neceg
04.10.14, 15:41
Witam. Zrobilam uklad "Partnerski" dla mojego brata (za jego zgoda oczywiscie). Sytuacja wyglada tak!
Brat jest zakochany w dziewczynie..chce z nia wiazac wspolna przyszlosc (byli przez lata przyjaciolmi), dziewczyna chce odejsc od obecnego partnera z powodu zdrad z jego strony. Dziewczyna jest zdecydowana (tak obiecuje bratu) jednakze nie jest to takie proste (musi znalesc mieszkanie, potrzebne na to sa pieniadze, ktore ona nie wezmie od nikogo bo jest honorowa itd) Zadalam pytanie Czy beda razem? Karty prost R.Waita
1. Obecna sytuacja: 8 MIECZY
Jak widac w 8 Mieczy to pozorny brak wyjscia..to wyjscie jest ale jest tyle przeciwnosci, ktore trzeba pokonac. On nic nie moze zrobic (tylko czekac) Ona narazie tez, jak mowi brak jej funduszy na przeprowadzke, musi czekac!
2 i 13. Ich sytuacja emocjonalna? On: RYCERZ KIELICHOW Ona: KAPLANKA
On zakochany, rozmazony czeka na rozwoj sytuacji, bierny. Ona widze, ze chcialaby utrzymac to w tajemnicy, jest tu uczucie takie polaczenie dusz ale nie chce sie z tym ujawniac.
3 i 12. Jak partnerzy oceniaja swoj zwiazek? On: KROL BULAW Ona: KROLOWA BULAW
Widac, ze wzajemnie strosza piorka..wydaje mi sie, ze kazde z nich wzielo sprawy w swoje rece! Moj brat rozstal sie z zona (pewnie dla niej ale nie chce sie przyznac) Ona tez trzyma bulawe wiec chce dzialac!
4 i 11. Jakie sa ich uczucia? On: GWIAZDA Ona: DIABEL
On zakochany ma nadzieje, ze w koncu beda razem i ona sie wyprowadzi jak obiecuje. Natomias ona mam wrazenie, ze chce go przytrzymac i zobaczyc jak wyjdzie jej w obecnym zwiazku (partner obiecuje poprawe, mowi, ze kocha, chce z nia byc itd). Nie jest szczera, do konca nie mowi prawdy. Sama nie wie czego chce.
5 i 10. Sfera seksualna co im przeszkadza? On: RYCERZ DENAROW Ona: 2 KIELICHY
Przedzkadza mu to, ze musi czekac! Nawet na seks, spotkania itd. Ona hmmm...za malo czulosci jej daje??
6 i 9. Czego nie toleruja w zwiazku? On: DIABEL Ona: 3 MIECZY
On klamstwa, granie na dwa fronty itd..Ona nie toleruje Zdrad, slow bez pokrycia.
7 i 8. Co powinni zrobic aby ich zwiazek byl harmonijny? On: KAPLAN Ona: 2 DENAROW
On powinien pokazac jej, ze jest odpowiedzialny..Ona powinna przestac sie wahac i podjac decyzje!
14. Sytuacja do najblizszych 4 miesiecy? KROLOWA KIELICHOW Do 4 miesiecy bedzie obiecywanie, czekanie, duzo uczuc i marzenia.
15. Sytuacja do 1,5 roku? SWIAT + 5 DENAROW + 6 DENAROW
Sytuacja bedzie niepewna, ona tak szybko sie nie wyprowadzi. Kazde pojdzie w inna strone beda za soba tesknic ale ta 6 denarow mowi ostatecznie o pogodzeniu spraw. Ona podejmie ostateczna decyzje. Niewiem jestem skolowana
Prosze o pomoc