Dodaj do ulubionych

CZĘSTE STAWIANIE KART NA PODOBNE PYTANIA

12.05.15, 12:59
Mam pytanie odnośnie częstego stawiania kart na podobne pytania.Czy powinno się brać pod uwagę tylko to co wyszło za pierwszym razem i ewentualnie czekac na spelnienie i dopiero wtedy postawic karty zadajac podobne pytanie? Im częściej stawiam karty na podobne pytania tym bardziej tragiczne karty mi wychodząsad Np. na pytanie co ktoś o mnie pomyslal wyszło za pierwszym razem ,że dobrze o mnie mysli a poźniej mimo braku kontaktu z ta osobą wychodzą tragiczne karty jak Wieża czy 9 mieczybig_grin
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: CZĘSTE STAWIANIE KART NA PODOBNE PYTANIA 12.05.15, 19:24
      Kart nie powinno stawiać się zbyt często na to samo pytanie (ten sam problem), bo zaczynają głupoty wychodzić. Karty przestają z nami w takim wypadku gadać, a Tobie pokazują obawy, na zasadzie "jak tak bardzo chcesz, to masz".
    • maczlijka Re: CZĘSTE STAWIANIE KART NA PODOBNE PYTANIA 13.05.15, 10:40
      Powinno się zapisywać pierwszy rozkład bo on jest najprawdziwszy. Kolejne pokazują albo obawy jak pisze Beata albo najbliższą przyszłość i stad takie głupoty wychodzą.
      Kiedyś pytałam o to czy dostanę w pracy umowę zakładową bo pracowałam na umowie agencyjnej. W pierwszych rozkładach pokazywała mi się często 5 kielichów i inne negatywne w tej sytuacji karty (już nie pamiętam dokładnie). Po jakiś trzech - czterech miesiącach zaczęły wypadać lepsze karty między innymi umiarkowanie, które mi często pokazuje umowę. I faktycznie kierownik oznajmił mi, że przechodzę na firmę. Tylko, że "przechodzenie na firmę" wydłużyło się o następnych parę tygodni, wreszcie firma wpadła w jakieś tarapaty i bardzo dużo osób zwolnili - w tym mnie big_grin Więc ten pierwszy rozkład był jednak prawdziwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka