Dodaj do ulubionych

zagadka ;)

04.04.14, 21:23
Byc moze ktos z Was bedzie chcial sie sprawdzic w zagadce oto takiej: Moj brat musi leciec do Polski z UK (tutaj mieszkamy) w pewnej sprawie! Jakiej? Podpowiem, ze jest mlodym czlowiekiem, ze jest zmuszony leciec juz teraz w niedziele!
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: zagadka ;) 05.04.14, 12:35
      sprobujcie swych sil, zwlaszcza uczacy sie!
      • liana4e Re: zagadka ;) 05.04.14, 13:50
        Sprawiedliwosc- wiec moze WKU , kojarzy mi sie takze ze sprawami urzedowymi, jakas komisja , cos co jest nie do ruszenia , jest stale i nie do ominiecia....
        • araksol23 Re: zagadka ;) 05.04.14, 23:19
          U mnie też Sprawiedliwość. może coś z sądowych, prawnych spraw
          • misboaa Re: zagadka ;) 05.04.14, 23:28
            To ciekawe. Sprawy ważne i nie ma zmiłuj się tongue_out Formalności. Po jednej karcie ciężko jednak powiedzieć czego dotyczą. Strzelam: dokumentów mu brakuje?
    • misboaa moje karty 06.04.14, 11:57
      10 Mon. 3 Puch. 4Buł.

Biorę również po uwagę Spr. jaka wyszła dziewczynom.
      Sprawa kręci się wokół formalności związanych z domem. Bratu chyba powiększa się rodzina big_grin lub już ma dziecko w PL i chce je zabrać do siebie. Druga ewentualność to majątek mu się należy big_grin Tak czy siak nie jest to nic nieprzyjemnego choć jak mus to mus big_grin
      • hanna1985 Re: moje karty 06.04.14, 13:15
        Brawo dziewczyny! Polecial uregulowac ksiazeczke wojskowa! Jakas latwa ta zagadka, albo takie omnibusy tutaj sá smile
        • misboaa Re: moje karty 06.04.14, 20:30
          W pierwszym momencie po Spr. pomyślałam też o wojsku ale że teraz nie biorą do armii a moje karty wyszły takie piękne wszystko poszło w inną stron. Popatrzcie jak ładnie tarot teraz mówi o obowiązku smile Karty ojczyzny jak nic. Dobra lekcja jak nie zawężać myślenia do własnego domu bo dom to również PL smile Śliczne smile
          • misboaa wciąż 06.04.14, 21:15
            wciąż nie dają mi spokoju moje karty, jakoś tak za wesoło mi się wydaje.
            Czy brat nie planuje jakiejś imprezy przy okazji wyjazdu??? Może to głównie zaprząta jego myśli teraz skoro nadarzyła się okazja? Jeśli już musi jechać to czemu się nie zabawić i zaciera ręce na samą myśl??? big_grin
            Zastanawiam się czy nie "przebiły" się jego myśli?
            • hanna1985 Re: wciąż 07.04.14, 13:21
              Wlasnie mialam pisac, ze Twoje karty pokazaly chyba jak jest naprawde, czyli w jakim celu on tam pojechal, pomimo obowiazku! Kocha podroze i przygody, a wiec zabral ze soba kolezke i beda zwiedzac Polske przez tydzien! Cieszy sie jak dziecko, podroz, pociag, odwiedziny u babci i ciotki tezwink kasa wpadnie tez! zatrzymali sie u siostry! Ba! Napewno poimprezuja sobie malolatysmile Swietnie misboaa! Brawo!
              • misboaa kamień spadł mi z serca 07.04.14, 13:33
                hanna1985 napisała:

> Wlasnie mialam pisac, ze Twoje karty pokazaly chyba jak jest naprawde, czyli w
                > jakim celu on tam pojechal, pomimo obowiazku! Kocha podroze i przygody, a wiec
                > zabral ze soba kolezke i beda zwiedzac Polske przez tydzien! Cieszy sie jak dzi
                > ecko, podroz, pociag, odwiedziny u babci i ciotki tezwink kasa wpadnie tez! zatrz
                > ymali sie u siostry! Ba! Napewno poimprezuja sobie malolatysmile Swietnie misboaa!
                > Brawo!

Ja wciąż tak mam, że czasami niedowierzam temu co widzę, a tarot tak bardzo potrafi zaskoczyć, i zbić mnie z tropu tzn. sama się zbijam tongue_out
                Wróżenie to niekończąca się lekcja...

• hanna1985 Re: kamień spadł mi z serca 07.04.14, 13:54
                  o tak smile niekonczáca...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka