> 1.w którym miejscu swojego życia obecnie się znajduję? KRÓL KIELICHÓW
Szukaniu partnera , ale i oodkrywaniu w sobie cech tych w kierunku uczuć , emocjonalności bo dotychczas ukrywane (4 monet)
> 2.z czym muszę się obecnie zmierzyć?10 KIELICHÓW
Jak to jest być z kimś a nie być , powoli dojrzewam do sytacji gdy mogę się związać z kimś na dłużej już , flirty , romanse wyszły mi z głowy .
> 5.co jest obecnie moją wartością? GWIAZDA
Nowy punkt widzenia , nowy etap , zmiany w moim życiu , które mnie cieszą , napawają optymizmem.
> 6.co powinnam zmienić? ŚWIAT
Nie siedzieć z założonymi rękami i patrzeć co przyniesie los lub sytuacja. Świat to również w najprostszy sposób wyjście ku światu , nowemu towarzystwu , środowisku.
> 8.czego nie chcę zobaczyć w sobie 4 MONET
Że z dystansem podchodzę i ostrożnością do wszystkiego co mnie otacza , taki człowieczek zamknięty w swojej skorupce bo tam jest bezpiecznie .
> 9.co niesie mi przyszłość GŁUPIEC
Okres pokazania swojej niezależności , dbania o siebie i skupienia nad swoimi prawami nad sobą , dotykania nowyc spraw , doznań z tych związanych , ale chyba to co najważniejsze odkrywanie siebie od nowa , jako takiej nowej osoby , wolność w tym Głuptasie jest nie zważa już tak na dziurę w drodze ale sobie idzie krokiem rozchwianym z zadowoloną miną .
> 10.rada 6 MIECZY
Przekrocz próg działaj ,śmiej sie i baw, zmieniaj się , bądz optymistą