Dodaj do ulubionych

Partnerski dla brata!

04.10.14, 15:41
Witam. Zrobilam uklad "Partnerski" dla mojego brata (za jego zgoda oczywiscie). Sytuacja wyglada tak!
Brat jest zakochany w dziewczynie..chce z nia wiazac wspolna przyszlosc (byli przez lata przyjaciolmi), dziewczyna chce odejsc od obecnego partnera z powodu zdrad z jego strony. Dziewczyna jest zdecydowana (tak obiecuje bratu) jednakze nie jest to takie proste (musi znalesc mieszkanie, potrzebne na to sa pieniadze, ktore ona nie wezmie od nikogo bo jest honorowa itd) Zadalam pytanie Czy beda razem? Karty prost R.Waita
1. Obecna sytuacja: 8 MIECZY
Jak widac w 8 Mieczy to pozorny brak wyjscia..to wyjscie jest ale jest tyle przeciwnosci, ktore trzeba pokonac. On nic nie moze zrobic (tylko czekac) Ona narazie tez, jak mowi brak jej funduszy na przeprowadzke, musi czekac!
2 i 13. Ich sytuacja emocjonalna? On: RYCERZ KIELICHOW Ona: KAPLANKA
On zakochany, rozmazony czeka na rozwoj sytuacji, bierny. Ona widze, ze chcialaby utrzymac to w tajemnicy, jest tu uczucie takie polaczenie dusz ale nie chce sie z tym ujawniac.
3 i 12. Jak partnerzy oceniaja swoj zwiazek? On: KROL BULAW Ona: KROLOWA BULAW
Widac, ze wzajemnie strosza piorka..wydaje mi sie, ze kazde z nich wzielo sprawy w swoje rece! Moj brat rozstal sie z zona (pewnie dla niej ale nie chce sie przyznac) Ona tez trzyma bulawe wiec chce dzialac!
4 i 11. Jakie sa ich uczucia? On: GWIAZDA Ona: DIABEL
On zakochany ma nadzieje, ze w koncu beda razem i ona sie wyprowadzi jak obiecuje. Natomias ona mam wrazenie, ze chce go przytrzymac i zobaczyc jak wyjdzie jej w obecnym zwiazku (partner obiecuje poprawe, mowi, ze kocha, chce z nia byc itd). Nie jest szczera, do konca nie mowi prawdy. Sama nie wie czego chce.
5 i 10. Sfera seksualna co im przeszkadza? On: RYCERZ DENAROW Ona: 2 KIELICHY
Przedzkadza mu to, ze musi czekac! Nawet na seks, spotkania itd. Ona hmmm...za malo czulosci jej daje??
6 i 9. Czego nie toleruja w zwiazku? On: DIABEL Ona: 3 MIECZY
On klamstwa, granie na dwa fronty itd..Ona nie toleruje Zdrad, slow bez pokrycia.
7 i 8. Co powinni zrobic aby ich zwiazek byl harmonijny? On: KAPLAN Ona: 2 DENAROW
On powinien pokazac jej, ze jest odpowiedzialny..Ona powinna przestac sie wahac i podjac decyzje!
14. Sytuacja do najblizszych 4 miesiecy? KROLOWA KIELICHOW Do 4 miesiecy bedzie obiecywanie, czekanie, duzo uczuc i marzenia.
15. Sytuacja do 1,5 roku? SWIAT + 5 DENAROW + 6 DENAROW
Sytuacja bedzie niepewna, ona tak szybko sie nie wyprowadzi. Kazde pojdzie w inna strone beda za soba tesknic ale ta 6 denarow mowi ostatecznie o pogodzeniu spraw. Ona podejmie ostateczna decyzje. Niewiem jestem skolowana
Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: Partnerski dla brata! 05.10.14, 00:49
      Zajrze i napisz ejak to widze, ciekawy ten rozklad smile jutro moze uda mi sie napisac.
      • neceg Re: Partnerski dla brata! 05.10.14, 17:51
        Dziękuję hanna 1985smile ..wiedzialam, że się odezwiesz..bo lubisz trudne rozkłady smile ..Czekam z niecierpliwością smile
    • misboaa Re: Partnerski dla brata! 07.10.14, 14:29
      Dwa razy Diabeł czy pomyłka w piśmie?

Tu wszystko teraz zależy od niej. Brat widać że jest gotowy na związek z nią, ale czy ona z nim??? ... nie mam pewności. Trudności są i należy je wziąć pod uwagę lecz moim zdaniem są wyolbrzymiane przez nią i czy robi to celowo czy też nieświadomie należy się temu przyjrzeć. Ona wcale nie wyrywa się do wyprowadzki, choć mogłaby. Brat chyba nie ma wszystkich informacji, są sprawy o których on nie wie. Wydaje mi się że ona będzie przeciągała sprawę ile się tylko da.
      Obawiam się że ona może go po prostu nie kochać i stąd cały problem lub też tamtego kochać bardziej.
      Brat powinien spojrzeć prawdzie w oczy. Dokładnie się przyjrzeć sprawie, ale on jest teraz taki rozmarzony że trudno było by mu to zrobić. On tego po prostu nie widzi. Jakby nie dostrzega tego "deficytu" miłości z jej strony. Najjaśniej powiem: gdyby kochała go bardziej to by się wyprowadziła.
      • neceg Re: Partnerski dla brata! 07.10.14, 15:13
        Dziekuje misboaa...(w mojej talii mam po dwie karty Diabla i Kaplana, niewiem czemu ale uzywam)
        Mialam podobne odczucia jak stawialam karty..ze ona nie jest gotowa jeszcze i moze kochac bardzej tamtego, z ktorym ma dziecko i dlugoletni staz zwiazku, to napewno nie jest takie proste..tak bez dania sobie szansy odejsc! (moze szanse zmarnowal?). ..Jednakze brat wczoraj mi powiedzial, ze ona sie wyprowadzila do swojej mamy narazie (wczesniej ustalili, ze ona sie wyprowadzi i pomieszkaja pol roku osobno a pozniej razem) Bardzo sie z tego ucieszyl, to jakis krok do przodu.
        Zastanawiam sie co Tarot pokazal jako sytuacje do 1,5 roku: SWIAT + 5 DENAROW + 6 DENAROW
        Mozliwe, ze ona sie wyprowadzi- SWIAT, beda mieszkali osobno -5 denarow, na koncu 6 denarow czyli wspolne mieszkanie, placenie rachunkow, zasady ustalone obowiazki podzielone? Czy dla Ciebie tez to tak wyglada. Czy lepiej zrobic inny rozklad?
        • misboaa Re: Partnerski dla brata! 07.10.14, 15:52
          I tak też może być że za pół roku zejedą się te dwie "bidy" i zaczną nowe życie.
          Świat czasem dzieli a czasem łączy. Te karty pokazują dalszą przyszłość wiec wszystko zależy od teraz, a teraz jak dla mnie najważniejsze jest by on się z nią szczerze "rozmówił". Niech mówi jej o swoich zamiarach i oczekuje również szczerości z jej strony. Żadnej ściemy! Na tym niech opierają relacje. Wyprowadzka do mamy to dobry pomysł w tej sytuacji. Miejmy nadzieję że ona nie wróci tam skąd przyszła. Będziesz widziała jak się sprawy rozwijają i zawsze możesz mu przypomnieć o rozmowie i prawdzie jakiej brat ma się trzymać bo na koniec jak się sprawy ułożą to powinien być ślub miedzy nimi by było dobrze.
    • misboaa Re: Partnerski dla brata! 07.10.14, 15:08
      Karty odczytuję tak, ze brat powinien postawić sprawy jasno. Otwarcie powiedzieć jej czego oczekuje, jakie ma plany wobec niej by pokazać jej że jego zamiary są uczciwe, że myśli o niej poważnie, że chce stałego związku. Powiedzieć jej o tym by nie miała wątpliwości o co sprawa się toczy i by on potem nie łudził się że może czegoś tam nie dopowiedział i ona zrozumiała to inaczej. Jasna sprawa i jasne oczekiwania. Kocha ją, chce by zamknęła tamten rozdział bo traktuje sprawę poważnie i na stałe i nie chce być trzecim. Być może to jej pomoże w podjęciu decyzji jeśli ma obawy bo jak widać ona się waha. Ja tu widzę jedyną możliwość że ona nie jest pewna jego uczuć i stąd to "zamieszanie" i wstrzymanie. Obawiam się jednak, że problem tkwi w tym, że ona nie ma tyle uczuć dla niego co on dla niej. Powiedziała bym że kręci nim bo tak jest jej dobrze. Trzyma go bo tak jej pasuje. Nie mówi prawdy a przy Diable jemu trudno jest się zorientować gdzie leży pies pogrzebany. On musi tą prawdę odkryć wtedy będzie widziała na czym stoi i co ma dalej robić. Za dużo niejasności, za dużo pływania. To ona sama nie może/nie chce wyjść z tamtego związku, a nie nie może.
      Końcówka nie jest optymistyczna niestety. Miejmy nadzieję że on w R.Puch. szybko przejrzy na oczy, choć do 4 mies. jeszcze będzie emocjonalnie w tym tkwił.
      • neceg Re: Partnerski dla brata! 07.10.14, 15:17
        Chyba w tej samej chwili wyslalysmy swoje posty. Tak zgadzam sie z Toba. Musze mu o Tym powiedziec. Niech dziewczyna sie okresli...
        • neceg Re: Partnerski dla brata! 07.10.14, 15:20
          Slicznie dziekuje raz jeszcze. Napewno poinformuje jak karty sie sprawdzaja a szczegolnie ta koncowka mnie zastanawia! Bo "Swiat" mi zrobil juz kilka psikusow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka