie czegos.

13. Niespodzianki: 6 pucharów. Jakiś stary znajomy się odezwie? Mozliwe, ale może też prezent?

14. Ogólna prognoza: 2 monet. Pod znakiem pracy i dokumnetów. Pieniądze z dwoch źródeł. Coś materialnego, o czym marzyłaś.

15. Dar od wszechświata: 9 mieczy. Doprowadzisz ważne sprawy do końca. Poczujesz ducha wolności, chęc wyjazdu gdzieś daleko.
      16. Jak podsumuję czerwiec: 8 monet. Zwykły kierat, ale - wziąwszy pod uwagę, że to jednak monety - przyniesie jakieś wymierne efekty.Coś osiągniesz niewątpliwie w sensie kwalifikacji (może wykorzystasz umiejetności, które czekały na swój czas?) i finansów.

17. Kwintesencja: Gwiazda. Tak, wszystko idzie w dobrym kierunku i nie dotyczy to tylko czerwca.

18. Rada: Moc. Wziąć się w garść. Łatwo powiedzieć...
      • baba_potwor Re: Czerwiec 14.06.12, 00:28
        anna151sx napisała:

> Najważniejsze wydarzenie: 3 buław. Może i wyjazd wspólny jakiś, na pewno jakis
        > projekt przy współpracy innych, na dodatek będzie miło smile

Wiesz, ostatnio ciągle wychodzi mi wyjazd, ale taki definitywny.

> 2. Energie, które odchodzą: as buław. Na ognisty seks raczej nie licz w tym cze
        > rwcu wink

Prawdę mówiąc, nawet nie mam ochoty... Za dużo rzeczy do ogarnięcia naraz.

> 5. Gdzie będę: Kapłanka. Może rzeczywiscie będziesz spędzac więcej czasu przy m
        > amie.

Do dziś mama była u mnie, więc się sprawdziło.

> 6. Nowe energie i możliwości: 3 pucharów. Koniecznie ten grill! Na pewno nie bę
        > dziesz żałować smile Będzie wesoło. Odczujesz przypływ energii, radosci z kilku źr
        > ódeł.

Mówisz? Może w międzyczasie nabiorę ochoty, zwłaszcza, że impra ma się odbyć pod miastem, w letniskowej miejscowości, którą bardzo lubię.

> 8. Cele, które mogę osiągnąć: 6 mieczy. Jakies nowe kompetencje? Wyjazd, o któr
        > ym marzysz?

No, właśnie, ciągle ten wyjazd za mną chodzi.

> 9. Miłość: 2 buław. Może pozwól sobie na działania intuicyjne w tej kwestii. Dr
        > uga osoba może byc gdzies obok, ale trzeba wyjsc do ludzi. Wyżej były karty puc
        > harowe, więc kto wie?

Prawdę mówiąc, nie bardzo mam ochotę. Raz, że za dużo mam na głowie, dwa, świetnie radzę sobie bez faceta. Jeżeli trafi się jakiś, z którym będzie mi lepiej niż samej, to owszem, ale nie szukam specjalnie, żeby tylko ktoś się kręcił koło mnie. Chyba że puchary oznaczają, że właśnie się trafi...

> 10. Przyjaciele: 10 buław. No i niech zawracaja, najwyrazniej jestes interesuja
        > ca jako towarzyszka, cenią Ciebie i lubia Twoje towarzystwo smile Dasz radę.

Serio piszesz? Bo ja uważam się za okropną nudziarę, ale nikt nie jest dobrym sędzią we własnej sprawie smile.

> 11. Pieniądze: 9 monet. Da się żyć. Nawet cos dodatkowego wpadnie. I nie dasz s
        > ie oszukac wink

Wyobraź sobie, że akurat wczoraj klient usiłował wymóc na mnie obniżenie stawki. Kazałam spadać na bambus smile.

> 15. Dar od wszechświata: 9 mieczy. Doprowadzisz ważne sprawy do końca. Poczujes
        > z ducha wolności, chęc wyjazdu gdzieś daleko.

Chęć wyjazdu, jak pisałam wyżej, wychodzi mi w kartach od miesięcy. Z tym, że chodzi mi o wyjazd permanentny. Kolega właśnie podpowiedział, gdzie mogę szukać ofert pracy za granicą. Może to oznaczała ta siódemka mieczy?

> 16. Jak podsumuję czerwiec: 8 monet. Zwykły kierat, ale - wziąwszy pod uwagę, ż
        > e to jednak monety - przyniesie jakieś wymierne efekty.Coś osiągniesz niewątpli
        > wie w sensie kwalifikacji (może wykorzystasz umiejetności, które czekały na swó
        > j czas?) i finansów.
        >
        > 17. Kwintesencja: Gwiazda. Tak, wszystko idzie w dobrym kierunku i nie dotyczy
        > to tylko czerwca.

Dzięki za interpretację i zastrzyk optymizmu smile.
        • anna151sx Re: Czerwiec 14.06.12, 08:43
          A prosze uprzejmie smile
          A ja wczoraj pilnowałam pana, ktory rabał drewno. Umówiłam sie z nim na
          godzinę i to był bład. Z miejsca wysłal mnie po piwo i papierosy.
          Zjadł posiłek. Przyszedł przed 11 i co i rusz przerwa - jak tylko pójde
          do domu czy do ogródu. Plewie na podworku, a on deliberuje z kolega przy
          płocie, dojechał rowerem jeszcze jeden i zycie towarzyskie kwitnie wink Po
          jakis 40 minutach mówie: panie Darku, chyba sama sie wezme za to drewno,
          ja rozumiem, że pan musi odpocząc. Taka okrutna byłam wink No i rąbał. Pozdrawiam. Ania
      • algaria Re: Czerwiec 14.06.12, 11:59
        Przepraszam a ja uważam że jak na jeden miesiąc ten rozkład jest za bardzo rozbudowany i za dużo kart - to są połączone dwa rozkłady - urodzinowy i na Nowy Rok - a przecież są krótkie specjalne do tego celu przygotowane rozkłady na miesiąc- fakt one bazują raczej na energii miesiąca niż na każdym drobnym szczególe... ale wybór należy do wróżącego smile
        • baba_potwor Re: Czerwiec 14.06.12, 12:46
          A gdzie można znaleźć takie rozkłady? Ten zaczerpnęłam z tego forum.
    • niwa1 Re: Czerwiec 14.06.12, 16:28
      baba_potwor napisała:

> Zrobiłam sobie rozkład na czerwiec. Oto, co wyszło.
      > 1. Najważniejsze wydarzenie: 3 buław - Masz w sobie dużo nagromadzonej energii, teraz tylko pytanie jak ją spożytkujesz?
      Zapewne wiesz co zamierzasz, bo już o tym myslałaś nie raz, z kart wynika, że to ten czas aby zadziałac, właśnie teraz, teraz w czewcu jako najważniejsze wydarzenie.

> 2. Energie, które odchodzą: as buław - miałas wcześniej jakieś nagłe, impulsywne, zapewne nieprzemyslane pomyśły, ale dałaś już im spokój.

> 3. Cele, które uda się osiągnąć: 10 pucharów - 10-tki są spełnieniem, osiągnieciem tego do czego się dążyło, a dopiero potem wiemy czy daje nam to zadowolenie i pełnie.
      Osiągniesz więc to czego pragnęłas, coś się spełni.

> 4. Sprawy, które przechodzą: królowa mieczy - mija dla Ciebie stan napięcia, poczucia samotności, może pojawi się ktoś kto Cię wesprze emocjonalnie.

> 5. Gdzie będę: Kapłanka - Czyli chodzi o to co się zbliża? - myślę, że się wyciszysz po stresach, napięciu, w końcu będziesz miała możliwość na refleksję i rozmyślania, odczujesz wewnętrzny spokój, myśląc co dalej w nurtującej Cię sprawie?

> 6. Nowe energie i możliwości: 3 pucharów - będzie możliwość spędzenia czasu w gronie znanych Ci osób, może być całkiem miło, weż to pod uwagę smile

> 7. Trudności, które przyjdą: Wisielec - może tu chodzi o Twoją postawę, że się chowasz przed ludżmi/nie wiem/, to Ty musisz dojść o co moze chodzić, wycofanie jest tutaj ujęte jako trudności, a wiec coś co nie będzie sprzyjało w ogólnym sensie, warto więc pomyśleć przed czym uciekasz, przed czym się chowasz, czego jeszcze nie wiesz, co przeciągasz aby zyskać na czasie, postaraj się mieć swoje zdanie na dany temat.

> 8. Cele, które mogę osiągnąć: 6 mieczy - może to być i wyjazd/jeśli faktycznie planujesz./,
      ale to karta brama, nie wiem czy coś się za Tobą ciągnie i jednocześnie Ci ciąży? - moze to dobry czas aby zrobić rozrachunek w tym temacie.

> 9. Miłość: 2 buław - Czekasz, masz nadzieję a nawet myślisz żeby cos w temacie zrobić, ale chyba się nie odważysz.

> 10. Przyjaciele: 10 buław - będą zmęczeni swoimi codziennymi sprawami, nie sądze aby koncentrowali się na Tobie, myslę, że jeśli są umówieni z Tobą - to najchętniej by tę wizytę przełożyli.

> 11. Pieniądze: 9 monet. - nie ma problemów

> 12. Praca: 7 mieczy - nho tutaj trzeba skupić swoją uwagę, wcześniej była 9 Mon. - albo masz działajność albo samodzielne stanowisko, ale tak czy siak to masz kogoś podległego, masz pracowników pod sobą. No jeśli się mylę, to jakby nie patrzeć ktoś pod kimś próbuje dołki kopaćsad. Tutaj trzeba zwrócić uwagę, na wrednych "przyjaciół".

> 13. Niespodzianki: 6 pucharów - tak, ktoś może Ci się przypomnieć, albo Ty sama będziesz wracała myślami jak to kiedyś było.....

> 14. Ogólna prognoza: 2 monet - brak sensacji, jakichś niespodziewanych wydarzeń, to co się wydarzy to będzie zasługą Twoich decyzji

> 15. Dar od wszechświata: 9 mieczy - Ta karta zwraca uwagę na to, że nie zdajesz sobie sprawy z tego co się dzieje, bo Twoja psychika "przeinacza" fakty.
      Twój stan emocjonalny, Twoje myslenie, spojrzenie jest "chore" - no jestem okrutna, - ale tak to wygląda.
      Nie bardzo rozumiem pozycji - dar od wszechświata - ale odbieram to jako ostrzeżenie dla Ciebie abyś nie podejmowała żadnych wiążących decyzji, bo Twój umysł wymaga "leczenia'.
      Sorki, ale brak mi słów a i chyba sił na tłumaczenie, ale Ty wiesz w czym rzecz.

> 16. Jak podsumuję czerwiec: 8 monet - do przodu

> 17. Kwintesencja: Gwiazda - pozytywnie będziesz patrzeć i to jest git smile

> 18. Rada: Moc - Uwierz w siebie przede wszystkim, to jest wróżba na czerwiec, a więc może będziesz musiała lub miała możliwość wykazania się, może pojawią się jakieś problemy i dobrze by było jakbyś im sprostała bez niepotrzebnych emocji?
      Rada w Mocy chyba troche ostrzega, że może być potrzebna siła wewnętrzna aby się z czymś uporać.
      Ale to jest wróżba na miesiąc, a więc trzeba też spojrzeć na sprawy tego miesiąca.

Zyczę powodzenia smile
      • baba_potwor Re: Czerwiec 15.06.12, 21:29
        Dzięki, Niwa smile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka