misboaa 18.02.15, 21:34 Podobno wczoraj byl ten dzien. Kto ze Szkolki ma koty? I jakiego koloru? /oprocz czarnych hehe/. Carolina a ty jakie atrakcje przygotowaslas swoim ukochanym 😊 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carolina-8 Re: Dzien Kota :) 18.02.15, 22:52 Mam cztery czarne koty i jednego burego (którego już poznaliście na forum jak był chory) - w tym cztery kocury i jedną starszą kotkę. Trzy koty dokarmiałam pod pracą przez 6 lat i wzięłam je do domu jak odeszłam z firmy pod koniec 2014 roku, a dwa kocurki już miałam w domu. Na szczęście mieszkam na parterze w zielonej okolicy, i te "podwórkowe" są wychodzące. Z atrakcji wczorajszych to był zakup ekskluzywnej karmy W załączeniu zdjęcie jak moje koty obserwują gołębia na balkonie, w środku,ta najmniejsza to kotka - dominuje nad chłopcami . Odpowiedz Link
misboaa mega!!!! 19.02.15, 09:34 Carolina to ty masz poczworna moc do wrozenia 😁 i jeden bury weryfikator 😀 Przyznaj sie teraz ile razy korzystalas z podpowiedzi kociego swiata tajemnic? Foto po prostu boskie. Wrzucilam sobie na powiekszenie zeby je wszystkie obejrzec w takiej pozie Na reszcie zdjec to ktory z nich taki fotogeniczny jest? Ja nie rozpoznaje bo wszystkie tak samo czarne 😁 Burka pamietam. Brawi dziewczyno!!! Odpowiedz Link
carolina-8 Re: mega!!!! 19.02.15, 12:17 Wpisz swoją odpowiedźJestem przekonana, że moje koty to moje dobre duszki, opiekunowie Z tym wróżeniem to jest śmiesznie, bo Burek zawsze mi towarzyszy w stawianiu kart. Ilekroć rozłożę się na stole, to on wchodzi na karty, kładzie się na nie, mruczy. Jednym słowem pomaga . Ten fotogeniczny kot na pozostałych zdjęciach to Czarny-7-letnie kocur-ostatni kot spod pracy którego wzięłam jak się zwolniłam. To był ulubieniec w mojej firmie, do każdego przychodził się miziać, wymuszał głaskanie. Lubi rządzić i bałam się, że będzie moje koty lał. Ale jak wszedł na kanapę, poznał uroki mieszkania w domu to - nic go nie interesuje śpi i je. Ot tyle. Misboaa, a Ty masz kota, że z taką sympatią się o nich wypowiadasz? Odpowiedz Link
hanna1985 Re: mega!!!! 19.02.15, 16:56 Ja nie mam, ale gdize sie nie udam w UK do jakiegos dodumu to kociak mnie wita Anglicy kochaja zwierzeta, bardziej niz ludzi ;D Odpowiedz Link
misboaa Re: mega!!!! 19.02.15, 20:50 Opowiadam z sympatia bo bardzo lubie kociaki, podobnie jek wszelkie inne zwiarzeta. Mialam w swoim zyciu trzy koty. Obecnie nie ma niestety zadnego zwierzaka i bardzo mi z tym smutno. Mam doczynienia z kotami na codzien poprzez znajomych ktorzy je maja. Uwielbiam je obserwowac, takze te ktore mieszkaja naprzeciwko. Nie znamy sie osobiscie, ale lubie popatrzec wieczorm jak siedza na parapecie i np: rozdrapuja rolete w oknie zeby lepiej widziec podworko 😁 Kolega ma fantastyczna kotke. Ilekroc przyjezdzam do niego ona zaraz wskakuje mi na kolana i zaczyna mruczec prosto do ucha. Smiejemy sie ze opowiadas mi o wszystkim co sie tam wydarzylo w ostatnim czasie. Psy tez uwielbiam. Mam nadzieje ze nie przeocze Dnia Psa Przy okazji powiem, ze bardzo podoba mi sie akcja zbierania karmy i kocy dla bezdomnych zwierzat w Tesco, a ostatnio trafilam na podobna w Netto. Odpowiedz Link
beata25_84 Re: mega!!!! 22.02.15, 02:04 Nie mam kota. Lubię wszystkie zwierzęta, chociaż wole jednak psy od kotów. Jak jakiś mruczek znajomych przyjdzie się połasić, to jednak z przyjemością pogłaszczę. Obecnie mam dwa szczurki Odpowiedz Link