Dodaj do ulubionych

Sprzedaż domu

07.07.14, 21:10
Witam,
bliska mi osoba poprosiła o postawienie kart na pytanie: czy uda jej się sprzedać dom w tym roku? już od jakiegoś czasu jest wystawiony..
wyszły karty: As denarów, 10 denarów, Rycerz denarów- odwrócony..
generalnie nie interpretuję odwróconych kart, ale tutaj wydało mi się tutaj ważne.
z pierwszych karta-widać transakcję- ale tego rycerza nie umiem rozgryźć..coś się sypnie przed samą transakcją? bo rycerza monet jako instytucję widzę, np. kontrahent nie dostanie kredytu?
ale z drugiej strony as monet+10 denarów to wyjątkowo silne zestawienie..
na koniec dobrałam 2 buławy..marazm?
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: Sprzedaż domu w tym roku ??? 07.07.14, 22:49
      carolina-8 napisała:

> Witam,
      > bliska mi osoba poprosiła o postawienie kart na pytanie: czy uda jej się sprzed
      > ać dom w tym roku? już od jakiegoś czasu jest wystawiony..
      > wyszły karty: As denarów, 10 denarów, Rycerz denarów- odwrócony..
      > generalnie nie interpretuję odwróconych kart, ale tutaj wydało mi się tutaj waż
      > ne.
      > z pierwszych karta-widać transakcję- ale tego rycerza nie umiem rozgryźć..coś s
      > ię sypnie przed samą transakcją? bo rycerza monet jako instytucję widzę, np. ko
      > ntrahent nie dostanie kredytu?
      > ale z drugiej strony as monet+10 denarów to wyjątkowo silne zestawienie..
      > na koniec dobrałam 2 buławy..marazm?

As denarów, 10 denarów, Rycerz denarów- odwrócony..

AS Monet , 10 Monet dom jest piękny , myślę , że w tym domu mieszkało już pokolenie starszych osób od Ciebie prawda? Zazwyczaj na taką korzenną rodzinę wskazuje 10 monet , przekazywanie sobie domu , mieszkania , pieniędzy czy dóbr z rąk do rąk rodzinie .
      Natomiast tutaj przeszkodą jest cena , należy z ceną pracować przy kup0cu , negocjować dawać szanse kupcom na wykazanie. W każdym razie tutaj same karty pieniężne monety !
      A na sam koniec 2 kijów - potrzeba kogoś aby tą sprzedaż rozgłośnić , ogłosić się w internecie ,ale nad tym pomocą będzie druga osoba jej rady , wskazówki .
      • carolina-8 Re: Sprzedaż domu w tym roku ??? 09.07.14, 21:50
        Dziękuję za pomoc Magdaleno! przepraszam,że dopiero teraz odpisuje..
        ale mam jedną pytanie czy te karty dają szanse na udaną sprzedaż w tym roku.
        Bo w moim odczuciu, jest taka szansa
        • magdalena.1230 Re: Sprzedaż domu w tym roku ??? 09.07.14, 23:00
          Tak , jest taka możliwość , ale pojawią sę problemy ze sprzedażą .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka