Dodaj do ulubionych

moje bolączki

02.11.14, 19:18
Czuję się osłabiona. Chora jakaś.
1. Co jest tego przyczyną - As Mon. KBuł. Rydwan
2. To nie jest - Sąd. RycBuł. Słońce
3. Co mi pomoże - Głupiec, 4Puch. PaźBuł.
4. To szkodzi - QBuł. 4Buł. AsMi
5. Rada - Siła, KFort. RMi

Dużo buław. Nie wiem czy to trzustka/wątroba i jakieś niedobory w krwi, bakterie czy klimatyzacja po prostu.
Pomoże odpoczynek i płyny?
Co robić?....
Nie obawiajcie się wpisów bo każda wskazówka może być tą właściwą.
Obserwuj wątek
    • kolorowy.motylek Re: moje bolączki 03.11.14, 17:57
      > Czuję się osłabiona. Chora jakaś.
      > 1. Co jest tego przyczyną - As Mon. KBuł. Rydwan
      > 2. To nie jest - Sąd. RycBuł. Słońce
      > 3. Co mi pomoże - Głupiec, 4Puch. PaźBuł.
      > 4. To szkodzi - QBuł. 4Buł. AsMi
      > 5. Rada - Siła, KFort. RMi

1. Pozwole sobie cos napisać. Przyczyna może byc mówiąc wprost "dar" czyli as monet, moze miałas okazje spotkać się z kimś z daleka , z kims przyjezdnym meżczyzna zaraz rozwiane znaczenia "dar"
      2. Nie jest to cos co bedzie sie rozwijac (na końcu slońce)
      3. Pmoze cos czego nie znasz , nie maiłas okazji stosowac ale chyba odrzucałas i byłas niechetna, ktos Cie do tego namawial lub chciałas skorzystac ale na chceniu sie skonczyło. słomiany zapał.
      4. Szkodzi Tobie aktywnosc, bycie w grupie i as mieczy jako powietrze - kontakt z innymi.
      5. rada : siła z kołem to zdarzenie losowe, ryc mieczy moze to byc poczatek wirusa np grypy i stad takie ogólne rozbicie. Wez cos nowego (głupiec) , cos co wczesniej uwazałas za niepotrzebne i byłas niechetna. Moga to byc witaminy jesli odstawiłas albo kuracja sezonowa. Rycerz mieczy podpowiada , ze to jest z powietrza i minie ale msisz byc silna i konsekwentna systematczna (moc)

"Dar" czyli cos co ludzie sobie przekazują nieświadomie w tym wypadku.
      Pozdrawiam
      Magda
      • misboaa Re: moje bolączki 03.11.14, 21:26
        kolorowy.motylek napisała:

> 1. Pozwole sobie cos napisać. Przyczyna może byc mówiąc wprost "dar" czyli as
        > monet, moze miałas okazje spotkać się z kimś z daleka , z kims przyjezdnym meżc
        > zyzna zaraz rozwiane znaczenia "dar"
        miałam okazję bo to ja byłam daleko i spotykałam mnóstwo ludzi. Przebywałam w dużych skupiskach i środkach lokomocji również.
        A więc zarażenie czymś typu wirusowego podejrzewasz kolorowy.motylku. Możesz mieć rację gdyż proponowano mi wypicie jakiegoś środka na grypę ale nie chciałam się truć chemią bo wydawało mi się że to nietrafiona diagnoza. Teraz wspominasz motylku o tym i chyba jednak zaserwuje sobie jakiś fervo-gripo-nic w szkalnce (4Puch) skoro tak mi wywróżyłaś bo naprawdę odmawiałam tak jak chłopak z karty tongue_out

• kolorowy.motylek Re: moje bolączki 03.11.14, 22:49
          dokładnie wiec wez cos przez kilka dni profilaktycznie chyba juz nie mozna tego nazwac ale zawsze na poczatku objawów.
          • misboaa Re:2 04.11.14, 14:18
            kolorowy.motylek napisała:

> dokładnie wiec wez cos przez kilka dni profilaktycznie chyba juz nie mozna tego
            > nazwac ale zawsze na poczatku objawów.

Biorę i na razie nic sad

Wyciągnęłam nowe karty
            1. to teraz pomaga - 9Mo, 7Puch, Cesarzowa
            to nie - VI, 3 Puch, 2 Buł
            rada - 10 Mi, Śmierć, KołoFort
            widzę tutaj że trzeba się odizolować, nie spotykać i w domu siedzieć! Chyba dobrze się najeść smile
            ale radę średnio kumam. Kości wyleżeć?????? tongue_out
            • kolorowy.motylek Re:2 04.11.14, 15:11
              rada - 10 Mi, Śmierć, KołoFort

to leżenie plackiem aż nie minie , koło fortuny to czas

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka