Dodaj do ulubionych

credit report scam- oddali kase

14.05.04, 20:05
moze pamietacie, kilka tygodni temu oburzona wysmarowalam posta jak mnie w trabe zaladowali z
jakims free credit report on line za $80, po czem panienka zadzwonila do mnie ze stekiem klatw.
Otoz po interwencji, jak radzila Dorisek, kilku telefonach kase oddali ,przepraszam powiedzieli i az
sie zastanawiam..... moze drazyc dalej? cos mi to wyglada na powazny przekret.
w kzdym razie utwierdzilam sie w przekonaniu ( po raz kolejny zreszta) jesli sadzisz, ze masz
racje to walcz!
Obserwuj wątek
    • bozena73 Re: credit report scam- oddali kase 14.05.04, 21:21
      Extra! Tez juz kilka razy nacielam sie na rozne oszukanstwa ale zawsze jednak
      wywalczylam oddanie kasy, chociaz zawsze odbywa sie to kosztem nerwow..
      Ale trzeba tu walczyc o swoje :-) nawet jezeli nie ma sie racji..juz kilka razy
      sie przekonalam o tym ze nawet jak zaplace za pozno rachunek z karty a pozniej
      zadzwonie do nich i milutkim glosem zaczynam rozmowe o tym jak to moj bank
      pewnie za pozno im przyslal pieniadze to jednak zawsze wywalcze skredytowanie z
      powrotem "late fee" :-))
      a wiec trzeba probowac...nawet jak sie nie ma racji :-)
      • cmok_wawelski Scams itp 04.06.04, 20:37
        Większość oszustw i przestępstw komputerowych/internetowych jest "na daleki
        zasięg". Rzadko kiedy ktoś ze stanu N. Jork akurat celowo oszukuje mieszkańca
        NYC. Przestępstwo międzystanowe podlega więc jurysdykcji federalnej.
        www.fbi.gov/hq/cid/fc/ifcc/ifcc.htm
    • francesca2003 Re: credit report scam- oddali kase 04.06.04, 22:05
      Brawo, ciesze sie! Podrazyc zawsze mozna, czasu teraz troszke powinnas miec, w
      razie czego przestaniesz drazyc i juz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka