Dodaj do ulubionych

Zapytanie, ważne dla mnie...

01.06.14, 12:57
Witajcie ponownie,

Jakiś czas nie zaglądałam na to forum, poniekąd też dlatego, że coraz mniej czasu miałam na Tarota, z różnych powodów, a więcej tego czasu na studia ezoteryczne poświęcałam jak już to trochę innym formom rozwoju wink ale tak się podziało, że potrzebuję, aby ktoś poradził się Tarota w moim imieniu, nie chcę sobie stawiać kart sama w sprawach sercowych, bo nie jestem obiektywna wink

W Sylwestra poznałam chłopaka. Spotykaliśmy się dość intensywnie, zanim zdecydowałam się na coś poważniejszego to chyba z 3 razy chciałam zrezygnować z tego, ale...ale coś mi nie pozwalało...teraz sprawy zaszły już dalej, a ja wciąż nie jestem zdecydowana. Zależy mi na poważnym związku z perspektywami na wspólną przyszłość, więc na pewno przyglądam mu się uważniej. Przyglądam się i widzę wiele rzeczy, które nie odpowiadają mi. Mam duży konflikt pomiędzy sercem a rozumem. Wiem, że czasami coś wymaga czasu, ale nie wiem, czy wszystko pójdzie w stronę, której oczekuję.

Będę wdzięczna za kompleksowy rozkład - zależy mi aby ktoś rzucił okiem na niego, na mnie i na nas. Przyznam, że z tego co mówił nie miał łatwego dzieciństwa i to rzutuje na jego obecną sytuację. Pytanie, w jakim kierunku to wszystko zmierza i czy pomimo obecnych trudności będę przy nim szczęśliwa, a on przy mnie.

smile

Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: Zapytanie, ważne dla mnie... 01.06.14, 21:14
      Można wróżyć , wymagana ilość postów .
      • e-shy Re: Zapytanie, ważne dla mnie... 01.06.14, 21:26
        Z tego, co przeliczyłam mam ponad 20 postów (chyba większość nawet z tego forum) smile
        • e-shy Re: Zapytanie, ważne dla mnie... 01.06.14, 21:27
          dokładnie 43 ;>
          • magdalena.1230 Re: Zapytanie, ważne dla mnie... 01.06.14, 23:04

Masz 39 postów na gazeta. Na forum Szkółki 24 posty
            • e-shy Re: Zapytanie, ważne dla mnie... 02.06.14, 10:35
              III. Proszenie o wróżbę.
              1. Osoba prosząca o wróżbę powinna mieć co najmniej 25 postów na portalu gazeta.pl
              2. Administracja może wyrazić zgodę na proszenie o wróżbę z konta tymczasowego - warunkiem otrzymania zgody jest posiadanie innego konta z którego napisano minimum 25 postów. Uwaga, żadne informacje odnośnie osoby proszącej nie będą udzielane osobom trzecim.
              3. Prosząc o wróżbę należy podać krótki opis sytuacji oraz konkretne pytanie na które szukamy odpowiedzi.
              4. Zapłata jest konieczna. Należy ją wysłać zaraz po otrzymaniu wróżby, lub jeszcze przed, gdy konkretna wróżka jasno zadeklaruje się, że powróży w późniejszym terminie. Zapłatą może być np: kartka internetowa, przepis na coś pysznego, opowiadanie - cokolwiek uznamy za miłe i przyjemne - tym samym godne miana zapłaty.
              4a. Osoby po raz pierwszy proszące o wróżbę na forum Szkółka Tarota MUSZĄ wysłać zapłatę za nią PRZED postawieniem kart.

Magdaleno, który punkt regulaminu łamię?

btw. osobie, która postawi mi karty chętnie zrewanżuję się tym samym smile
              • misboaa ???? e-shy 02.06.14, 10:46
                przecież masz "pozwolenie" od Adminki tongue_out
                Wróżki mogą się zgłaszać big_grin
                • lukrusia Re: ???? e-shy 02.06.14, 13:40
                  Masz pozwolenie na wróżbę , adminka napisała ci tylko ile masz postów . Posty sprawdzasz u góry ''szukaj na forum'' po prawej /góra
                  ojj joj wszystko jest dobrze , ja mogę powróżyć .

Nie ma, niepotrzebnych zdarzeń...
                  Ani osób, bez znaczenia poznanych...
                  Nie ma, niedorzecznych marzeń...
                  Ani myśli, na pustkę rzucanych.
                  • e-shy Re: ???? e-shy 02.06.14, 16:53
                    uff, już myślałam, że coś nie tak z moimi postami i czegoś nie doczytałam, dzięki za info smile

będę wdzięczna za kartysmile
                    • e-shy Re: karty, karty... 17.06.14, 10:47
                      czy ktoś znajdzie tę chwilę? nie chce sobie sama stawiać kart, a potrzebuję wskazówki..
    • hanna1985 Re: Zapytanie, ważne dla mnie... 17.06.14, 15:09
      Ja narzekam ostatnio na brak czasu, ale jak znajde czas to zrobie uklad partnerski krzyza celtyckiego, a teraz jestescie pará? Czy na rozdrozu? Czy jak? smile
      • hanna1985 Re: Zapytanie, ważne dla mnie... 17.06.14, 20:40
        Czas znalazlam dla mojego ulubionego rozkladu smile

1.On - RYCERZ BULAW, jest to czlowiek impulsywny, ryzykant i sklada obietnice bez pokrycia.
        2.Twoj stosunek do niego - 7BULAW, bronisz sie przed uczuciem od pewnego czasu, on jest jakas przeciwnosci w tym ukladzie, nieznane Ci zrodlo, nie wiesz jaki on jest i tak tez napisalas. Cos cie powstrzymuje i slusznie.
        3.Swiadonma postawa tego Pana wobec Ciebie - SWIAT ODWR. On wie, ze polpelnia wciaz te same bledy, ze nie jest w stanie dac siebie w tym zwiazku, cos go popycha do zlego, nie jest stablilny uczuciowo i duchowo, slaby psychicznie, wie, ze to nie wypali.
        4.Nieswiadoma postawa tego Pana - 8BULAW moze miec sklonnosc do przelotnych romansow i to razem z rycerzem bulaw dobrze moze o tym mowic, ale tez 8 bulaw moze mowic, ze chce byc z Toba tylko i wylacznie z potrzeb seksualnych, dla mnie to karta nieuczciwa w zwiakach!
        5.Przeszlsoc relacji - 6MIECZY i wypadla 9PUCHAROW juz sie rozstaliscie na jakis czas w przeszlosci, mogl byc powod jego naduzywania alkoholu czy tez zabaw i hulaki!
        6.Njblizsza przyszlosc - 4PUCHAROW nastapi brak zainteresowania z jednej strony, emocje sie wypalá.
        7.Intencje tego Pana wobec ppartnerstwa, czy chce z Toba byc? Na mojej karcie stoi czlowiek. ktory jest odwrocony ode mnie, on wyglada czegos wiecej, szuka najlepszej, zastanawia sie czy zwiazek z Toba da mu to czego chce, czy spelnia sie jego plany bedac z Toba, nie ma tutaj pucharka, zadny przygod bardziej, niz stabilizacji.
        8.Wplyw innych osob - KAPLANKA odwr. Moze symbolizowac Ciebie samá, jako przeszkode w tych relacjach, Twoje niezadowolenie i Twoja osobe, ze boisz sie przyznac co tak naprawde czujesz, nie wiesz dokad zmierzasz w tej relacji, za malo wiesz, ale tez kaplanke w tym miejscu odczytac moge jako inna kobiete, jego matke czy sieostre, kochanke.
        9. Leki lub obawy tej osoby wobec relacji - DIABEL On sie obawia, ze jego trudna natura bedzie sie ujawniac.
        10.Dalsza przyszlosc - 10 BULAW Relacja okaze sie zbytnim ciezarem, zrezygnowanie.
        • hanna1985 Re: Zapytanie, ważne dla mnie... 17.06.14, 20:42
          Zádny przygod*
          • hanna1985 Re: Zapytanie, ważne dla mnie... 17.06.14, 20:44
            Rada dla Ciebie jako 7 bulaw, spojrz uczciwie na to czego chcesz w zyciu!
            • e-shy Re: Zapytanie, ważne dla mnie... 18.06.14, 10:08
              Hanna, bardzo dziękuję za rozkład!
              Zastanawiam się nad inną interpretacją kart dotyczących niego. W zasadzie nie mogę powiedzieć, że jest impulsywny i składa obietnice bez pokrycia. Wprost przeciwnie, jest bardzo spokojny i niczego nie obiecuje, przynajmniej nie na tym etapie. Nawet ten brak impulsywności i to, że mało mi mówił był swego czasu problemem. Później zrozumiałam, że taki ma sposób bycia..
              Powiedziałabym też, że jest raczej stabilny, na tyle na ile go poznałam, na pewno bardziej ode mnie wink
              Wątpię też, żeby seksualne pobudki nim kierowały. Owszem, nie wzbrania się przed bliskością, ale też nie czułam, żeby kiedykolwiek naciskał. Ja bardzo lubię i potrzebuje bliskości, więc może nawet nie musiał naciskać...
              Bardziej niż przygoda pasuje do niego słowo stabilizacja (dla mnie z kolei przygody są ok, stabilizacja na pewnym etapie z odpowiednim człowiekiem też jak najbardziej).
              Rozstaliśmy się w przeszłości raz na kilka tygodni z powodu pewnego nieporozumienia, później w miarę wyjaśnionego(powiedzmy, że sprawy intymne wink – 9 pucharów)... a ostatnio z powodu jego wyjazdu zarobkowego na ponad miesiąc – była to dla niego konieczność.
              Zastanawiam się, czy on ze względu na swoją trudną obecnie sytuacje i moje oczekiwania nie czuje się tym wszystkim przytłoczony w tym momencie, w którym się znajduje?
              Myślę, że karty trafnie mnie opisały i moje odczucia, wątpliwości, aczkolwiek do niego mi opis nie pasuje, przyznam, że nawet przeszkadzał mi na początku jego spokojny sposób bycia i mówiąc wprost wydawał mi się nawet nudny ;D

