23.07.14, 22:03
Witajcie,
Pozdrowienia dla znajomych i mniej znanych.smile
Nie potrafię ocenić jak długo nie rozmawiałam ale dziś mam ogromna potrzebę i proszę Was o pomoc.
Zycie daje nam bardzo mało chwil na to żebyśmy mogli być szczęśliwi więc postanowiłam realizować swoje marzenia. Zrobiłam kurs spadochronowy mam za sobą skoki w tandemie- jutro skaczę sama. Stojąc przy mojej nocnej szafce tak jakoś mnie podkusiła talia która od roku sobie nietknięta spoczywała, i co oczywiście postanowiłam wyciągnąć kartę na jutro .
Śmierć .......... cóż
Czy uważacie, że nie powinnam skakać?
Będę wdzięczna za każdą sugestię - mam teraz moc wątpliwości , choć to może to tylko moje obawy.
Czy mogłabym liczyć na jakiś rozkład? Dozgonna wdzięczność
INDI
Obserwuj wątek
    • maczlijka Re: Skok 24.07.14, 07:24
      Mi Smierc sie pokazuje jak cos ma nie dojsc do skutku. Moze wiec dzisiejsze skoki zostaly odwolane? A moze karta pokazala co innego niz skok, bo to byla karta na caly dzien a nie konkretnie na skoki.

Pozdrawiam i podziwiam za odwage smile
      • hanna1985 Re: Skok 24.07.14, 13:49
        Ciekawe smile tez podziwiam za odwage, smierc to transformacja, przemiana, moze ty chcesz sobie cos udowodnic? Czy ta odwaga Cie zmieni? Silna karta, wiec te skoki chyba maja wplyw na Twoja psychike, moze na zasadzie, wreszcie czuje, ze zyje? Chce zaczac zyc inaczej, ciekawiej, ryzykowac, tak jak piszesz spelniac marzenia, byc mzoe zaczyna sie nowy etap zycia? Ciekawe co karta przekazuje!
    • hanna1985 Re: Skok 24.07.14, 13:51
      Mnie sie wydaje, ze ta karta to lustro Twojej duszy na dzis, idize nowe, nowe zycie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka