Gość: majku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 00:17 mial student łeb;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassandra571 Re: Facebook wart 15 miliardów? 26.10.07, 02:25 Ten student, wynalazca i wlasciciel Facebook'a ma teraz tylko 23 lata. Co on zrobi z tymi pieniedzmi. Mnie by sie przydalo ze 200 - 300 milionow dolarow zeby zaspokoic moje podstawowe potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
honecker32 Paranoja czy fenomen 26.10.07, 05:02 kilkaset serwerow warte 15 miliardow? Co "wynalazca" tego dziela tak naprawde zrobil - stworzyl siec komputerow , troch linii kodu i juz miliarder ? To ile on zarabia milion dolarow na godzine ? Wg mnie niesmaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Paranoja czy fenomen IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 26.10.07, 06:34 1....nic nie wynalazl...nawet jest proces o zwykla kradziez kodu 2....to sa banki.... 3....jesli caly internet mialby sie krecick wokol Facebook'a to bedzie to niczym nowy AOL- ogrodek z ogrodzeniem w sieci 4....uwazam, ze to jest FAD 5....chlopaczek pochodzi z bogatek izraelskiej rodziny 6....Facebook jak MySpace za 2 lub 3 lata moze okazac sie po prostu zwyklym fad'e tak jak bylo z wieloma firmami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Żal mi ciebie, zazdrośniku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 07:36 Sam nie masz to drugiemu zarobić też byś nie dał. A ja się cieszę, że ten świat daje człowiekowi takie możliwości, jakie wykorzystał ten student. Każdy może coś wynaleźć i powtórzyć jego sukces - nikt nie broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1 Re: Żal mi ciebie, zazdrośniku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 08:00 facet stwierdził, że ma wątpliwości czy miliardy zarobione w ten sposób nie są przegięciem... i tylko tyle twoja odpowiedź wskazuje natomiast, że nawet postawienie pytania w ww. kwestii uważasz za wysoce niestosowne. Czemu? Pewnie temu, że dla ciebie dochody wyznaczają pozycję człowieka: Bill Gates jest największy, R. Krauze dużo mniejszy, a Berners-Lee to kompletne zakompleksione zero, bo nie dość że nic nie ma to jeszcze mówi że mu z tym dobrze... żal mi ciebie człowieku... Odpowiedz Link Zgłoś
michal512 Co sądzisz o Giełdzie Papierów Wartościowych ? ? 26.10.07, 08:24 wejdź na: www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/4598/ Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Monoplista chce monopolu wszędzie? 26.10.07, 08:43 Jeśłi każdy internauta ma zaczynać dzień od fejsbuka, to to już było. Nazywało się AOL i upadło jako koncepcja. Jeden system, jedna przeglądarka, jeden gejts, jedna rzesza? ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Monoplista chce monopolu wszędzie? 26.10.07, 10:33 naprawdetrzezwy napisał: > Jeśłi każdy internauta ma zaczynać dzień od fejsbuka, to to już było. > Nazywało się AOL i upadło jako koncepcja. ************************************ Ale czy pobekujące zgodnym chórkiem stadko o tym pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś