Dodaj do ulubionych

Podpowiedz...

07.03.13, 13:39
Ponieważ chciałam sie trochę odciąć od prawdziwych problemów o jakich mówia w tv (m.in Broad Peaksad ) to zadałam pytanie Kartom o swojego starszaka ,który co jakiś czas mi zaczyna bluzgać...jedno slowo ale soczystesmile))nie często ale kilka razy sprawdzał co my na to...no wiec chciałam sprawdzić co bedzie z tym dalej, czy bedzie problem sie nasilał czy wrecz przeciwnie.
Paz Kielichów, Śmierć, As mieczy

I co Wy na to? jak to zinterpretować? że sie to przewartościuje ,przerobi w nim i odetnie od tego?
czy to życzeniowa wizja.....zaznacze ze moje małe starsze to Skorpioniksmile jak nic Paz Kielichów
Obserwuj wątek
    • malynils Re: Podpowiedz... 07.03.13, 13:50
      Moim zdaniem bedzie. Paz Kielichow to oczywiscie nieokrzesane, niedojrzale jeszcze pachole, ktore sie zmienia (Smierc), i ktore wszystko stawia na ostrzu, ktore testuje, bo umysl ma szybki i przenikliwy (As Mieczy). Ten As to rowniez mentalne wyzwanie dla Was, rodzicow (Ciebie - rodzica). Trzeba do niego podejsc bez emocji, zachowujac stoicki spokoj.
      Jak duzy to starszak? Nastolatek?
      • magdalena.1230 Re: Podpowiedz... 07.03.13, 14:22
        Yool podaj swoją interpretację smile

Wg mnie on z tego pazia kielichów już wyrasta , zmiania go teraz środowisko szkoła? w stronę asa mieczy - konkretnie będzie się wyrażał , mocne słowa mogą zaboleć niekiedy .
        Może sobie nawet nie zdawać sprawy , że mówi czasami o jedno słowo za dużo .
    • algaria Re: Podpowiedz... 07.03.13, 14:55
      Samo przejdzie, kiedy zacznie się wstydzić - zwłaszcza oficjalnie. Po cichu i w towarzystwie rówieśników brzydkie słowa nie giną z ust młodzieży wink
      Jak moje były małe udawałam że nie słyszę, później tłumaczyłam że nie używa się słów których znaczenia się nie zna a teraz egzekwuje nie używania wulgaryzmów w domu a przynajmniej oficjalnie na głos. W swoich pokojach przy zamkniętych drzwiach robią co chcą ale ja mam dorosłe dzieciaki wink
      Zachowanie w ich towarzystwie świadczy o nich i ja się nie wtrącam smile U cioci na imieninach świadczy o mnie i tego już nie akceptuje - o czym oni wiedzą i się dostosowują big_grin ale ja mam cudowne dzieciaki big_grin
      • yool125 Re: Podpowiedz... 07.03.13, 16:42
        Gratulujesmile to świadectwo Ciebie i ich ojca, skoro tak uwazasz znak ze dobrze wykonaliscie swoja robotesmile)) moje jeszcze małe, ten to do szkoły dopiero sie wybiera,ale to prawda ze Wodniki i Skorpion to trudna relacja rodzic-dzieckosmilezatem duzo przede mna, zakasam rekawy i bede starała sie wychowac swoje smarki na fajnych ludzi...a z przekleństwami powalcze
        Ehhhhhhh
        • algaria Re: Podpowiedz... 07.03.13, 21:43
          Ojciec ich się nie przykładał, on zawsze żył w swoim świecie.. Kochana ja jestem skorpion a oni wszyscy - cała trójka a nawet czwórka - czyli mąż syn córka i moja mama to byki - to dopiero jest mieszanka wybuchowa - w dodatku ja 4 z klucza wcielenia 4, syn 5 z klucza wcielenia 1, córka 6 z klucza wcielenia 8 a mąż 7 z klucza wcielenia 6
          Ja ascendent w lwie i księżyc w strzelcu
          mąż ascendent w baranie i księżyc w raku
          syn ascendent w byku i księżyc w skorpionie i plutonie i uranie w MC
          córka ascendent jeszcze w lwie ale na przełomie z panną i księżycem w bliźniętach
          To dopiero jest mieszanka piorunująca wink ale wszyscy są do okiełznania pod czujnym okiem wodza i przywódcy - moim big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka