Dodaj do ulubionych

Wesele cz.d:) Prośba

08.08.12, 18:12
Dziewczęta.
Mam wesele za ponad 2 tygodnie. Jest to impreza wyjazdowa. Powinnam już kogoś zaprosić. Nie mam jednak kogo. Czy mogłyście sprawdzić jak będę się bawiła jak pójdę sama, czy lepiej kogoś zaprosić. I kogo przede wszystkim.
Chciałabym dodać, że ostatnio posypało się moje zdrowie i mam nadzieję, że pozwoli mi na wyjazd.
Z góry ślicznie dziękujęsmile
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: Wesele cz.d:) Prośba 10.08.12, 11:07
      Witaj czujkosmile

1.Ty i problem
      -rycerz mieczy i 2puchar
      2.korona rozkladu
      -wisielec
      3.przeszlosc
      -8monet
      4.ter.ktora mija
      -rydwan
      5.najbl.przyszlosc
      -4bulaw
      6.aktual.pozycja zyciowa
      -krol bulaw
      7.otoczenie
      -9monet
      8.obawy/nadzieje
      -as mieczy
      9.wynik
      -5 monet

Czujko ja w tych kartach nie widze zebys byla na tym weselu,jesli nawet to tylko na ceremoni w kosciele ale watpie. rycerz mieczy i 2puch-miotasz sie z ta mysla szukasz tego partnera ale nie idzie to jakbys chciala o czym mowi 8monet. rydwan podkresla ze czas goni i trzeba dzialac szybko i zdecydowanie jak rycerz mieczy. 4bulaw mysle ze tu zobaczysz jakas szanse ze jednak bedziesz na tym weselu pojawi sie ktos kogo bedziesz chciala zaprosic co mi podkresla krol bulaw lecz albo on Ci odmowi albo nie podejmie decyzji a bedzie juz zapozno.otoczenie 9monet przy tej karcie kazdy ma swoje plany na weekend moze tez wskazywac ze nie znajdziesz osoby ze wzgledow finansowych (np.potencjalny kandydat nie ma garniturutongue_out) as mieczy zbraknie Ci pomyslu co zrobic z tym weselem i w rezultacie (wisielec i 5monet) nie pojdziesz najprawdopodobniej tlumaczac sie choroba..
      • czu-jka Re: Wesele cz.d:) Prośba 10.08.12, 12:01
        Dzięki Freyu.
        Od wczoraj znam odpowiedź. Okazało się, że musze mieć wykonany zabieg chirurgiczny i kilka dni przed weselem muszę położyc się do szpitala. Chirurg wczoraj wyznaczył mi taki termin.
        Jest mi b.przykro z tego powodu. Zależało mi, żeby być z nią w tak ważnej dla niej chwili. Popłakałam sie jej wczoraj w sluchawkę.
        Jakoś los mnie nie oszczędza ostanio. Po przejsciach z Panem, teraz choroba, a jeszcze to wesele.
        Jeszcze raz dziękuję.
      • czu-jka Re: Wesele cz.d:) Prośba 10.08.12, 17:49
        Odniosę się jeszcze do kart.
        Wisielec- to może moje odwlekanie sprawy, czekałam do ostatniej chwili aż będzie wiadomo co z zabiegiem.
        Rydwan- dużo załatwiania i ruchu związanego wprawdzie z inną sprawą, ale powiązaną.
        Król Buław, 9 monet- uznałam, że jest to dla mnie ważne, ale zdrowie jest najważniejsze i wolę poddać się zabiegowi teraz
        5 monet- nie pójdę na wesele.
      • czu-jka Trzymajcie za mnie kciuki 15.08.12, 12:17
        Okazało się, że już jutro muszę położyć się do szpitala. Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciukismile
        • asia.33 Re: Trzymajcie za mnie kciuki 15.08.12, 12:32
          trzymamy nie martw sie kiss
        • baba_potwor Re: Trzymajcie za mnie kciuki 15.08.12, 16:57
          Trzymamy. Dobrze będzie smile.
          • algaria Re: Trzymajcie za mnie kciuki 15.08.12, 18:55
            Spokojnie - przesyłamy Ci dobre moce
        • leda-is-one Re: Trzymajcie za mnie kciuki 15.08.12, 19:55
          Trzymamy,jasne że trzymamy-Ty się też trzymaj dzielnie -Twoj gorszy czas minie.uściski.
          • czu-jka Re: Trzymajcie za mnie kciuki 15.08.12, 20:49
            Dziękuję Kochane mojesmile kiss*
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka