o-misia 13.01.14, 01:50 Bardzo prosze to dla mnie wazne , chcialabym wiedziec o co mu chodzi czy jest dla nas jakas szansa i jak tak jak zrobic zeby razem sie do siebie sciagnac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misboaa wróżba 15.01.14, 14:04 Dokładnie to o co pytałaś. 1. O co mu chodzi w relacji z o-misią - Rydwan. 5 Bulaw, As Monet sex, sex, sex (bo założyłam, że o relację uczuciową chodzi a nie koleżeńską, troszkę niewyraźnie to napisałaś a nie chciałam czekać na dopytywanie). Dostarczasz mu silnych bodźców i jemu to wystarcza. Rozgrzany nie może się doczekać "konsumpcji". 2. Jaka jest dla nich szansa na stworzenia związku - 9 Mon, 6 mieczy, 3 Mon ciężko w takie formie o jakiej pewnie ty byś marzyła 3. Co o-misia może zrobić by go do siebie przyciągnąć - 10 Monet, 8 Pucharów, 8 Mieczy tylko nie mów mu o rodzinie, nie snuj z nim takich planów bo wsiądzie na Rydwan więcej go nie zobaczysz. Poważnie mówiąc masz nie robić nic. Co najwyżej ładnie się ubierz i czekaj na jego ruch, sama udawaj mało zainteresowaną. Inicjatywa należy do niego. Tylko i wyłącznie. Karty mówią byś się na nim nie skupiała zanadto. 4. rada jak o-misia powinna podchodzić do relacji z rym panem - QMon, 4 Mieczy, Księżyc Bądź rozsądna, myśl poważnie. Patrz na to jako romans, chwilowa zachcianka i nic poza tym. Jeśli masz na to ochotę to ładnie się ubierz i tyle. Moim zdaniem z tych kart i pytań jakie sama zadałaś nie wynika by rozwinęło się coś innego na przyszłość. Nie należy żyć złudzeniami. Natomiast gdybyś miała ochotę na ognistą chwilkę zapomnienia bez konsekwencji to czemu nie Odpowiedz Link
misboaa Re: wróżba 15.01.14, 14:15 mam nadzieje, że chciałaś by relacje z tym panem rozpatrywać pod tym kątem bo wciąż mam wątpiwosci. Gdyby chodziło ci o coś innego to punkt wyjścia by się zmieniałc na: > 1. O co mu chodzi w relacji z o-misią - Rydwan. 5 Bulaw, As Monet jest wściekły i zdeterminowany by otrzymaś to co sobie założył itp. itd... O-misiu napisz czy dobrze pomyślałam. Odpowiedz Link
misboaa Re: wróżba 15.01.14, 14:20 Myślę na bieżąco więc dopiszę. On może chcieć do ciebie przyjechać (jeśli jest daleko) lub byś ty przyjechała. Może cię skłaniać do przyjazdu. Jeśli tak to niech to on się pofatyguje. Ty siedzisz w domu i pachnąco czekasz Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: wróżba 15.01.14, 18:47 ł 1. O co mu chodzi w relacji z o-misią - Rydwan. 5 Bulaw, As Monet On nie chce dziewczyny cichej i skromnej to nie jest pana typ . Natomiast Pan chce być stroną dominującą .Seks jak niewiem co lubi he he 2. Jaka jest dla nich szansa na stworzenia związku - 9 Mon, 6 mieczy, 3 Mon Nie ma szans na stworzenie związku bo 9 monet to kobieta dumna , zadowolona ale jednak samotna w jakiś sensie , tutaj spotykanie wchodzi w grę , seks ale związek odpada. 3. Co o-misia może zrobić by go do siebie przyciągnąć - 10 Monet, 8 Pucharów, 8 Mieczy Tak jak misbooa piszę ładnie się ubierz ogólnie prezetuj się a najlepiej za jego pieniądze bo 10 monet - ma to w sobie , że korzystamy z kogoś funduszy lub spadków jakie zostawia lub daje . Pokaż postawę obojętną , niezależną od pana emoconalnie i uczuciowo . To on tutaj ma działać RYDWAN - On jest samiec alfa dominuje i to go napędza - to jego motorek ! A Dama powinna pięknie się prezentować czasami zrobić focha aby zabiegał i będzie ok.Ale to tylko flirt i seks będzie pamiętaj . 4. rada jak o-misia powinna podchodzić do relacji z rym panem - QMon, 4 Mieczy, Księżyc Baw się panem , nabierz doświadczenia ale nie angażuj się emocjonalnie i uczuciowo . forum.gazeta.pl/forum/f,46867,Szkolka_Tarota.html Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: już się nie doczekam więc wrzucam na czarną l 27.02.14, 12:06 zatwierdzone do czarnej listy Odpowiedz Link