lukrusia 02.07.13, 09:05 4 KIJÓW Karta romansu , karta również ostrożności , zamknięcia w sobie , ma pokrycie w karcie pustelnika . a wy co sadzicie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szafranpjk Re: KARTA 4 kijów 02.07.13, 09:16 dla mnie karta radości, spełnienia, także stabilnego szczęścia - domu ( bo to w końcu 4), poza tym karta, która mówi o tworzeniu czegoś nieformalnego, ale trwałego ( związku, wspólnego mieszkania, rodziny), bez tzw" urzędowego potwierdzenia-umów, dokumentów" Odpowiedz Link
asia00023 Re: KARTA 4 kijów 02.07.13, 11:58 4 buław to też różnego rodzaju uroczystości, również śluby, stąd może oznaczać sformalizowanie związku - wiele tu też zależy od kart sąsiednich. Sama w sobie mówi o pewnej stabilizacji i bezpieczeństwie. Na związek bardzo dobra, o ile ludzie już są ze sobą. Jeśli nie, może sugerować, iż relacja się nie rozwinie, będzie miło i przyjemnie, ale nie na tyle, aby się związać na stałe. Ale to też zależy od kart sąsiednich. Odpowiedz Link
asia.33 Re: KARTA 4 kijów 02.07.13, 13:48 dla mnie to karta swojego miejsca i bycia z kims tam bycia w jakims pomieszczeniu poazała mi kiedyss długie godziny spędzone z konieczności w aucie ale i nasz "gniazdko" pamietam tez , ze pokazała sie jako spedzenie czasu na koncercie , w klubie, a knajpie ale zazwyczaj z kims z kim chce sie byc -miło taki czas we dwoje gdy nie koniecznie tylko "my ze soba" bo wokól moga byc tłumy ale taki nasz czas Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: KARTA 4 kijów 03.07.13, 16:00 ja tą kartę lubię bo pokazuje ''moje '' miejsce gdzieś , ale też mówi o związku w , którym nie potrzeba ślubu .Partnerzy dobrze się czują razem tak jak jest taki lużny związek . Mówi o romansach ale takich co już się rozkręciły i trwają , bo początki romansu pokazuje mi np. 3 kije . A tak ogólnie to lubię tą kartę mówi też o świętowaniu , o urlopie jaki nas czeka i o takim zbieraniu plonów cieszeniu się z tego co osiągliśmy a mówi nam o tym abyśmy się cieszyli tą chwilą i nie wyszukiwali na obecny czas 4 kijów nowych celi, wyzwań . Odpowiedz Link
coill Re: KARTA 4 kijów 07.07.13, 00:36 lukrusia napisała: > 4 KIJÓW > > Karta romansu , karta również ostrożności , zamknięcia w sobie , ma pokrycie w > karcie pustelnika . > a wy co sadzicie ? pokrycia w pustelniku ani zamknięcia w niej bym się nie doszukiwała. Raczje otwarcie na wolne związki miłe wypady na weekend romanse itp Podobno czasem mówi o wspólnym mieszkaniu, mi częśto towarzyszyła w nieoficjanych związkach. Sama w sobie jest niby OK...ale ma taki cień... np brak zobowiązań, taki który nigdy nie zakończy się deklaracją szczerzemówiąc, nie przepadam za nią. Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: KARTA 4 kijów 07.07.13, 06:23 Dla mnie karta 4 kije oznacza związek bez zobowiązań, spotykanie się gdzieś - motel, hotel, wynajęte mieszkanie. Czasem też romans w pracy pokazuje. To taka relacja, która żyje chwilą i czerpie z niej maksimum przyjemności. Na jakiś czas wygląda dosyć stabilnie, jak to 4-ka, ale poważnej miłości po grób bym w niej raczej nie upatrywała. "Jest fajnie, nie trza psuć" - pytaniami o przyszłość, zamiary itp. Carpe diem... Trwa póki obie strony są nakręcone i czerpią z tego beztroską przyjemność. Może skończyć się, gdy pojawi się pytanie - co dalej... bo... nie ma nic dalej. M Odpowiedz Link