Teoretycznie wiem, czego chcę, ale wydaje mi się, że czasami trzeba pozwolić rozwinąć komuś i w ogóle związkowi skrzydła, że pewne sprawy z czasem ulegają stabilizacji. Z tej interpretacji wynika, że problem jest w jego podejściu i charakterze i w tym, że nie ma tutaj wielkich uczuć...Nie chciałabym tak łatwo rezygnować, ale 10 buław wiem, że to niełatwa karta i w tej pozycji napawa lękiem...

Moc, pasuje do mnie, tak, jak pisałaś mi w wiadomości (jak karty pokazują mnie). Lubię i potrafię walczyć, wyzwania nadają sens mojemu życiu, lubię dominować, ale chętnie pozwalam się zdominować, jeżeli czuję sie bezpiecznie i pod dobrymi skrzydłami
              silny, zodiakalny lew smile
              • hanna1985 Re: Zapytanie, ważne dla mnie... 18.06.14, 10:31
                6 mieczy rozstanie z powodu podrozy, taki mus smile faktycznie karty pokazuja to! Tak odczytalam rycerza bulaw, jako energie bulaw, karta ta moze pokazac tez czlowieka za granica, racja smile wyszedl dlabelek i dal mi do myslenia smile nie cuzlam tutaj wilekiego uczucia w ukladzie, ale zycze jak najmniej trosk! Sprawdzilam Ciebie jako Sila pokazujesz sie, wiec ten diabelek nalezy do niego, jego myslenie lub dzialanie! Moze ktos rzuci okiem na uklad jeszcze, a i ten Swiat moze sygnalizowac tez problemy z odlegloscia. Pozdrawiam!
                • hanna1985 Re: Zapytanie, ważne dla mnie... 18.06.14, 10:33
                  Czasem widizmy to co chcemy, a dopiero po czasie okazuje sie, ze ten ktos jest inny, ale wiekszosc sie zgadza z ukladu, a co myslisz o diableku?
                  • e-shy Re: Zapytanie, ważne dla mnie... 18.06.14, 15:34
                    pozycja 9 - może boi się, że skrzywdzi mnie, on wie, że w uczuciach jestem baardzo wrażliwa..
                    martwi mnie, że w tym rozkładzie nie ma żadnych uczuć... sad
                    • hanna1985 Re: Zapytanie, ważne dla mnie... 20.06.14, 13:06
                      Diabel jako leki i obawy moze mowic, ze on nie chce byc zalezny od kogos, byc moze jest zmuszony do czegos np. Pracy za grsnica, dla mnie to niefajne okolicznisci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka