Dzięki Malam74 za fajny rozkład. Oto mój wynik:
1 Tydz: Cesarzowa- Król Puch- Cesarz;= no nie, bez przesady, co to ma znaczyć? Wczoraj randka, która miała wiele wyjaśnić, a nie załatwiła niczego. Wisielec raczej powinien być. Ciekawe, co to za love story? Zostało 5 dni hihi;
2 Tydz: Słońce- 4 Monet- As Puch= znowu jakaś krótka historyjka z kimś, nic nie znaczący romansik. Nie wiem. Chyba, że to pokazuje na relację z moim synem, który wyjedzie.
3 tydzień: 7 Monet- Paź Monet- 7 Kijów= jakiś impas, a potem podjęcie nieprzemyślanej decyzji. Decyzja będzie niewłaściwa, bo oto:
4 Tydz: 9 Mieczy- Król Monet-As Mieczy= zakończenie relacji z Królem Monetowym, moim drogim P. Trochę to wygląda jak co się polepszy to się popieprzy
Rodzina: 2 Kije- Ryc Mieczy- będę się kłócić, szukać kompromisu, ale nie wytrzymam i wybuchnę nie raz;
Uczucia: As Monet- Giermek Puch- dużo przyjemności, spotkania, gadki szmatki. As Monet ciągle ostatnio wychodzi mi na uczucia, a mam z tą kartą problem- zupełnie jej nie czuję;
Praca: Umiarkowanie- 8 Mieczy- coś mi się zdaje, że pójdę na zwolnienie. Właśnie dostałam temperatury i wygląda na to, że to poważniejsza infekcja;
Pieniądze: 4 Kije- 10 Puch- uwielbiam, jak w rozkładach na pieniądze wychodzą karty "uczuciowe". Nie wiem, czy to znaczy, że nie będę o nich myślała, bo inne spawy będą mnie absorbowały?
Atmosfera miesiąca- Głupiec- 2 Miecze
Miesiąc zaprzepaszczonej szansy- tak bym to nazwała, patrząc na całość.