Witam serdecznie!
Interesuję się tarotem od około dwóch lat. Wróżę z pięknej włoskiej talii kart w stylu art noveau.

Piszę tutaj, ponieważ chciałam poprosić bardziej doświadczone/zaangażowane ode mnie osoby o pomoc w interpretacji mojego dzisiejszego rozkładu, który wciąż chodzi mi po głowie i dalej nie wiem jak mam postąpić.
Mianowicie, pytałam dziś karty o o moje wejście w życie zawodowe i w pytaniu o sposób działania, moje postępowanie i kierunek działań jakie mam podjąć by znaleźć wybrać najlepszą dla siebie drogę i znaleźć pracę wyszła mi właśnie taka kombinacja:
8 pucharów + Diabeł + As Pucharów
(niestety nie pamiętam jak dokładnie były sformułowane pytania bo to już było dłuższą chwilę temu a ja prowadzę bardzo schematyczne notatki)
I nie wiem do końca jak mam interpretować taki układ.
Czy 8 pucharów mówi tu bardziej o przekwalifikowaniu czy o koniecznej zmianie nastawienia? Czy diabła można interpretować tutaj inaczej niż oszustwo (ja nawet nie wiem kogo i jak miałabym oszukać, żeby dostać pracę czy wybrać ścieżkę kariery :$)? Czy as pucharów może mówi o rozwoju w kierunku artystycznym/projektowania?
Do tego chcąc sobie ułatwić interpretację - ponieważ z wykształcenia jestem powiedzmy inżynierem-artystą (

) do tego robię teraz kurs z branży usługowej - w pytaniu o branże na którą powinnam postawić uzyskałam Rycerza Pucharów a o konkretny zawód 9 Pucharów.
I ja dalej nic nie wiem. Dawno nie miałam takiego zaćmienia nad kartami, żeby nie mówiły do mnie niczego, co układało by mi się w sensowną całość.
Z góry dziękuję wszystkim za przeczytanie moich wypocin i pomoc w uzyskaniu odpowiedzi.
Pozdrawiam!
PB