Dodaj do ulubionych

Wróżki z allegro

21.01.14, 13:33
Witam
Drogie Panie co myślicie o wróżbach z allegro? Czy warto wydać np 10 zł i usłyszeć przepowiednie na 2014 wink ? A może którąś umiecie polecić ?
Obserwuj wątek
    • zoselin1987 Re: Wróżki z allegro 21.01.14, 15:09
      Ja raczej nie polecam. Zanim trafiłam na to forum korzystałam z wróżb na allegro.
      Nie wiem czy miałam pecha czy o co chodzi, ale nigdy nic mi się nie sprawdziło.
      Dlatego bardzo się cieszę, że dziewczyny tutaj służą pomocą i jak się poprosi to powróżą.
      One mają niesamowity dar, do tego robią to z serca, a nie z chęci zysku.
      Dlatego ja nie ufam wróżkom z allegro....
      • magdalena.1230 Re: Wróżki z allegro 21.01.14, 19:16
        Szczerze nie polecam wróżek z allegro ani z innych stron . Wiesz dlaczego ? Ponieważ skąd możesz wiedzieć czy ta wróżka wie jak wróżyć a może tylko zmyśla i takie odpowiedzi daje .
        Ja uważam , że wróżka osobista powinna być przetestowana !! tzn powinna ci powróżyć a ty powinnaś zastanowić się czy coś się zgadza czy nie - Wtedy masz odpowiedz czy to będzie twoja wróżka.
        Ale tutaj na forum jest tyle wspaniałych osób , które wróżą za darmo - nie biorą pieniędzy za to a ty możesz sprawdzić czy jej sprawdzalność .
        Ja już długo zajmuję się tarotem ale przez te 6 lat ani razu nie wróżyłam za pieniądze - wróżę za darmo - jeśli mam czas to pomagam innym . Nie chcę za to brać pieniędzy - poprostu dużą radość przynosi mi odpowiedz osoby , której powróżyłam i sprawdziła się .
        Prowadzę bloga pomagam tutaj na forum to mi daje radość smile
        • patygirl Re: Wróżki z allegro 22.01.14, 07:02
          Ładnie napisałaś Madzia smile Kiedyś z ciekawości zadałam te same pytania 2 czy 3 wróżką z allegro i każda odpisała co innego i to takie bzdury ,że aż nie wiadomo czy śmiać się czy płakaćsmile Ja mam "swoją" wrózkę starszą Panią przecudowną też mi wróżyła parę razy za darmo smileAle zawsze jakiś czas kazała czekać na następną wizytę smile Następna przypada za 2 lata tongue_out Więc się jeszcze naczekam smile
        • zinka93 Re: Wróżki z allegro 05.06.14, 12:41
          Czy mogłaby mi Pani podać jakiś namiar na siebie potrzebuje pomocy a nie ukrywam że już wydałam dużo pieniędzy na wróżki które mnie oszukały.
          • hanna1985 Re: Wróżki z allegro 05.06.14, 14:29
            Pisz na forum zinka93 smile zajrzymy doradzimy Ci smile
            • magdalena.1230 Re: Wróżki z allegro 05.06.14, 22:31
              Zinka , a nie myślałaś nigdy o wróżeniu ? My tutaj pomożemy na Forum smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka