hanna1985 13.04.15, 15:30 Teraz trudniejsza troszke, ale zapraszam wszystkich na chwilke relaksu Z jakimi kartami kojarzy Wam sie ta piosenka? Aniolka wyciagne dla najciekawszych kart! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huit8 Re: Piosenka 2! 14.04.15, 15:07 Dobra, skoro nie ma linku, to z jakimi kartami kojarzy wam się ta piosenka www.youtube.com/watch?v=NMXAMNvuy44 ) Odpowiedz Link
huit8 Re: Piosenka 2! 14.04.15, 19:08 Mnie się tu wyraźnie pokazują dwie karty. Jedna wali po oczach, druga mniej, ale obydwie się łączą i bardzo do tej piosenki pasują Odpowiedz Link
beata25_84 Re: Piosenka 2! 14.04.15, 23:23 Moje skojarzenia do piosenki: 2 Kielichy - jako porozumienie,wsparcie, ten jeden głos + Głupiec - jako poszukiwania, nabywanie doświadczeń, odważne podejście do życia, nauka tego życia Ogólne emocje to ciepłe uczucia ojciec-syn i małe doświadczenie młodego lwa. Odpowiedz Link
huit8 Re: Piosenka 2! 14.04.15, 23:57 Kiara jest dziewczynką Kiara to córka SImby- małego lwa z pierwszej części.- To tak w ramach sprostowania Odpowiedz Link
beata25_84 Re: Piosenka 2! 15.04.15, 23:10 huit8 napisał(a): > Kiara jest dziewczynką Kiara to córka SImby- małego lwa z pierwszej części.- > To tak w ramach sprostowania Ups, pierwszą częśc znam na pamięć, ale drugiej nie oglądałam. Odpowiedz Link
huit8 Re: Piosenka 2! 16.04.15, 15:48 "Jeden ród, jeden głos" "Jednym głosem od lat mówi ojciec mój i dziad" Mnie się ta piosenka skojarzyła z Siła+10 Monet. Siła w rodzie, w rodzinie wielopokoleniowej która wesprze nas w każdym problemie. Na karcie Siła, dodatkowo przedstawiony jest lew. Jeszcze Głupiec, bo lew jest malutki i dopiero wchodzi na drogę poznania "Tyle zadań czeka mnie" 2 Kielichy tez pasuje Odpowiedz Link
hanna1985 Re: Piosenka 2! 23.04.15, 16:35 Zgadzam sie z Wami i jeszcze Kolo Fortuny jako zmiana, jako sytuacje dobre i zle Jako przemiana, cyklicznosc. Ogolny klimat piosenki kojarzy mi sie z Umiarkowaniem, dazeniem do niej! Odpowiedz Link