Dodaj do ulubionych

mój sierpień

03.08.12, 13:57
Dzięki Malam74 za fajny rozkład. Oto mój wynik:

1 Tydz: Cesarzowa- Król Puch- Cesarz;= no nie, bez przesady, co to ma znaczyć? Wczoraj randka, która miała wiele wyjaśnić, a nie załatwiła niczego. Wisielec raczej powinien być. Ciekawe, co to za love story? Zostało 5 dni hihi;
2 Tydz: Słońce- 4 Monet- As Puch= znowu jakaś krótka historyjka z kimś, nic nie znaczący romansik. Nie wiem. Chyba, że to pokazuje na relację z moim synem, który wyjedzie.
3 tydzień: 7 Monet- Paź Monet- 7 Kijów= jakiś impas, a potem podjęcie nieprzemyślanej decyzji. Decyzja będzie niewłaściwa, bo oto:
4 Tydz: 9 Mieczy- Król Monet-As Mieczy= zakończenie relacji z Królem Monetowym, moim drogim P. Trochę to wygląda jak co się polepszy to się popieprzy smile

Rodzina: 2 Kije- Ryc Mieczy- będę się kłócić, szukać kompromisu, ale nie wytrzymam i wybuchnę nie raz;
Uczucia: As Monet- Giermek Puch- dużo przyjemności, spotkania, gadki szmatki. As Monet ciągle ostatnio wychodzi mi na uczucia, a mam z tą kartą problem- zupełnie jej nie czuję;
Praca: Umiarkowanie- 8 Mieczy- coś mi się zdaje, że pójdę na zwolnienie. Właśnie dostałam temperatury i wygląda na to, że to poważniejsza infekcja;
Pieniądze: 4 Kije- 10 Puch- uwielbiam, jak w rozkładach na pieniądze wychodzą karty "uczuciowe". Nie wiem, czy to znaczy, że nie będę o nich myślała, bo inne spawy będą mnie absorbowały?
Atmosfera miesiąca- Głupiec- 2 Miecze
Miesiąc zaprzepaszczonej szansy- tak bym to nazwała, patrząc na całość.
Obserwuj wątek
    • malam74 Re: mój sierpień 03.08.12, 14:46
      Nie ma za co smile Dawno temu kupiłam książkę z rozkładami i mam ich całe multum smile

Pozdrawiam.
      • independency.today Re: mój sierpień 03.08.12, 14:51
        A jak się książeczka ta nazywa? Bo jakoś nie mam fartu do dobrych książek o Tarocie
        • malam74 Re: mój sierpień 03.08.12, 19:03
          "Świat Tarota - Rozkłady" Alicja Chrzanowska z 1998 r. wink.
          Zawiera 202 rozkłady. smile

Ten miesięczny rozkłada się tak:
          [1][2][3]-----------------------------------------------[4][5][6]
          -----------[13]-------------------------------------[14]
          ----------------[15]---------------------------[16]
          ---------------------[17]-----------------[18]
          --------------------------[19]--[S]--[20]
          ----------------------------[21]---[22]
          -----------[7]---[8]---[9]--------------[10]---[11]---[12]
          [S] - sygnifikator
          [1][2][3] - pierwszy tydzień miesiąca
          [4][5][6] - drugi tydzień miesiąca
          [7][8][9] - trzeci tydzień miesiąca
          [10][11][12] - czwarty tydzień miesiąca
          [13][14] wydarzenia w sferze rodzinnej
          [15][16] wydarzenia w sferze uczuciowej
          [17][18] wydarzenia w sferze zawodowej
          [19][20] wydarzenia w sferze finansowej
          [21][22] ogólna atmosfera miesiąca

Mi też się bardzo spodobał smile

Pozdrawiam.
          • independency.today Re: mój sierpień 04.08.12, 13:29
            A, to Chrzanowska. Rozkład fajny, ale w książce "Tarot a miłość", którą znam, ona ma tendencję do przechwalania kart. Wszystkie dobrze wróżą, trochę przesadza wink
            • independency.today Re: mój sierpień 12.08.12, 18:46
              Pierwszy tydzień zupełnie do bani. Chorowałam, przemęczenie po chorobie i jeszcze totalny impas w ważnej sprawie sercowej. Gdzie ta Cesarzowa? Gdzie Cesarz i łączący ich Król Puch? Nie wiem, ani śladu lipcowych przyjemności. Parę nieznaczących maili, kontakt przez fb. Ładnie żarło i zdechło. A tu takie karty! Żal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka