Dodaj do ulubionych

Krzyż celtycki interpretacja

25.07.14, 09:59
Kobitki zadawałam pytanie kartą czy mojemu narzeczonemu uda się współpracą za granicą ( firma w ,której pracuje ma szansę na wyjazdy zagraniczne )
1 karta 7 kielichów
2 ksiezyc w odwróceniu
3 spawiedliwosc
4 5 buław
5 3 pentacles
6 8 mieczy w odwroceniu
7 ace of wands
8 nine of pentacles w odwroceniu
9 2 in pentacles
10 5 kielichów

Hm nic nie mogę z tego rozkładu wyczytać ... Niby dobrze ,ale te 5 kielichów ....
Obserwuj wątek
    • patygirl Re: Krzyż celtycki interpretacja 25.07.14, 19:53
      hop hop smile!
    • hanna1985 Re: Krzyż celtycki interpretacja 26.07.14, 14:12
      Nie ma chetnych do interpretacji? smile Pozniej napisze smile moze ktos sie pokusi!
      • patygirl Re: Krzyż celtycki interpretacja 26.07.14, 20:11
        czekam smile
    • hanna1985 Re: Krzyż celtycki interpretacja 28.07.14, 13:11
      Napisz jeszcze pytania do krzyza celtyckiego, bo sa rozne od pozycji 3 do 5, 6 to juz przyszlosc, ale napisz Twoj krzyz smile Twoje pytania do niego.
    • hanna1985 Re: Krzyż celtycki interpretacja 29.07.14, 19:40
      HALO, HALO................?
      • patygirl Re: Krzyż celtycki interpretacja 30.07.14, 05:38
        kurde zadalam tylko jedno pytanie czy uda im sie wspolprao za granica
        • hanna1985 Re: Krzyż celtycki interpretacja 30.07.14, 10:50
          Hej, hej! OK, ale wzorowalas sie na moim krzyzu celtyckim? Co czesto tutaj wrzucam?
          • patygirl Re: Krzyż celtycki interpretacja 30.07.14, 13:07
            tak smile
    • hanna1985 Re: Krzyż celtycki interpretacja 04.08.14, 13:27
      Witaj! Myslalm, ze ktos odpisze, nie mialam czasu, uklad jest latwy do odcyztania, ale nie uda mu sie wyjechac, bynajmniej narazie nie. Czy to bedzie jakis przetarg? Bo 5 bulaw mowi o konkurencji, ale tez o nieudanej probie firmy. Twoj partner jawi sie jako porzadny pracownik, As pucharow podpowiada, aby szukac wlasnie takich firm gdzie bedzie mogl tymi wyjazdami sobie dorobic pieniazkow! Znajdzie jak sie rozejrzy!
      • patygirl Re: Krzyż celtycki interpretacja 04.08.14, 14:34
        Jest dobrym pracownikiem i cenionym przez szefa dosc dobrze zarabia . No tak mi sie wydalo , ze to przedwczesna radosc jego szefa . Chodzi o to , ze zagraniczna firma ma wybrac jedna z firm z calego swiata ktora ma sie zajmowac kladzeniem ich ekluztwnych prodoktow . A praca ich sie niby spofobala i maja teraz to elasnie oni jezdzic... ale nilt sie nie odezwal do nich . Wiec moze inna firme wybrali. Wiec zaczniemy sie rozgladac za innym armatorem . smile dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka