14.08.14, 15:46
Dostalam propozycje pracy, niestety przez agencje i nie ejst to spelnienie moich marzen, ale Anglia na wiele mi nie pozwala narazie, wiec rezygnuje i biore ta oferte!
Polozylam karty jak potoczy mi sie los w owej nowej pracy, jak na tym wyjde:
1.Obecna sytuacja 4 denarow.
2.Wyzwanie, przeszkoda Rydwan.
3.Swiadomy cel, co ejts wazne dla mnie 7 pucharow.
4.Nieznany wplyw, wyzwanie zwiazane z pytaniem 9 mieczy.
5.Wplyw z przeszlosci 6 bulaw.
6.Najblizsza przyszlosc w tej pracy Slonce.
7.Rada jak dzialac 10 pucharow.
8.Jak widza mnie inni 8denarow.
9.Nadzieje lub leki Sprawiedliwosc.
10Wynik 9 denarow.

Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: PRACA!!!! 14.08.14, 15:47
      Uklad wyglada obiecujaco Slonce i 9denarow smile Ta Sprawiedliwosc mowi o umowie, azebym nie pracowala dla agencji za grosze. Kontrakt daje duze pieniazki, widze, ze wyjde an ty dobrze, zaczynam w czwartek. Co sadzicie ???
      • hanna1985 Re: PRACA!!!! 14.08.14, 15:53
        10 pucharow mowi, azeby domknác cykl, ale tez przestac robic wszytsko dla rodziny, zwlaszcza pod katem zawodowym, bo ja bede teraz pracowac dluzej, a mojemu mezowi to sie nie podoba, bo obiadek bedzie nie na czas!!!;/ Widze siebie w tej karcie, bo poprzednia prace tez mialam z powodow rodzinnych, pod ich wygode, jakbym ciagle byla uzeleniona od nich, taki baranek co zgodiz sie na wszytsko, a teraz sprobuje juz sama sie ukierunkowywac.

Co myslicie? Prosze o opinie!
        • lewtoja Re: PRACA!!!! 14.08.14, 16:53
          Nie znam się na tarocie, ale mogę jedynie powiedzieć, żebyś poszła za ciosem, i w końcu zrobiła coś dla siebie - od siebie! Rodzina to zaakceptuje... smile Trzymam kciuki!!!!!!
          • magdalena.1230 Re: PRACA!!!! 14.08.14, 18:00
            Obecna sytuacja 4 denarow.
            Sytaucja zaczyna cię ograniczać , chciała byś poczuć stabilizację finansowa ,bezpieczeństwo jest za dużo ograniczeń .To również niepewność jaką możesz odczuwać w związku z nową pracą , zastanawiają cię zarobki ? bo zazwyczaj 4 monet wskazuje na ciasne finanse ale własne .
            A więc 4 monet oznacza zamknięcie , ograniczenie trzymanie się kurczowo niekiedy sytuacji , która cię ogranicza .Natomiast 9 Monet kończy układ jest kartą otwartą , zadowoloną z zarobków różnią się te obie karty choć są z jednego gatunku monet /denarów .

2.Wyzwanie, przeszkoda Rydwan.

Tak jak napisałam 7 kielichów to marzenia , mrzonki - działanie bardzo intensywne , ale które dzieje się na naszej głowie .Tam możemy sami kontrolować wszystko a przeszkoda pojawia się gdy w rzeczywistości stajemy z podobną sytuacją i wtedy musisz podjąć decyzję .
            Rydwan działa do przodu albo rozjeżdża się na strony - zawsze zapada decyzja ;Tak jak w obecnej sytuacji .
            3.Swiadomy cel, co jts wazne dla mnie 7 pucharow.
            Masz już jakiś cel , którego chciała byś dosięgnąć , wymarzyłas sobie pracę lub w jaki sposób zaopatrzyć się w przyszłości w stabilizację finansową . Pamiętaj , że 7 kielichów to w większości marzenia , myśli , które rzadko wprowadzamy do celu bo przygniata je szara rzeczywistość . 7 kielichów - wtedy więcej dzieje się w głowie /więcej tak działamy .( w myślach , marzeniach ) niż w rzeczywistości
            4.Nieznany wplyw, wyzwanie zwiazane z pytaniem 9 mieczy.
            Boisz się nowej sytuacji , nie jesteś pewna tego na czym stoisz /
            5.Wplyw z przeszlosci 6 bulaw.
            6.Najblizsza przyszlosc w tej pracy Slonce.

Spójrz w przeszłość bo tam znajdziesz oparcie. Najbliższa przyszłośc w pracy zapowiada się kolorowo smile będą miłe warunki i przyjażni ludzie .Będziesz mogła liczyć na pomoc innych .

7.Rada jak dzialac 10 pucharow.
            Zżyj się w towarzystwem w pracy , staraj się utrzymywać przyjazne relacje bo to będzie plusem .Powstrzymuj emocje . Działaj w grupie.

8.Jak widza mnie inni 8denarow.
            Chcesz pracować , rozwijać się , osoba działająca nie bierna , towarzyska .Kobieta z , którą można konie kraść.

9.Nadzieje lub leki Sprawiedliwosc.
            Kwestie prawne zastanawiają cię

10Wynik 9 denarow.
            Będzie dobrze , będziesz zadowolona z zarobków z warunków pracy .
            • hanna1985 Re: PRACA!!!! 15.08.14, 19:46
              Dziekuje za interpretacje i slowa otuchy smile, wierze kartom i zaczynam prace w czwartek! Tak magdaleno, zastanawiajá mnie zarobki, bo glownie z tej przyczyny zmieniam prace. Tutaj w UK najwazniejsza jets umowa, kontrakt tak zwany, wtedy sa inne pieniazki. Ciesze sie, ze weekendy mam wolne, no pokazac sie musze w tej 8 denarow big_grin Jak dostanie kontrakt w tejze firmie wszytskim wktywnym forumowiczom wysle angielskie ciasteczka i herbatke smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka