Dodaj do ulubionych

SPRAWIEDLIWOŚĆ - 3 KIELICHY-KRÓL KIELICHÓW

04.07.13, 16:15
Jak będę się bawiła na weselu z nowo poznanym kolegą ?
SPRAWIEDLIWOŚĆ - 3 KIELICHY-KRÓL KIELICHÓW

Będzie trochę sztywnie , nowi ludzi , których na razie nie znam , nowy kolega który mnie zaprosił na wesele. Nie wiem jak się zachowa wobec mnie na weselu czy czasami nie będę siedziała przy facecie , któremu tylko butelka w rękach błyszczy , a ja jestem aby robić tło.
Z tych kart widzę , że aż tak żle nie będzie bo zabawa będzie fajna , widać , że sobie potańczę . Król kielichów miły jednak zachowa się z szacunkiem wobec mnie .

smile
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: SPRAWIEDLIWOŚĆ - 3 KIELICHY-KRÓL KIELICHÓW 04.07.13, 16:30
      Lukrusiu nie obawiaj się o zabawę , ponieważ masz fajne karty pojawiły się dwa kielichy tj: 3 kielichów i król kielichów , które mówią o mężczyźnie z którym będziesz się bawić , że jest osobą czułą , i na pewno będzie cię słuchać jeśli tylko będziesz coś chciała w tym czasie wesela. Dobrej zabawie 3 kielichy i świętowaniu takim ogólnym nie tylko z nim ale on jakby będzie najbliżej ciebie w trakcie wesela.
      Sprawied. wiadomo obcy ludzie tak , ale jak to zawsze bywa na początku wesela do obiadu i pierwszego tańca goście się rozluźniają i zapoznawają ze sobą .
    • asia.33 Re: SPRAWIEDLIWOŚĆ - 3 KIELICHY-KRÓL KIELICHÓW 04.07.13, 16:50
      ja też uważam , ze 3 puch to dobra zabawa w wiekszym gronie
      puchary swiadcza tez o tym , ze alkohou bedzie maaaaaasa !!!
      krol puch lubi wypic !
      no ale w końcu na weseu mozna smile
      pan powinien po za tym oazac siedosc opiekunczy i zaradny,troskliwy wiec nie bedziesz siedziała sama
      • milka.beauty Re: SPRAWIEDLIWOŚĆ - 3 KIELICHY-KRÓL KIELICHÓW 04.07.13, 17:16
        3 kielichów to fajna karta na zabawę , będzie korytko smaczne , będzie alkohol a jak przy trójce kielichów (pucharów) jest król Pucharowy to możesz być pewna , że nie pogardzi trunkiem.
        Nie wiem kto z was będzie prowadził ale liczę , że jednak wypadnie na ciebie .
        • lukrusia Re: SPRAWIEDLIWOŚĆ - 3 KIELICHY-KRÓL KIELICHÓW 04.07.13, 23:32
          Mileczko i w tym jest problem bo on mnie powiezie a jak z przyjazdem to już ciekawe , bo ja z doświadczenia wiem jak to z tym królem kielichowym bywa szczególnie przy %.
          • o-misia Re: SPRAWIEDLIWOŚĆ - 3 KIELICHY-KRÓL KIELICHÓW 05.07.13, 00:18
            a mnie sie wydaje ze na poczatku bedzie troche sztywno ale pozniej sie rozkreci a ten krol kielichow bardziej mi pokazuje ze on siewczujew atmosfere i poczujesie jak by znal was od dawna smile no i 3 kielichow jeszcze mi tak sie wydaje ze to beda jakies komentarze nawasztemat ze to twoj partner i o slubiewaszym beda wam dogryzac ioczywisciefajna zabawa smile
            • lukrusia Re: SPRAWIEDLIWOŚĆ - 3 KIELICHY-KRÓL KIELICHÓW 05.07.13, 10:56
              Dzięki dziewczyny za odpowiedzi kiss Odpiszę jak było po weselu
              • hanna1985 Re: SPRAWIEDLIWOŚĆ - 3 KIELICHY-KRÓL KIELICHÓW 05.07.13, 13:04
                moze ta sprawiedliwosc mowi,ze bedzie rownowaga w jedzeniu i piciusmiletak mis ie skojarzylo!w koncu to wielki Arkan !
                • asia.33 Re: SPRAWIEDLIWOŚĆ - 3 KIELICHY-KRÓL KIELICHÓW 05.07.13, 13:19
                  a ja teraz mysle ze sprawiedliwosc to bedzie ocenianie Was / Ciebie
                  wiadomo, ze idziesz jako osoba towarzyszaca wiec goscie będą zerkac z ceikawosci i oceniac
                  moga to byc głosne uwagi , komentarze typu :' mmm jaka piekna narzeczona " big_grin
                  chociaz zastawiam sie czy 1 karta nie mowi o sprawach formalnych nie pokazuje całej ceremoni
                  czy to bedzie slub Koscielny czy cywilny?
                  jesli bedziesz na cywilnym tez i bedzie to pierwsza ceremonia to moze to byc ta karta 1 obrazujaca całe tło sytuacji
                  ja tak zazwyczaj miewałam ze gdy pytałam o cos pierwsza karta pokazywała mi sedno sprawy
    • coill Re: SPRAWIEDLIWOŚĆ - 3 KIELICHY-KRÓL KIELICHÓW 07.07.13, 00:40
      lukrusia napisała:

> Jak będę się bawiła na weselu z nowo poznanym kolegą ?
      > SPRAWIEDLIWOŚĆ - 3 KIELICHY-KRÓL KIELICHÓW
      >
      haha zanm kliknęłam na post, widząc tytuł pomyślałam o weselu, wylosowałaś kart idealnie przedstawiające wydarzenie:0
      ciekawe....kim będzie król kielichówwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka