Dodaj do ulubionych

8 Pucharów + DIABEŁ + As Pucharów - interpretacja

19.09.14, 00:24
Witam serdecznie!

Interesuję się tarotem od około dwóch lat. Wróżę z pięknej włoskiej talii kart w stylu art noveau. smile
Piszę tutaj, ponieważ chciałam poprosić bardziej doświadczone/zaangażowane ode mnie osoby o pomoc w interpretacji mojego dzisiejszego rozkładu, który wciąż chodzi mi po głowie i dalej nie wiem jak mam postąpić.
Mianowicie, pytałam dziś karty o o moje wejście w życie zawodowe i w pytaniu o sposób działania, moje postępowanie i kierunek działań jakie mam podjąć by znaleźć wybrać najlepszą dla siebie drogę i znaleźć pracę wyszła mi właśnie taka kombinacja:
8 pucharów + Diabeł + As Pucharów
(niestety nie pamiętam jak dokładnie były sformułowane pytania bo to już było dłuższą chwilę temu a ja prowadzę bardzo schematyczne notatki)
I nie wiem do końca jak mam interpretować taki układ.
Czy 8 pucharów mówi tu bardziej o przekwalifikowaniu czy o koniecznej zmianie nastawienia? Czy diabła można interpretować tutaj inaczej niż oszustwo (ja nawet nie wiem kogo i jak miałabym oszukać, żeby dostać pracę czy wybrać ścieżkę kariery :$)? Czy as pucharów może mówi o rozwoju w kierunku artystycznym/projektowania?
Do tego chcąc sobie ułatwić interpretację - ponieważ z wykształcenia jestem powiedzmy inżynierem-artystą ( wink ) do tego robię teraz kurs z branży usługowej - w pytaniu o branże na którą powinnam postawić uzyskałam Rycerza Pucharów a o konkretny zawód 9 Pucharów.
I ja dalej nic nie wiem. Dawno nie miałam takiego zaćmienia nad kartami, żeby nie mówiły do mnie niczego, co układało by mi się w sensowną całość.
Z góry dziękuję wszystkim za przeczytanie moich wypocin i pomoc w uzyskaniu odpowiedzi.

Pozdrawiam!
PB
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: 8 Pucharów + DIABEŁ + As Pucharów - interpret 20.09.14, 14:12
      Hej!
      Pierwsze co mi sie nasunelo na mysl, to artystyczna strona Twojego zycia. Czy nie jest tak, ze ty obawiasz sie o male zarobki z tej dziedziny zycia? Diabel to wymuszenie lub pokusa, czy Toba targaja mysli o wielkich pieniadzach? Karierze? Moze ktos naciska na Ciebie w kwestii wyboru? Te trzy karty widze tak: zmiana kierunku od wymuszonej pracy i rozpoczecie nowego etapu zgodnie ze swoja dusza. Jako rada Rycerz pucharow pieknie radzi, aby zajac sie swoja pasjá, swietnie pasuje on do reklamy, projektow, glownie tworzenia czegos, bo tenze Rycerzyk to wielka wyobraznia. 9pucharow to spelnianie marzen, wiec masz zajac sie tym co sprawia Ci przyjemnosc, ale moglabys np.sama pracowac i sprzedawac pomysly cyz dziela, cos takiego, praca na wlasny rachunek. 9 pucharow to lekkosc i przyjemnosc czyli masz wybrac ta dziedzine zycia, ktora przychodiz Ci z latwoscia i cieszy Cie. Nie kalkuluj smile az tak mocno! Sluchaj swego wnetrza!
    • magdalena.1230 Re: 8 Pucharów + DIABEŁ + As Pucharów - interpret 01.10.14, 10:15
      https://blog.wrozkahanna.pl/wp-content/uploads/2012/08/58-Minor-Cups-09.jpg

https://img191.imageshack.us/img191/5741/9kiel.jpg
    • princesa.bonita Re: 8 Pucharów + DIABEŁ + As Pucharów - interpret 06.10.14, 00:14
      Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi!
      Magdaleno Twoje karty najbardziej kojarzą mi się z organizacją ślubów smile, co jest moją drugą opcją. Co myślicie o takiej interpretacji? Na szczęście karty nie odwodzą mnie od własnej działalności.

Pozdrawiam serdecznie!
      PB

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka