Dodaj do ulubionych

to ja też zagadkę zapodam :)

08.04.13, 10:18
Kogo spotkałam wczoraj w autobusie? Jaka płeć?
W sensie kim dla mnie ta osoba jest/była.
Z góry powiem, że powiązania karty mogą wam pokazać na kilka sposobów (bo jest kilka powiązań między nami z kilku stron), ale mnie chodzi o jeden konkretny.
Obserwuj wątek
    • o-misia Re: to ja też zagadkę zapodam :) 08.04.13, 11:03
      byly facet , maż smile
      • yool125 Re: to ja też zagadkę zapodam :) 08.04.13, 11:34
        Rycerza denarówsmile myślę ze to ktoś z kim pracowałaś ( 3 denarów) z kim wiązał Cie romans albo taka chęć, na pewno nie tylko relacje koleżeńskie ( Diabeł). Wypadła mi 2 pucharów i Król Mieczy...może nawet szef albo i mąż rzeczywiście jak wspomniała o-misiasmile
        Autobus to ciekawe miejsce i można spotkać każdego, ciekawa jestem
        • krolowa.mieczy Re: to ja też zagadkę zapodam :) 08.04.13, 13:39
          yool125 napisała:

> Rycerza denarówsmile myślę ze to ktoś z kim pracowałaś ( 3 denarów) z kim wiązał
          > Cie romans albo taka chęć, na pewno nie tylko relacje koleżeńskie ( Diabeł). Wy
          > padła mi 2 pucharów i Król Mieczy...może nawet szef albo i mąż rzeczywiście jak
          > wspomniała o-misiasmile
          > Autobus to ciekawe miejsce i można spotkać każdego, ciekawa jestem

Ryc denatów pasuje do tego mojego byłego chłopaka - znak zodiaku Koziorożec. Nie wiem dlaczego 3 monet... A Diabeł to chyba ogólnie zależności do chwili obecnej familijno - towarzyskie.
          Jak napisałam już Babie: moja kuzynka po śmierci mamy, a mojej ciotki, wiecznie wykorzystuje tą panią: a to popilnuj mi dzieci, a to zakupy zrób jak bedziesz jechać do mnie. Tak było po prostu zawsze. Moja śp. ciotka podobnie postępowała wobec tej pani.

A 2 puch z Kmieczy - taki młody jeszcze niedojrzały związek z nim i zerwanie bo pojechał na studia. Nawiasem mówiąc to pierwszy i ostatni mężczyzna w moim życiu który zerwał ze mną i odszedł. Potem było i jest odwrotnie: ja kończę. Może to jakaś trauma z przeszłości? Nie pozwolić na porzucenie a porzucać. Król mieczy daje mi do myślenia pod tym katem smile
    • anna151sx Re: to ja też zagadkę zapodam :) 08.04.13, 11:31
      takiej płci była osoba spotkana przez Królowa Mieczy w autobusie - Moc (Cesarzowa)
      takie były lub są między nimi powiązania - 3 kijów, Eremita, Kapłanka
      takie nie są lub nie były powiązania - Swat, 7 denarów, Mag

Chyba była kobietą, może jej wróżyłaś?
      Opiekowałaś się kimś starszym z jej rodziny?
      • anna151sx Re: to ja też zagadkę zapodam :) 08.04.13, 13:31
        Pasuje mi też na Twojego spowiednika, ale oni nie jeżdżą autobusami tylko wypasionymi autkami wink
      • krolowa.mieczy Re: to ja też zagadkę zapodam :) 08.04.13, 13:41
        anna151sx napisała:

> takiej płci była osoba spotkana przez Królowa Mieczy w autobusie - Moc (Cesarzo
        > wa)
        Tu idealnie Ci pokazało! Matka mojego pierwszego chłopaka

> takie były lub są między nimi powiązania - 3 kijów, Eremita, Kapłanka
        Ta pani jest blisko mojej rodziny a jednocześnie daleko. Moi rodzice nie utrzymują z nią kontaktów, za to ona utrzymuje kontakt z moją kuzynką. A ta Kapłanka to wszystko to co pisałam o pomocy jej wobec kuzynki.

> takie nie są lub nie były powiązania - Swat, 7 denarów, Mag
        Bardzo luźne powiazania dziś ze względu na moje miejsce zamieszkania.
        >
        > Chyba była kobietą, może jej wróżyłaś?
        > Opiekowałaś się kimś starszym z jej rodziny?
        • anna151sx Re: to ja też zagadkę zapodam :) 08.04.13, 14:29
          Dzięki, jakoś się zafiksowałam, że ten autobus to na obczyźnie jechał. Dzięki za lekcje i ciekawe doświadczenie.
    • baba_potwor Re: to ja też zagadkę zapodam :) 08.04.13, 12:04
      Taka jest płeć tej osoby: 6 pucharów. Raczej kobieta.
      Takie są powiązania miedzy nią a Tobą: 9 pucharów + 6 denarów. Pracowałaś u niej.
      Podsumowanie: 8 pucharów. Odeszłaś bez wielkiego żalu, spotkałyście się pierwszy raz od dawna.
      • freya_v Re: to ja też zagadkę zapodam :) 08.04.13, 12:19
        Ale mi karty wyszłytongue_out
        krol puchar i królowa buław suma kart koło fortuny

może spotkałaś dawną przyjaciółkę która była razem ze swoim partnerem albo spotkałaś tylko partnera swojej jakiejś przyjaciółki.. Za dużo opcji mi się tu nasuwauncertain
        • krolowa.mieczy Re: to ja też zagadkę zapodam :) 08.04.13, 12:31
          Każda z was krąży wokół sedna smile
          • freya_v Re: to ja też zagadkę zapodam :) 08.04.13, 13:02
            Może pani która Ci odbiła faceta albo miała na niego okotongue_out
            • krolowa.mieczy Re: to ja też zagadkę zapodam :) 08.04.13, 13:20
              Nie smile
        • krolowa.mieczy Re: to ja też zagadkę zapodam :) 08.04.13, 13:33
          freya_v napisała:

> Ale mi karty wyszłytongue_out
          > krol puchar i królowa buław suma kart koło fortuny
          >
          Tutaj masz bardzo fajne karty: król puch jako zakochany chłopak we mnie wtedy, Qkijów i koło to myślę ze ta nasza "podróż" autobusem. No i przypadkowe spotkanie.
      • krolowa.mieczy Re: to ja też zagadkę zapodam :) 08.04.13, 13:31
        Babo: Tobie w pytaniu o powiazanie między nami pokazały karty jej pomoc odwieczną mojej ciotce i jej dzieciom. Moja kuzynka i ciotka to takie trochę życiowe pasożyty - biorące niż dające.
        • baba_potwor Re: to ja też zagadkę zapodam :) 08.04.13, 13:45
          Ano, tak mi właśnie po głowie chodziło, że w grę wchodzi opieka nad kimś i powiązania z przeszłości (6 pucharów pokazuje takie rzeczy bez pudła smile).
    • krolowa.mieczy odpowiedź 08.04.13, 13:28
      Matka mojego pierwszego chłopaka.

A powiązania między nami oprócz tej kwestii są następujące:
      moja ciotka (mojego taty brata żona) i ta pani były przyjaciółkami całe zycie. Ta pani podczas choroby nowotworowej mojej ciotki i nawet przed i po jej śmierci była zawsze blisko jej rodziny. Syna tej pani poznałam na wakacjach na pocz. lat 90tych na Pojezierzu Lubuskim. Ja, moja kuzynka, moja ciotka, ten chłopak i jego kuzyn. Taka paczka młodych z nas się zrobiła no i okazało się ze zakochaliśmy się w sobie - znaczy ja i ten M. Miłośc trwała prawie cały czas licealny, rozpadło się gdy on wyjechał na studia (starszy ode mnie jest o rok).
      Którejś z was pokazała się Qmieczy z Mocą i Cesarzową: niedoszła teściowa, poza tym wypytywała mnie o wszystko w autobusie: co robię, gzie mieszkam, czy mam męża i dzieci, co mnie pognało mieszkać zagranicą, opowiadała o swoim tym M. też trochę. Ogólnie zrobiła wywiad środowiskowy hehe Ale powiedziałam jej tylko to, co chcialam i w sposób w jaki mi pasował.
      • freya_v Re: odpowiedź 08.04.13, 14:08
        No właśnie ta królowa buław bardzo często mi na takie przyjaciółki wypadatongue_out tyle że to nie Twoja przyjaciółka ale jako powiązanie to karta super. Uzyskałam świetną lekcję dzięki królowosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka