Dodaj do ulubionych

bardzo prosze o pomoc- Krzyż celtycki interpretacj

18.08.12, 18:39
Witam serdecznie
Sytuacja wygląda tak, ze mój były mężczyzna którego nadal kocham ma koleżankę / bliska przyjaciółkę ect... rozstaliśmy się , stwierdziłam po czasie, ze nadal go kocham wiec zostawiłam dla niego obecnego partnera jednak po powrocie okazało się ze ma tej kobiety pełno zdjęć w telefonie , wiadomości typu "będę pisał żeby nie było ci smutno " " <przytul>" i rożnego rodzaju inne mile rzeczy.Dodatkowo jeszcze miliard telefonów do niej jednak on przyrzeka ze to tylko koleżanka, jednak tak się koleżanek nie taktuje. Wszystkie te rzeczy sprawili mi ogromna przykrość bo zostawiłam dla niego wszystko.

Postawiłam krzyż celtycki z pytaniem : czy pana x łaczy uczucie z panią y

1 -piątka monet
2 -dziewiątka kielichów
3 - królowa monet
4 - ósemka mieczy
5 - świat
6 -szóstka kielichów
7 -as monet
8 -wieża
9 -cesarzowa
10 - koło fortuny

Bardzo proszę o interpretacje ...
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: bardzo prosze o pomoc- Krzyż celtycki interpr 18.08.12, 18:45
      no a co oznaczaja pozycje od 1 do 1 0? bo ja np mam swoj wlasny celtycki i pytania sa inne
    • krolowa.mieczy Re: bardzo prosze o pomoc- Krzyż celtycki interpr 18.08.12, 19:13
      I przede wszystkim zinterpretuj swoje karty zgodnie z regulaminem forum.
    • monotoniczna Re: bardzo prosze o pomoc- Krzyż celtycki interpr 18.08.12, 19:45
      Karta 1 pytający - piątka monet
      2 przeszkoda dla pytającego , kobieta na mojej drodze - dziewiątka kielichów
      3 tczego mozna sie spodziewac - królowa monet
      4 przeszkody dla sprawy juz dokonane - ósemka mieczy
      5 przeszkody ktore sa do pokonania - świat
      6 to najbliższa przyszłość, wydarzenie z najbliższej przyszłości - szóstka kielichów
      7 obawy jakie posiada wróżący - as monet
      8 wpływ otoczenia na sytuacje - wieża
      9 mozliwosci wrżacego - cesarzowa
      10 rezultat - koło fortuny

w jaki sposób mam to zinterpretować
      • algaria Re: bardzo prosze o pomoc- Krzyż celtycki interpr 18.08.12, 20:09
        Normalnie - interpretacja to podanie znaczenie kart i połączenie ich w rozkładzie ale nie tak że przepiszesz znaczenie z internetu niech to będzie Twoje czucie kart, a nie cudze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka